Lcwde hiç görmedim bu tarz iyi bakamamısım demek :)
Trendyoldan alma imkanım olsa keske neler almazdım ki :)
Pahalı dimiHeran vazgeçebilirim
keşke ben de sizin kadar zayıf olsam da bunlardan giyebilsem kızlar, siz 36 beden misiniz ?
ben 38 im ama kendime hiç yakıştıramıyorum
keşke ben de sizin kadar zayıf olsam da bunlardan giyebilsem kızlar, siz 36 beden misiniz ?
ben m aldım taytımı
aslında 38 im ama son aldığım beyaz dar olan 36 beden:26:
kalıptan sanırım:26:
giyeceğim valla
kesinlikle çok pahalı ve kısa bi süre sonra her yerde görebileceğin bir ürün bence.
az daha bekle derim
benimde sIK giyindigim lacivert bir skinnyim var bende 60 tl ye almistim onu, bu acik renk oldugu icin cok hosuma gitmedi, koyu rengi nasil lacivertmi ??? eger cok hosuna gittiyse cok kombinleme sansin olacaksa bir kere verirdim 60 tl yi :))
ama arkadaslarin dediginede katiliyorum canim, diger skinnylerimi 25 tlye falan aldim bende..imkanin varsa bershka ve vero modaya veya only ye bak derim birde...
bence de pahalı ama beğendim..
o beyaz sana çok yakışmıştı walla, boy olunca basen geniş de olsa kaldırır bence, kısa olunca yakışmıyor
kaldırmasa da giyiyorum
bıktım ama bende basenlerden bende yaa
yazın 3 ay boyunca durmadan bacak hareketleri yapcam belki yok olur:97::97::97:
bnde aynı dertten muzdaribim. bu hareketler cidden işe yarar mı ya
230 bi tuluma verilirmiiiben bu tarz şeyleri çok fazla giyemem o yüzden çok parada vermem bershkada kot tulum şeklinde var çok tatlı ama straplez giyersen 60 milyondu snrm canm
60 milyona bi skinny sormuş biri adını unuttm :78: evet 20-25 milyona bile bir sürü skinny bulabilirsin ama kumaşı kaliteside önemli ben 60a almazdm onuama içinde kalmasın çok begendiysen al canm koyu rengi dha güzeldir eminim
kaldırmasa da giyiyorum
bıktım ama bende basenlerden bende yaa
yazın 3 ay boyunca durmadan bacak hareketleri yapcam belki yok olur:97::97::97:
ilk defa basenlerim konusunda hırs yaptım, arkadaşım da gaza getirdi beni, o da diyette..bnde aynı dertten muzdaribim. bu hareketler cidden işe yarar mı ya
mrb kızlar. geçenlerde park bravo da tulum denedim. denediğim tulum aşağıdakinin kum rengiydi. güzel oldu baya beendim. ancak fiyatı 230 tl di. çok pahalı geldi. dier mağazalardaki tulumlar çok dekolte sırtı filan çok açık. bu baya kapalıydı o yüzden hoşuma gitti. bunun gibi daha kapalı tulum herhangi bi mağazada gören bilen var mı?
Eki Görüntüle 194988
ilk defa basenlerim konusunda hırs yaptım, arkadaşım da gaza getirdi beni, o da diyette..
kızlar diyet yapıcak olan varsa beraber yapalım insan daha iyi gaza geliyor..haber verin bana topik açalım , spor+diyet yapıcak olanınız varsa, orda sohbet edelim bu konularda bol bol,gaza geliriz :)
tulumu çok beğendim ama bana da çok pahalı geldi açıkcası..
mrb kızlar. geçenlerde park bravo da tulum denedim. denediğim tulum aşağıdakinin kum rengiydi. güzel oldu baya beendim. ancak fiyatı 230 tl di. çok pahalı geldi. dier mağazalardaki tulumlar çok dekolte sırtı filan çok açık. bu baya kapalıydı o yüzden hoşuma gitti. bunun gibi daha kapalı tulum herhangi bi mağazada gören bilen var mı?
Eki Görüntüle 194988
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?