Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

sade elbiseleri severim canim ,ama bu elbise mankenin üzerinde cok tuhaf durmus, tam etek bluzun birlestigi yer hic hos durmuyor ,birde dedigin gibi koltuk alti cok acik duruyor .... yinede karar senin

bende farkettim canım ben azcık topluyum daha toplanır bende dedim ama sonra koltuk altını gördüm vazgeçtim
aslında 15 tl :26:

evet fiyat cok iyi , kontesinde dedigi gibi plajda giyinirsin , veya belki omuzlarindan biraz iceriye dikme sansin olur . ozaman boyu kisalir biraz ama yinede daha hos durabilir ...

heh öğrendim:90: üstü çok uzun olduğundan göze garip geliyor ama alasım var , uygun diyorsan al canım
olmadı plajda giyilir:86:

:blemedim valla

evet fiyat cok iyi , kontesinde dedigi gibi plajda giyinirsin , veya belki omuzlarindan biraz iceriye dikme sansin olur . ozaman boyu kisalir biraz ama yinede daha hos durabilir ...

:26:en iyisi almamak sanırım:26:

Airlik ben gri asigiyim canim, o yuzden gri diyorum ama yaz icin acik renkte iyi , elbise guzel ama .. Artik hangisini daha cok giyineceksen onu al diyorum ...

canım bencede siyahı al
pembe basit göstermiş bluzu

elbiselerden 2 sinide beğendim
bir tane seç dersen gri derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…