Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

selayhus, içimdeki_sen teşekkür ederim kızlar. üzerimde de hoş durdu. dedim bide kk hatunlarının yorumunu alıyim. kombin olarak ta kahve babet veya kahveli yeşilli sandaletim var bi tane onu düşündüm. kahve çantayla kombinlemek geldi aklıma. kemerine uyar die.

pelinkr ben de beğenmiştim tatlım o elbiseyi fiyatı nasıl ama ona bağlı :44:
gerçi ben de dayanamayıp alıyorum arada ama haziranda %50'ye temmuzda da %70'e girecek muhtemelen o zamana kadar dayanabilirsem çok iyi olacak :78:

airlikfeer güle güle kullan tatlım yüksek bel etekle çok hoş durmuş sen de öyle kombinle bence

bende öyle düşünüyorum canımkeşke aynı rekte bi etek bulsam ne güzel olurdu
burada biyerde gördüm yüksek bel ama siyah vardı yarıbi bakıyım belki renki de vardır

fiyatı 60 lı bişeydi. pahalı diil dimi? bana uygun gibi geldi.

kırmızısevenhatun sen de bu elbiseyi alırsan senle iki elbisemiz ortak olcak. aynı şeyleri beğenioruz demekki:81:

bu eteklere de bayıldım ama 15 gün sonra geliyormuş ve 40 tl nasıl sizce

ve buna da bayıldım benim bir an önce iş hayatına atılmam lazım

airlikfeer ben etegi hic begendim, denemeden alinmayacak bir tarz bence.. ama babetlere bayildim..

aircim etek değişikmiş:26: ama riskli geldi bana,japonlar çok minik malum:18:
şahsen benim bacaklar dolma gibi kalır bunda:90:

ayakkabının da iç kısmı yok ya hani,onu sevmedim:18:ama deseni ve ön kısmı çok güzelmişşşş

aynen valla benimde öyle olur dolma bacak

ben ayakkabıya hayran kaldım yaa bu japonlar ne güzel şeyler üretiyo

pelincim elbise şahane
ama bence pahalı
geçen biri eklemişti bundan pembe dolap'a yanılmıyorsam:26:

pahalı mı cidden. ama bu tarz bi elbiseyi bulamam sanki deişik çünkü. pembe dolaba eklendiinden hbrim yok. 1 hfta giremedim nete. hemen bakıorum..

pahalı mı cidden. ama bu tarz bi elbiseyi bulamam sanki deişik çünkü. pembe dolaba eklendiinden hbrim yok. 1 hfta giremedim nete. hemen bakıorum..

valla ben 30 liraya kaşe kabanlar alan biri olduğumdan :90: pahalı geldi canım
değişik olmasına değişik evet

valla ben 30 liraya kaşe kabanlar alan biri olduğumdan :90: pahalı geldi canım
değişik olmasına değişik evet

doğru diosun cnm. bnde öle çok para vermem ztn. arada böle çok beendiim şeyler olursa kıyıyom paraya. bu elbise de çok deişik geldi. bide uygun fiyata bulamıcam bi model gibi o yüzden alıcam sanırım yoksa pahalı bncede.

e şimdiden hayırlı olsun madem

bende öyle düşünüyorum canımkeşke aynı rekte bi etek bulsam ne güzel olurdu
burada biyerde gördüm yüksek bel ama siyah vardı yarıbi bakıyım belki renki de vardır

yüksek bel olan her şeye bayılıyorum ben rengi gerçekten çok hoş bu sene de colorblock trendi var zaten bulursan kaçırma derim ben de baktım o etek olsaydı trendde alacaktım ama yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…