beyaz ve siyah canim... benim fikrimolmamış bidaha koydum beyazı alacağım diğerlerinden hangini alıyımEki Görüntüle 192969 Eki Görüntüle 192970 Eki Görüntüle 192971 Eki Görüntüle 192972
pelinkr ben de beğenmiştim tatlım o elbiseyi fiyatı nasıl ama ona bağlı :44:
gerçi ben de dayanamayıp alıyorum arada ama haziranda %50'ye temmuzda da %70'e girecek muhtemelen o zamana kadar dayanabilirsem çok iyi olacak :78:
airlikfeer güle güle kullan tatlım yüksek bel etekle çok hoş durmuş sen de öyle kombinle bence
pelinkr ben de beğenmiştim tatlım o elbiseyi fiyatı nasıl ama ona bağlı :44:
gerçi ben de dayanamayıp alıyorum arada ama haziranda %50'ye temmuzda da %70'e girecek muhtemelen o zamana kadar dayanabilirsem çok iyi olacak :78:
airlikfeer güle güle kullan tatlım yüksek bel etekle çok hoş durmuş sen de öyle kombinle bence
airlikfeer ben etegi hic begendim, denemeden alinmayacak bir tarz bence.. ama babetlere bayildim..
aircim etek değişikmiş:26: ama riskli geldi bana,japonlar çok minik malum:18:
şahsen benim bacaklar dolma gibi kalır bunda:90:
ayakkabının da iç kısmı yok ya hani,onu sevmedim:18:ama deseni ve ön kısmı çok güzelmişşşş
pelincim elbise şahane
ama bence pahalı
geçen biri eklemişti bundan pembe dolap'a yanılmıyorsam:26:
bu eteklere de bayıldım ama 15 gün sonra geliyormuş ve 40 tl nasıl sizce
Eki Görüntüle 193458 Eki Görüntüle 193459
ve buna da bayıldım benim bir an önce iş hayatına atılmam lazım
Eki Görüntüle 193460
pahalı mı cidden. ama bu tarz bi elbiseyi bulamam sanki deişik çünkü. pembe dolaba eklendiinden hbrim yok. 1 hfta giremedim nete. hemen bakıorum..
valla ben 30 liraya kaşe kabanlar alan biri olduğumdan :90: pahalı geldi canım
değişik olmasına değişik evet
e şimdiden hayırlı olsun mademdoğru diosun cnm. bnde öle çok para vermem ztn. arada böle çok beendiim şeyler olursa kıyıyom paraya. bu elbise de çok deişik geldi. bide uygun fiyata bulamıcam bi model gibi o yüzden alıcam sanırımyoksa pahalı bncede.
bende öyle düşünüyorum canımkeşke aynı rekte bi etek bulsam ne güzel olurdu
burada biyerde gördüm yüksek bel ama siyah vardı yarıbi bakıyım belki renki de vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?