helvacık ben 4. yü ve sonuncuyu beğendim
diğerleri çok klasik geldi , artık herkeste var onlardan
bence değişik bi model tercih et.
ilki de fena değil ama gözüme %100 güzel gelmedi nedense
sonuncu dediğimi silmişsin
pamuk helva hepsine tek tek baktim simdi
birincisi cok bol yani alt kismi cok bolaliyor sen boyum biraz kisa demistin sanirim öyle bir yazini okumustum o yüzden cok önermem bide cok uzun olmamali bence senin alacagin trenc ne kadar uzun olursa o kadar kisa gösterir gibime geliyor ama kesinlikle siyah olmali bencede
ikincinin kol detayi farkliymis ama siyahta kendini cok belli etmemis
benim en cok hosuma zaranin beyaz pantalonla olani gitti siyahi varsa bak onada
birde sen yurt disindasin tesadüf dün h und m online satis sitesinde yari fiyatina düsmüs trencler gördüm bak istersen 20 eur sadece fiyati siteye girince orda today denen bölüme bakarsan orda bulursun 50 % indirimde su anda
buda üzerindeki hali
pamukhelva bence
siyahlardan 2. si
camel renklerdende 2.si çok hoş
özellikle yaka biçimlerini beğendim ben
pamuk helva hepsine tek tek baktim simdi
birincisi cok bol yani alt kismi cok bolaliyor sen boyum biraz kisa demistin sanirim öyle bir yazini okumustum o yüzden cok önermem bide cok uzun olmamali bence senin alacagin trenc ne kadar uzun olursa o kadar kisa gösterir gibime geliyor ama kesinlikle siyah olmali bencede
ikincinin kol detayi farkliymis ama siyahta kendini cok belli etmemis
benim en cok hosuma zaranin beyaz pantalonla olani gitti siyahi varsa bak onada
birde sen yurt disindasin tesadüf dün h und m online satis sitesinde yari fiyatina düsmüs trencler gördüm bak istersen 20 eur sadece fiyati siteye girince orda today denen bölüme bakarsan orda bulursun 50 % indirimde su anda
buda üzerindeki hali
kendime acik renkte olani almayi düsünüyorum ,sanada alalimmi bebegim ????ay asık oldum resmenn 20 euro mu ne kadar ucuz :26:
bende en cok camel rengin 2. begendim bakalim yarin birde üzerimde deneyecegim..
evet boyum kisa1. modelini begendim ama ben minyop tipli oldugum icin yakismayacagini düsünüyorum bende hem kisa hem kilolu gösterir ki bu konudada bende takintiliyim. H&M sitesine az önce baktim ama simdilik almadim bi yarin bakayimda begenmesen onu ismarlar begenmesemde zaten geri göndermede sorun cikmiyor. Kesinlikle siyah alicagim ve dedigin gibi fazla uzun olmamasina dikkat etmeliyim zaten boyum kisa iyice kisa göstermesin..
ay asık oldum resmenn 20 euro mu ne kadar ucuz :26:
pamuk_helva
ben 3-4-5 i begendm cnmama selayhusun ekledigi çok güzel ve fiyatıda çok uygun bnde istiyorm ondan :18::18: :
kendime acik renkte olani almayi düsünüyorum ,sanada alalimmi bebegim ????
benimde hosuma gitti h&m de olan alsammi ki acaba bende bilmiyorum benimde siyah var bana bu renkte yok
36 beden olur bana heralde
of simdi bende gaza geldim her iki renginidemi alsam nasilsa yari fiyatina düsmüs!!! ama yarini beklicem yalnizca h&m de biraz acele etmek gerekiyor cünkü hemen bitiyor fiyati düsmüs ürünler ben sabah giriyor genelde o zaman herseyi bulabiliyorum
Topigin hayirli olsun Selayhus super bi topik olmus...
Benimde fikirlerine ihtiyacaim var yarin arkadasimla alisverise cikacagiz kendime trenchkot almak istiyorum ama birtürlü karar veremedim hepside birbirinden güzel yaa
bunlar vero moda dan
bunlarda zara dan
Uploaded with ImageShack.us
Sizce hangisi???:26:
kendime acik renkte olani almayi düsünüyorum ,sanada alalimmi bebegim ????
benimde hosuma gitti h&m de olan alsammi ki acaba bende bilmiyorum benimde siyah var bana bu renkte yok
36 beden olur bana heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?