fiyatı ne kadar canım ? olmazsa geri iade alıyorlar mı ?
kesinlikle 2 numaraMerhaba kizlar sizce bunlar nasil?? Karar veremiyorum
1.
ASlinda bu cizme hosuma gitti siyah cizmeye ihtiyacim var ama bacaklarimi nasil derler tam sarmadi üstü cok bol oldu zaten bacaklarim ince...
2.
Uploaded with ImageShack.us
GErci siyah istiyorum ama bu cok hosuma gitti siyahi varmi bilmiyorum baklamiyim
Birde su Bootslar cok hosuma gitti
3.
4.
siyah tayt olmaz benceMerhaba bayanlarbir fikir danışmak istiyorum ya aklımda bir iki birşey var ama bunları kombinleynce cokmu sacmla olur yakışırmı bilemedim birde size gösterip sormak istedim
kombinleyeceğim şey bu değil ama örnek olsun diye koydum bu renkte kısa kollu beli kahverengi kemerli polyester biraz daha uzun tunik.dizimden 5 parmak kısa.
Eki Görüntüle 289620
altına koyu kahve tayt istiyordum ama bktım istediğim gibisini bulamadım olmazsa bikaçyere daha bakıcam olmadı siyah giyerim.
Eki Görüntüle 289621
bu bileziklerde çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 289622
bunlar bu hırkayla uyumlu olurmu yoksa
Eki Görüntüle 289623
bu deri ceketlemi uyar yoksa başka birşeymi baksam?
Eki Görüntüle 289624
Ayakkabı için örnek model bulamadım ayakkabmda siyah topuklu gizli platformlu, rugan bağcıklı bilekten bot
Bi fikrinizi almak isterim çok kararsız bi insanım :2:
Merhaba bayanlarbir fikir danışmak istiyorum ya aklımda bir iki birşey var ama bunları kombinleynce cokmu sacmla olur yakışırmı bilemedim birde size gösterip sormak istedim
kombinleyeceğim şey bu değil ama örnek olsun diye koydum bu renkte kısa kollu beli kahverengi kemerli polyester biraz daha uzun tunik.dizimden 5 parmak kısa.
Eki Görüntüle 289620
altına koyu kahve tayt istiyordum ama bktım istediğim gibisini bulamadım olmazsa bikaçyere daha bakıcam olmadı siyah giyerim.
Eki Görüntüle 289621
bu bileziklerde çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 289622
bunlar bu hırkayla uyumlu olurmu yoksa
Eki Görüntüle 289623
bu deri ceketlemi uyar yoksa başka birşeymi baksam?
Eki Görüntüle 289624
Ayakkabı için örnek model bulamadım ayakkabmda siyah topuklu gizli platformlu, rugan bağcıklı bilekten bot
Bi fikrinizi almak isterim çok kararsız bi insanım :2:
canım ben en üsteki uzun gömleğin duruşunu hiç beğendim..gömlekle hırka renk olarak uymaz bence, siyah gömleğin altına o tayt hoş olmaz diye düşünüyorum..bir de bene alt taraf koyu renk üst taraf açık renk olunca daha uyumlu oluyor, tam tersi olunca benim gözüme hitap etmiyor..taytla deri ceket uyumlu olur..ama o gömleği giyme içine derim ben..zevkler ve renkler tartışılmaz..nacizane fikrim..
kesinlikle 2 numara
siyahi yok bunun galiba ya tam istedigim gibi
sence su nasil
gerci pek icime sinmedi ama
bunu da beğendim
ilk eklediğin siyahın topuğu gibi olanları ben sevmiyorum
daha düze yakın olanları seviyorum
anlatabildim umarım farkı:18:
hatta bunun markası ne
çok çok beğendim
ay o gömlek siyah mı
ben lacivert gördüm:18:
arkadaşım bence sen elindeki parçaları ekle
böyle hayal ürünü olmuyor
Kizlar dün bunu denedim ama kararsiz kaldim alsam mi almasam mi diye. fikirlerinizi alayim
RÖHRENROCK MIT HAHNENTRITTMUSTER - Kollektion - Röcke - Kollektion - Damen - ZARA Deutschland
Kizlar dün bunu denedim ama kararsiz kaldim alsam mi almasam mi diye. fikirlerinizi alayim
RÖHRENROCK MIT HAHNENTRITTMUSTER - Kollektion - Röcke - Kollektion - Damen - ZARA Deutschland
Bu forumu bilmiyordum kkontes tavsiye etti tam benlikmiş teşekkürler
Eki Görüntüle 292725 Eki Görüntüle 292724
Bu seferde küçük foto
neyse bilgiler ;
Bambi Spor Kah Cilt Kahve Velvet Cilt
70,00 TL(Piyasada tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatı)
44,90 TL(KDV dahil satış fiyatı)
Bana 30 gelece
Deri
Bağcık detaylı
Orta ökçe
Dolgu topuk diyor günlüğe biraz yüksekmi?
35topuk boyu sorun değil bence,rahattır bu boy ama modelini beğenmedim.
yaşın kaç canım senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?