Eşya vs bahane. Atın adamı. Kapıyı da çilingir çağırın sabahtan değiştirin. Polise gidin bakın. Şikayet etmeniz lazım. Bunun devamı bir sonraki fırsatta gelecek. Şimdi size eşşek gibi pişmanım, hatırlamıyorum ayağı ile rol kesecek. Siz “ akıllıysanız” yemeyeceksiniz. Yoksa yarın bir gün o içindeki canavarı tak tuk görür, sizin daha önce ayrılmanızdan tutun, eleştirileri, nefes almanızı bile “ daha dur,sana neler yapacağım diye “ işine attığı şeyleri şok bir şekilde duyacaksınız. Kesinlikle alkol almadığında harika biri olmayacak. Şimdi sizi denedi.
Sizin tavrınıza göre yavaş yavaş oyunu sahneye koyar.
Bakın o kadar çok dışarıda mükemmel erkeği oynayan, evde karısını fark edilmeyecek gibi döven erkekler var ki! Çoğunun karısı, darp raporu almadığından, aralarda köpek gibi yalvarıp, harika adama dönüştüğünden kendilerinin adamın huyuna gitmesi gerektiğini, suçlu olduğunu düşünüp devam ettiriyorlar. Dışarda hiç birisi bunu yansıtmıyor. İçten içe sevildiğini düşündükleri, bu dengesizliğe anlam veremedikleri için.
Eğer birazcık aklınız varsa, adamı jet hızıyla sepetler ve bir daha yaklaştırmazsınız. Anasını babasını da arayın, rezil edin. Bir daha bana yaklaşmasın, polise savcıya verdim oğlunuzu diye söyleyin.