- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
- Konu Sahibi derindenizlerden
-
Cancan, profil mesajini nerden yazicaz? Seninki denizkızı.nasıl yazdın?[/QUOTE]TamamUOTE="derindenizlerden, post: 36522925, member: 398094"]Eski haline dönsünnnn...!
n, E="derindenizlerden, post: 36510580, member: 398094"]Aynen yaaaa
Cancan, profil mesajini nerden yazicaz? Seninki denizkızı.nasıl yazdın?[/QUOTE]Eski haline dönsünnnn...!
Cancan, profil mesajini nerden yazicaz? Seninki denizkızı.nasıl yazdın?
Ayarlar diye bir şey yok kiAyarlar, Kişisel bilgileriniz, özel başlık kısmına yaz, kaydet canım.
Ayarlar diye bir şey yok kiAyarlar, Kişisel bilgileriniz, özel başlık kısmına yaz, kaydet canım.
Ayarlar diye bir şey yok kivar mı? Bulamadım.saat derken, senin msj yazdigin saat ile yerel saat arasında 1 saat var.sayfamin saati güncel değil yani
Tatlım profil sayfanı aç, sol tarafta sıralı şeyler var alt alta, ayarlar orada,çerçeve içerisinde orayı tıkla. Saati bilemiyorum.
Ayarlar diye bir şey yok kivar mı? Bulamadım.saat derken, senin msj yazdigin saat ile yerel saat arasında 1 saat var.sayfamin saati güncel değil yani
Bişi değil canım.
Cancanım, sağlık, huzur ve barış dolu taptatlı bayramlar dilerim...
Cancanım, dileklerin umarım gerçekleşir.öncelikle barış diliyorum ben deCancanım, sağlık, huzur ve barış dolu taptatlı bayramlar dilerim...
İnşallah canım, nerelerdesin,nasılsın?Cancanım, dileklerin umarım gerçekleşir.öncelikle barış diliyorum ben deÇok öptüm seni..
Bu başlığı aradım.çıkmadı, bulamadımİnşallah canım, nerelerdesin,nasılsın?
Aynı canım işte, bildiğin gibi yürüyüşler devam.Bu başlığı aradım.çıkmadı, bulamadımsanayazayım dedim.ben de iyi sayılırım işte.hayat gailesi.uğraşıp duruyorum.ne diyet ne spor var.sen nasılsın, neler yapıyorsun?
Helal olsun.bırakmadın benim gibi.kaçtan kaça düştün canım? Ne kadar sürede?Aynı canım işte, bildiğin gibi yürüyüşler devam.
Ya ramazanda aldığım 4 kilo üzerimde hala, 1,5 kilo kadar verip geri aldım.Şehir dışına filan çıkınca böyle oldu. Tam bir başına geçip ele almam lazım, o zaman oluyor ancak.Helal olsun.bırakmadın benim gibi.kaçtan kaça düştün canım? Ne kadar sürede?
Sürekli spor yapmıyor musun nasıl aldın anlamadım.spor seni bir süre korumalıydı.şehir dışına çıktığın zaman.Ya ramazanda aldığım 4 kilo üzerimde hala, 1,5 kilo kadar verip geri aldım.Şehir dışına filan çıkınca böyle oldu. Tam bir başına geçip ele almam lazım, o zaman oluyor ancak.
Sürekli spor yapmıyor musun nasıl aldın anlamadım.spor seni bir süre korumalıydı.şehir dışına çıktığın zaman.
Peki canımTatlım koruyor zaten de ramazanda bozulan yeme düzenim yüzünden aldığım kiloyu vermediğim için hayıflanıyorum. Şehir dışına filanda çıkınca üzerine tam manasıyla düşemedim yani, olay bundan ibaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?