ben beğenemedim canım..belki mankene yakışmadığı için mi bilmiyorum sanki elbisenin üst tarafı gereksizcesine uzun
sade elbiseleri severim canim ,ama bu elbise mankenin üzerinde cok tuhaf durmus, tam etek bluzun birlestigi yer hic hos durmuyor ,birde dedigin gibi koltuk alti cok acik duruyor .... yinede karar senin
bende farkettim canım ben azcık topluyum daha toplanır bende dedim ama sonra koltuk altını gördüm vazgeçtim
aslında 15 tl :26:
heh öğrendim:90: üstü çok uzun olduğundan göze garip geliyor ama alasım var , uygun diyorsan al canım
olmadı plajda giyilir:86:
evet fiyat cok iyi , kontesinde dedigi gibi plajda giyinirsin , veya belki omuzlarindan biraz iceriye dikme sansin olur . ozaman boyu kisalir biraz ama yinede daha hos durabilir ...
canım bence kötü görünüyor
birde sanki ust ve etek kumaşı farklı olan modeller çok sıradanlaştı artık
yinede sen bilirsin
Airlik ben gri asigiyim canim, o yuzden gri diyorum ama yaz icin acik renkte iyi , elbise guzel ama .. Artik hangisini daha cok giyineceksen onu al diyorum ...
aldın mı bilmiyorum ama benim oyum griye canımcım :)
olmamış bidaha koydum beyazı alacağım diğerlerinden hangini alıyımEki Görüntüle 192969 Eki Görüntüle 192970 Eki Görüntüle 192971 Eki Görüntüle 192972
aldın mı bilmiyorum ama benim oyum griye canımcım :)
siyah ve beyaz güzel bence ağır durmuş, diğerlerini beğenemedim..
canım bencede siyahı al
pembe basit göstermiş bluzu
elbiselerden 2 sinide beğendim
bir tane seç dersen gri derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?