Alkol alınca değişen nişanlım

Ayy tobeee. Mugenin izleyemedigim bolumunu bugun izledim. Kadinin kocasi camdan duserek ölmus. Kadin kendini ispatlamaya cikmis. kocam ozunde iyidir parasini getirir kimseye muhtac etmez ama bagimliliklari vardi doverdi diyo. Okuyunca o geldi aklima senelerce bagirip cagirmasina dovmesine katlanmak nedir. Icince ve ozellikle sinirlendiklerinde insanlarin iclerindeki gercek duygularin fikirlerin ciktigini dusunenlerdenim. Yaa icmesine izin vermiceksin yada ictiginde bu tarz muamelelere razi geleceksin ki icmemesini saglasan daha iyi tabi.

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık sevgilimle 2 aydır nişanlıyız özünde iyi biridir o kadar ki normalde ayrı şehirlerdeyiz şu karantina günlerinde yanıma geldi ve beraber kalıyoruz ailem ona o kadar güveniyor. Neyse nişanlım ev işlerinde bana yardımcıdır yemek de yapar genel olarak da tartışmalarımızda yapıcı taraftır gelir konuşur aramızı düzeltir. Tek sorun alkol uzun yıllardır sevgili olmamıza ragmen yanımda alkol aldırdığım nadirdir. Ortalama 3 4 haftada bir rakı içer ben de bu seferkinde mecbur kaldım önce dün hayır almıcaksın eve sokmucam alkol diyip aldırmadım kızdı bana ama almadı bugün de söyleyince hadi bi zevki var dedim ina etmedim
Ben özde iyilik denen şeye inanmıyorum. Sevdiğini iddia ettiği insana zararı dokunduğu halde bu durumu değiştirmek için en ufak çaba göstermeyen biri kötüdür. Adamda insaf yok vicdan yok merhamet yok nasıl iyi olsun. Sevdiğine bunu yapan yedi kat yabancıya neler yapmaz. İçmeyi beceremiyorsa bıraksın.

Ruh sıkıcı bir ilişki. Yok alkol aldırmadım,ayda bir aldırttım falan. Ee nolmuş alkol alıyorsa? Alkol içen insan diyince aklınıza ne geliyor anlamadım. Müptela değilse,şiddete başvurmuyorsa sorun yok dicen ama öyle olsa bile karışmak yerine bırakıp gitmek iyi olurdu.

alkol alınca sapıtan insandan hayır gelmez benden demesi. içmesini bilmiyor demek ki. ömür boyu buna katlanırım derseniz evlenin değilse ayrılın daha her şeyin başındayken.

Cidden ailem onu o kadar seviyor ki gerçekten zor olacak ama kararlıyım şimdilik dünki korkum bana yetti
İlerde dayağı siz yiyeceksiniz aileniz değil. Birlikteyken ilk alkol almasında bunları yapan, ilerleyen zamanda neler yapar siz düşünün.

Seni tek kusurlu bulduğum mevzu adama hemen bak alkol yüzünden diye sanki pusuda bekliyormuşsun gibi çene çalman
Illaki davranış değişikligi oluyor adi üstünde alkol,iyice tepesi atti dengesizlesti
Ya izin vermiycektin alkol almasini yada he he deyip geçecektin ne laf dalasina giriyorsun

Hoş nacizane tavsiyem kafa yapan bir maddeyi kullanan kimseyi hayatina alma
Sinirlerin ziyan olur 😊

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık sevgilimle 2 aydır nişanlıyız özünde iyi biridir o kadar ki normalde ayrı şehirlerdeyiz şu karantina günlerinde yanıma geldi ve beraber kalıyoruz ailem ona o kadar güveniyor. Neyse nişanlım ev işlerinde bana yardımcıdır yemek de yapar genel olarak da tartışmalarımızda yapıcı taraftır gelir konuşur aramızı düzeltir. Tek sorun alkol uzun yıllardır sevgili olmamıza ragmen yanımda alkol aldırdığım nadirdir. Ortalama 3 4 haftada bir rakı içer ben de bu seferkinde mecbur kaldım önce dün hayır almıcaksın eve sokmucam alkol diyip aldırmadım kızdı bana ama almadı bugün de söyleyince hadi bi zevki var dedim ina etmedim
alkol alınca değişmeyen insan olmaz. zaten içince aynı kalınıyor olsaydı; neden içilsin ki? dimi...?

insanı hayvandan ayıran tek fark akıldır. alkol alınca o fark ta git gide kaybolur (içilen miktara göre). mesela alkol aldıktan sonra tuvaletini ortalık yere yapmakta hiç bir sakınca görmeyen insan gördüm ben.

demek istediğim; asıl sorun alkol alıyor olmaktır bence...

Back
X