Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

çizme geçen kış almştın sanki kuşum
yine de siyahı alınabilir
kısaları bi dene önce , derim
sen tığ gibisin, botlarsa baya geniş

Tuticim cesit konusunda siz buradan emin olki daha iisiniz bebegim yaa, arada indirim ollmazsa burdada fiyatlar fena

Kahve cizmeleri aldim :)))

Kontesim bu tonda topuklu cizmem var onuda zor giyiniyorum ayaklarim mahvoluyor ... Diger uzun taba tonunda acik renk yani...

Airlik ben turk siteleri bilmiyorum trend markofoni her yerden aliyor kizlar etek takip etmen gerek .

son zamanlarda ediyorum ama bulamadım istediğim gibi inşallah en yakın zamanda bir tane bulurum

Selay uzun cizmelerine bayildim..

tesekkür ederim tatlim daha iyileri senin olsun, heycanla elime gecmesini bekliyorum , pazartesi veya sali alirim sanirim :)
gittim denedim h& m de orda hala fiyat 40 eur idi ben 20 eur ya aldim
kafamda kombinler yaratmaya basladim bile , hemen bugun gidip kahve bir hirka aldim kendime

bende cok seviyorum kahverengiyi
iyi yapmissin hirkayida gorelim diyorum ben..

arkadaşlar bu kabanlar nasıl sizce ikisi de 100 tl kötü tarafı 15 20 iş günü içinde elime ulaşması
karar veremedim
keşke 1 haftada elime ulaşsa

buda diğeri

ben ilkini beğendim..İkincinin şapka tarzı olan yerini-adı varsa kusura bakmayın - indirince pek hoş durmaz gibi geldi bana

birinci ikinciye bakaraktan daha iy, ama biraz riskli ya siparis vermek icin olurmu olmazmi...

aircim bende ilkini çok beğendim ikinciyi sevemedim (

saol banucum yorumun için

birinci ikinciye bakaraktan daha iy, ama biraz riskli ya siparis vermek icin olurmu olmazmi...

iletişime geçtim kasım sonu anca gelirmiş
vazgeçiyorum bunlardan
bu renge benzer lcw da gördüm bugün
ama deri idi o sanırım onu alacağım:26: ama yine de içime sinmiyo onu da almak karar veremiyorum kaban konusunda:18:
riski de var dediğin gibi geri dönüşü olmuyomuş bunların

ilkini begendim ben cnm...

Kizlar bende bugün bu Blazer´i denedim ama alt kismindaki yuvarlak kesim biraz garip, ama renk/desen yakisti, kararsiz kaldim. özellikle de alirsam nasil neyle giyerim diye Product Detail | H&M DE

ilkini begendim ben cnm...

Kizlar bende bugün bu Blazer´i denedim ama alt kismindaki yuvarlak kesim biraz garip, ama renk/desen yakisti, kararsiz kaldim. özellikle de alirsam nasil neyle giyerim diye Product Detail | H&M DE

buna çok benzeyen bir ceketi sevenhill de görmüştüm hoş ceket ama herşeyle kombin yapılmaz diye düşünüyorum:26:

canım çeket bi kere çok hoş ama ekose sanırım herşeyle kombinlemek zor olabilir manken gayet güsel kombinlemiş başka nasıl olur diye düşündüm ama ekose kısmı beni hep karasız bıraktı bir de elbiseyle deneyebilirsin öyle de hoş olur

Son düzenleme:
buna çok benzeyen bir ceketi sevenhill de görmüştüm hoş ceket ama herşeyle kombin yapılmaz diye düşünüyorum:26:

desendeki renkler bircok seyle olur, yani sade oldugu sürece ama sekil olarak özellikle emin olamadim.. galiba almicam, cok kararsiz kaldim cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…