Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

bişey daha soracağım bunu yaz ortasında sevgilim ailesi ile tanışmaya geldiğinde giysem basit mi kaçar

öyle bişey arıyorum şu aralar:44:

askılı değil kısa değil tam istediğim gibi

bnce oluur. elbise hem şık hem de tam yazlık...

valla canım ben böyle popo saran şeyleri kendime yakıştırmıyorum artık,fiziğin müsaitse al ama kargo uygun diye mutlaka bi şey almalıyım moduna girdiysen bırak.
öyle çok ahım şahım bi şey değil :26:

54 kiloyum. aslında fiziğimin en düzgün olduğu zamanlar ama bnde de basen var arkadan kötü durabilir doğru dedin. aynen ya kargo bedava die illa bişe alma moduna girdim valla düşüniim bakimm biraz daha

Eklentiler

• $jh.webp
    870 bayt · Görüntüleme: 34
  • $2960208140527880_2_org_icon.webp
    920 bayt · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
kontes canim özelikle sana sormak istiyorum sence nasil bunlar...

Uploaded with ImageShack.us

bunun siyahini aldim ama fikir danismak istedim sana...henüz ulasmadi elime...baska resimde bulamadim...

pamuk_helva bu rengine bayıldım canım moda olduğu konusunda zaten konuşmaya hacet yok ama ben bir türlü istediğim güzellikte kalitede ve tabii fiyatta bulamadım , sakıncası yoksa nereden aldığını öğrenebilir miyim?

kızlar derdım var
alt bedenım 36 bazende 38
ust 40
memelerım cok sıs ya emzırıyorum dıe tavan yaptılar dun bır kac elbıse denedım cıldırdım memeler benden önce köseyı donuyo:95:
bu durumda abıye elbıse ne almalıyım?
v yaka olmuo iğrenc yada o tarz göğüs kısmı gösterıslı modeller strplez en ıyı kamufle edıcı sanırım
sıızn fıkrınız ne??ve nereden bakabılırım ıstanbulda avrupadayım nettende olur

ay süperrr nerden ne kadara aldın canımmm
siyahını görmedim ama bu rengi daha güzelmiş kızzz,önümüz yazzz

bende bayildim bunlara... renge bak süper

tesekür ederim kizlar aslinda siyahini almistim ama gaza geldim pudra renginide aldim. H&M online sitesinden aldim kalitesi hakkinda hicbir fikrim yok bu h&m de biraz sans meselesi gibi birde netten alinca iyice sans meselesi oluyor. Insallah kalitellidir cünkü cok hosuma gitti.

bencede bu rengi çok hoş görünüyor
iyi etmişsin iyi günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…