son gunlerde bir hermes birtanede chloe çanta aldım ama gene chloe çanta begendım sizce bu çantayıda alsammı almasam mı renkleri falan çok hoşuma gitti
kendi magazasında 1400 tl gibi bir fiyatı var
ben başkabir magazada 800 tlye buldum neredeyse yarı yarıya ve tamen orjınal ve yenı sezon sızce almalımıyım
ilk bahar için camel rengi al derim siyah herşeyle yakışıyo ama son bahardada siyahı alırsın iç açıcı olsun hem camel her şeyle giderki siyahlada kahveylede uyar
kızlar online alıyoruz diyorsunuz ya hm den onu soruyorum nasıl alıyorsunuz diyee kendı agazasından bende birkaç bişey aldım ama internetten alıswerıs yapasım geldı bernı bı aydınlatın yaa
mavinin lindy diye bir modeli var çok güzel tayt gibide yapışmıyo ama dar her rengi var tavsiye ederim
ben abartılı olmamak kaydıyla giyerdim yırtık kot ama eşim izin vermedi
bershkaya bakmalisin bence , skinny tarzi ariyorsun degilmi , belki görmüsündür kombinledigim bir siyah birde kahve skinnyim var ikisinide bershkadan aldim cok uygun fiyata..
bnce 20Eur olan daha güzel bu çok klasik gbi geldibu var 36 bedende bunun fiyati 25 EUR
posta ücretiyle 30 olacak bu biraz klasik geldi bana ama dikis yerleri firfir gibi
month bunların hepsi çok güzel ama o marka pahalıdırpamuk helva ben burberyy ninkinide çok beğeniyorum Eki Görüntüle 152874 Eki Görüntüle 152873 Eki Görüntüle 152872 Eki Görüntüle 152871 Eki Görüntüle 152869 Eki Görüntüle 152870 bence siyah alma krem rengi çok güzel duruyo bu modellerde
month burberry çantalar 1 milyardan başlıyo
ceketleride öyleyse ben alamam
en fazla 150 gibi düşünüyorum
bakıcam canım saolgittigidiyorda şimdi baktım 69.90tl üstelik orjinal yazıyo istersen bi bak
Eki Görüntüle 154442 Eki Görüntüle 154441 Cok iyi fikir !
Hemen buradan da sorayim
bunlardan birer tane secmek istiyorum renkle ilgili kararsizim, ama tercih sanirim beyaz ve krem renginden yana.
Eki Görüntüle 154442 Eki Görüntüle 154441 Cok iyi fikir !
Hemen buradan da sorayim
bunlardan birer tane secmek istiyorum renkle ilgili kararsizim, ama tercih sanirim beyaz ve krem renginden yana.
trenc i kesinlikle krem olani secerdim bence kendini daha iyi göstermis, gömlektede beyaz göstermis ama gömlekte siyahda olabilirdi onda kararsiz kaldim
Bu arada geri sayfalara az gittim de baska firfirli bir Trench vardi, 25 Euro yazmissiniz, o hangi sitede ?
Benim baktigim 40 küsür €´da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?