Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

fiyatı 60 lı bişeydi. pahalı diil dimi? bana uygun gibi geldi.

beğendiysen al tatlım çünkü mango bu güven olmuyor indirime girince güzel elbiseleri yok ediyorlar
sonuçta mango

kırmızısevenhatun sen de bu elbiseyi alırsan senle iki elbisemiz ortak olcak. aynı şeyleri beğenioruz demekki:81:
evet tatlım elbiseleri de eklemişsin puantiyeli elbiseyi taytla dene çok hoş oluyor tavsiye ederim ayrıca gelince farkettiysen dantel apayrı bir hava katıyor :92:

bayanlar
yüksek belli pantalon arıyorum kot ya da normal kumaş farketmez pek. şöyle yüksek bel altın rengi düğmeli oxxo'da gördüm ama fiyatı pahalı geldi daha uygun gördüğünüz markalar var mı???

kotonda gördüm bugün. kot ispanyol paçaydı. yüksek belli altın düğmeleri vardı. fiyatını hatırlamıorum ama pahalı deildir çok fazla.

salaş sanırım dediğin pantolon? o şekilde görmedim ama havuç gördüm.somon rengi,dilvin marka.35 tl
aklım onda da benim bu ara

evt cnm bn yrna kalmıcak die korkuorum hatta

evt dantel kesinlikle çok yakışmıştı. bn sordum bi yere orda yoktu. ama aklımda. bulcam bnde o dantelden

kotonda gördüm bugün. kot ispanyol paçaydı. yüksek belli altın düğmeleri vardı. fiyatını hatırlamıorum ama pahalı deildir çok fazla.
o zaman yarın ilk iş kotona ışınlanıyorum

salaş sanırım dediğin pantolon? o şekilde görmedim ama havuç gördüm.somon rengi,dilvin marka.35 tl
aklım onda da benim bu ara
skinny de olabilir havuç da olabilir farketmez hatuncum 35tl çok iyiymiş de dilvini nerede bulabilirim ankarada :26:

Son düzenleme:
evt cnm bn yrna kalmıcak die korkuorum hatta

evt dantel kesinlikle çok yakışmıştı. bn sordum bi yere orda yoktu. ama aklımda. bulcam bnde o dantelden

evet evett o korku bende de çok olur rüyama felan giriyor böyle kapışıyoruz kadınlarla
ama o konuda iyiyimdir :82: fena ürün kaparım
buradaki mangoda haber de veriyorlar ürün, beden felan geldiğinde.

pelin elbise çok hoşmuş rengide öyle
deneyip kendine yakıştırdıysan al bencede
fiyatıda normal geldi bana

airlikfer etekler çok cici babette öyle canım

ben cantalarin ikisinide begenmedim malesef, ama illede birini secmek zorunda kalsam 2. olurdu bu.. babetlerdende 1. yi begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…