Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

35
limangonun istedinde bambi mpodellerine bakabilirsiniz bugün kargo bedava hem kendiniz hem benim için fikir :) link ekleyemiyorum

35 yaşa bu papileri asla alma diyorum
ayakkabı konusunda sıradışı şeyleri severim o yüzden benim seçimlerim kk daki çoğu bayana uymuyor
yine de şunları önerebilirim , rahat ve şık olaraktan

bundan bende var aşırı derecede memnunum ve çok rahatlar

bu senenin trendlerinden...
sondakine bayılıyorum,dükkanda da inceledim,ihtiyacım yok diye alamıyorum:18:

ilkinin tabasını severek kullanıyorum ( benimki başka marka ama model aynı)

aslında doğru söylüyorsun aşmak gerek kendini
bende süet uzsun asker postaqlları var siyah o yüzden o tür birşey almayım daha klasik dedim botlar çizmemin tarzında olacaktı ama bu da fazla klasik

bende 1. sıradaki siyah nubuk bottan sipariş ettim dün
rahat olacağını düşünüyorumm

Arkadaşlar kesinlikle alınmayın iyi niyetle söylüyorum bu bi dönem bana çok oluyordu bir kaç ürünü beğeniyorum hepsine para harcayamam tabiki,dolayısıyle seçim yapmak zorundayım illa ki biri bana yardım edeck ama yine kendi seçtiklerim arasından..Yoksa ölüyorum kararsızlıktan Allah başka dert vermesin diyeceksiniz çok sinir oluyorum bu duruma...Birini al bitsin di mi?

Biri bana gelsin o da sensin beni kırmış olsan da...Bir Ferhat Göçer klasiğiyle veda ediyorumm..

nişanlımla aşk yıldönümümüz şu saatlerden birini almayı düşünüyorum 6. yılımıza giriyoruz
benim hoşuma giden en sondAKİ sizce hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…