fiyatı 60 lı bişeydi. pahalı diil dimi? bana uygun gibi geldi.
evet tatlımkırmızısevenhatun sen de bu elbiseyi alırsan senle iki elbisemiz ortak olcak.aynı şeyleri beğenioruz demekki:81:
ay ben bunu yeni görüyorummm:18:olmamış bidaha koydum beyazı alacağım diğerlerinden hangini alıyımEki Görüntüle 192969 Eki Görüntüle 192970 Eki Görüntüle 192971 Eki Görüntüle 192972
bayanlar
yüksek belli pantalon arıyorum kot ya da normal kumaş farketmez pek. şöyle yüksek bel altın rengi düğmeli oxxo'da gördüm ama fiyatı pahalı geldi daha uygun gördüğünüz markalar var mı???
bayanlar
yüksek belli pantalon arıyorum kot ya da normal kumaş farketmez pek. şöyle yüksek bel altın rengi düğmeli oxxo'da gördüm ama fiyatı pahalı geldi daha uygun gördüğünüz markalar var mı???
beğendiysen al tatlım çünkü mango bu güven olmuyor indirime girince güzel elbiseleri yok ediyorlar
sonuçta mango
evet tatlımelbiseleri de eklemişsin puantiyeli elbiseyi taytla dene çok hoş oluyor tavsiye ederim ayrıca gelince farkettiysen dantel apayrı bir hava katıyor :92:
o zaman yarın ilk iş kotona ışınlanıyorumkotonda gördüm bugün. kot ispanyol paçaydı. yüksek belli altın düğmeleri vardı. fiyatını hatırlamıorum ama pahalı deildir çok fazla.
skinny de olabilir havuç da olabilir farketmez hatuncum 35tl çok iyiymiş de dilvini nerede bulabilirim ankarada :26:salaş sanırım dediğin pantolon? o şekilde görmedim ama havuç gördüm.somon rengi,dilvin marka.35 tl
aklım onda da benim bu ara
evt cnm bn yrna kalmıcak die korkuorum hatta
evt dantel kesinlikle çok yakışmıştı. bn sordum bi yere orda yoktu. ama aklımda. bulcam bnde o dantelden
pelin elbise çok hoşmuş rengide öyle
deneyip kendine yakıştırdıysan al bencede
fiyatıda normal geldi bana
airlikfer etekler çok cici babette öyle canım
elbise cok hosuma gitti canim cünkü aynisi bende de var hihi....ben 40 euroya almistim yani 80 tl falan yapiyor
kızlar bu çanta ve babetler nasıl? hangileri daha güzel bi seçipte karar veremedim
Eki Görüntüle 194324
Eki Görüntüle 194325
Eki Görüntüle 194326
Eki Görüntüle 194323
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?