tesekkür ederimtopiğin hayırlı olsun iyi düşünmüssün cnm fikir ediniriz
boyum 160 kilom 52 ben 36 giyemiyorum
omuzlarım geniş ondanmı acaba 38 alıyorum
kızlar ayakkabı almak istiyorum netten ama uymama problemi falan olursa diye korkuyorum
selayım askım beım tesekkur ederım soylemen yeter
bencede acık rengını al bunun rengıde guzel
36 beden degıl 38 al herzaman boyle seylerde
canim 38 bol gelir diye düsünüyorum bende senle ayni bedenlerimiz gerci sen 38 mi giyiniyorsun trencte ben kisin mesela bershkadan aldigim kabani s almistim
ideal vücut ölçülerin var evet bu ölçülerde 38 bol olur ben sana göre balık etli sayılırımtesekkür ederim
ben 1.68 ve 49 kiloyum o yüzden 36 rahatlikla oluyor kiyafetlerde bazen bol gelmisligi bile vardir , kisin belki kabanda 38 alma durumum oluyor oda icine kalin giyiniyorum diye, bu baharlik trenc icine kalin giyinmiyecegim icin 38 bol olacaktir..
ben netten cizme aldim orda 38 hep olur ama ayakkabi 37-38 arasi oldugu icin cesaret edip bende alamiyorum
mavinin lindy diye bir modeli var çok güzel tayt gibide yapışmıyo ama dar her rengi var tavsiye ederimkızlar bende dar paça kot alıcam gecen gün gittim almaya ama elim boş döndüm istediğim gibi bulamadım yırtık mırtık giymiyorum ben ya nerden alıyımki ya:26:
kızlar bende dar paça kot alıcam gecen gün gittim almaya ama elim boş döndüm istediğim gibi bulamadım yırtık mırtık giymiyorum ben ya nerden alıyımki ya:26:
resmini bulursam koyarım canım yırtık kot tartışılabilir ama kot ceket giyilebilir diye düşünüyorum aslında ben çok yaşlı takılmak istemiyorumh & m türkiye icin kargo yapmiyor yani online satisi yok benim bildigim kadariyla
cryptic görmeden bisey diyemiyecegim montu bende 30 yasindayim ama yakistirarak giyinmeye calisiyorum az cok
resmini bulursam koyarım canım yırtık kot tartışılabilir ama kot ceket giyilebilir diye düşünüyorum aslında ben çok yaşlı takılmak istemiyorum
amaçok farklı bir şey giyip komik olmakta istemem
ben kabanda m aldım s bana dar gelır ıcıne kalın gıyınıyorum cunku
ben bıde cok dar sevmıyorum bebegım
38 bedende cok az bı beden degıl
bence kesınlıkle almalısın bebegım hem cok guzel hemde fıyatı cok uygun
burda 100 den asagı degıl trencler
vero modanın son resim,ve zaranınki...ikisi de çok güzel.siyah güzel oluyo ama güneşte falan renk gidiyo malesef ve her yerde herkeste görüyosun...
bence 2.siyah
ve 5.camel
güzel
ben mudoda gördüm
190 lira
kotonda kısa ve camel rengi vardı
şu an fiyatlar çok yüksek
ilk bahar için alıcaksan camel derim ben şahsen camel rengi almayı düşünüyorum
çok uzun bir şeyde almıycam
eskiden sadece ingiliz askerlerinin giysisiymiş trençkot sonra moda olmuş erkekler giymeye başlamış ve sonrada kadınlar giymeye başlamış tabii
ben klasik olan modellerini daha çok beğeniyorum orjinal görünüyo
alacaksak simdi alacagiz ne yapalim
36 mi 38 mi alacagim bilemedim ama kesin 36 olur diye düsünüyorum zayifim cünkü
cok memnun kaldim bu sene h&m online satistan
diger birtanedaha var 25 eur onuda gördünmü ??
simdi baktim 36 si bitmis gecmisler olsun bana
bu var 36 bedende bunun fiyati 25 EUR
posta ücretiyle 30 olacak bu biraz klasik geldi bana ama dikis yerleri firfir gibi
sonuncusunu begendim ben cnm ama farklı bişey almak istiyosan 4.siyah olmasını istiyosan 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?