Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

Topigin hayirli olsun Selayhus super bi topik olmus...

Benimde fikirlerine ihtiyacaim var yarin arkadasimla alisverise cikacagiz kendime trenchkot almak istiyorum ama birtürlü karar veremedim hepside birbirinden güzel yaa

bunlar vero moda dan

bunlarda zara dan

Uploaded with ImageShack.us

Sizce hangisi???:26:

Son düzenleme:
helvacık ben 4. yü ve sonuncuyu beğendim
diğerleri çok klasik geldi , artık herkeste var onlardan
bence değişik bi model tercih et.
ilki de fena değil ama gözüme %100 güzel gelmedi nedense

helvacık ben 4. yü ve sonuncuyu beğendim
diğerleri çok klasik geldi , artık herkeste var onlardan
bence değişik bi model tercih et.
ilki de fena değil ama gözüme %100 güzel gelmedi nedense

sonuncu dediğimi silmişsin

fikir icin tesekürler ben henüz karar veremedim birde üstümde bakicam ama alirsamda siyah alirim herhalde. Evet sonuncuyu sildim cünkü yükledikten sonra gözüme pekte güzel görünmedi ondan vazgectim bile..Ilkini begendim ama biraz belden sonrasi bol oldugu icin kilolu gösterir gibime geldi...malesef takintiliyim bu konuda...

pamukhelva bence
siyahlardan 2. si
camel renklerdende 2.si çok hoş
özellikle yaka biçimlerini beğendim ben

pamuk helva hepsine tek tek baktim simdi
birincisi cok bol yani alt kismi cok bolaliyor sen boyum biraz kisa demistin sanirim öyle bir yazini okumustum o yüzden cok önermem bide cok uzun olmamali bence senin alacagin trenc ne kadar uzun olursa o kadar kisa gösterir gibime geliyor ama kesinlikle siyah olmali bencede

ikincinin kol detayi farkliymis ama siyahta kendini cok belli etmemis
benim en cok hosuma zaranin beyaz pantalonla olani gitti siyahi varsa bak onada

birde sen yurt disindasin tesadüf dün h und m online satis sitesinde yari fiyatina düsmüs trencler gördüm bak istersen 20 eur sadece fiyati siteye girince orda today denen bölüme bakarsan orda bulursun 50 % indirimde su anda

buda üzerindeki hali

ay asık oldum resmenn 20 euro mu ne kadar ucuz :26:

pamukhelva bence
siyahlardan 2. si
camel renklerdende 2.si çok hoş
özellikle yaka biçimlerini beğendim ben

bende en cok camel rengin 2. begendim bakalim yarin birde üzerimde deneyecegim..

evet boyum kisa 1. modelini begendim ama ben minyop tipli oldugum icin yakismayacagini düsünüyorum bende hem kisa hem kilolu gösterir ki bu konudada bende takintiliyim. H&M sitesine az önce baktim ama simdilik almadim bi yarin bakayimda begenmesen onu ismarlar begenmesemde zaten geri göndermede sorun cikmiyor. Kesinlikle siyah alicagim ve dedigin gibi fazla uzun olmamasina dikkat etmeliyim zaten boyum kisa iyice kisa göstermesin..

pamuk_helva
ben 3-4-5 i begendm cnm ama selayhusun ekledigi çok güzel ve fiyatıda çok uygun bnde istiyorm ondan :18::18:
:

kendime acik renkte olani almayi düsünüyorum ,sanada alalimmi bebegim ????

benimde hosuma gitti h&m de olan alsammi ki acaba bende bilmiyorum benimde siyah var bana bu renkte yok

36 beden olur bana heralde

Son düzenleme:

pamuk_helva
ben 3-4-5 i begendm cnm ama selayhusun ekledigi çok güzel ve fiyatıda çok uygun bnde istiyorm ondan :18::18:
:

benimde hosuma gitti h&m de olan alsammi ki acaba bende bilmiyorum benimde siyah var bana bu renkte yok

of simdi bende gaza geldim her iki renginidemi alsam nasilsa yari fiyatina düsmüs!!! ama yarini beklicem yalnizca h&m de biraz acele etmek gerekiyor cünkü hemen bitiyor fiyati düsmüs ürünler ben sabah giriyor genelde o zaman herseyi bulabiliyorum

vero modanın son resim,ve zaranınki...ikisi de çok güzel.siyah güzel oluyo ama güneşte falan renk gidiyo malesef ve her yerde herkeste görüyosun...

bence 2.siyah
ve 5.camel
güzel
ben mudoda gördüm
190 lira
kotonda kısa ve camel rengi vardı
şu an fiyatlar çok yüksek

ilk bahar için alıcaksan camel derim ben şahsen camel rengi almayı düşünüyorum
çok uzun bir şeyde almıycam
eskiden sadece ingiliz askerlerinin giysisiymiş trençkot sonra moda olmuş erkekler giymeye başlamış ve sonrada kadınlar giymeye başlamış tabii
ben klasik olan modellerini daha çok beğeniyorum orjinal görünüyo

alacaksak simdi alacagiz ne yapalim
36 mi 38 mi alacagim bilemedim ama kesin 36 olur diye düsünüyorum zayifim cünkü
cok memnun kaldim bu sene h&m online satistan

diger birtanedaha var 25 eur onuda gördünmü ??

simdi baktim 36 si bitmis gecmisler olsun bana

Son düzenleme:
bu var 36 bedende bunun fiyati 25 EUR
posta ücretiyle 30 olacak bu biraz klasik geldi bana ama dikis yerleri firfir gibi

boyum 160 kilom 52 ben 36 giyemiyorum
omuzlarım geniş ondanmı acaba 38 alıyorum
kızlar ayakkabı almak istiyorum netten ama uymama problemi falan olursa diye korkuyorum

sonuncusunu begendim ben cnm ama farklı bişey almak istiyosan 4.siyah olmasını istiyosan 2.

selayım askım beım tesekkur ederım soylemen yeter
bencede acık rengını al bunun rengıde guzel
36 beden degıl 38 al herzaman boyle seylerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…