Alkol alınca değişen nişanlım

Kapıları çarptı polisi arıcam dedim korktum teli elimden aldı karlı komşuya gidicek tim apartmanda yeniyim kapıyı açtım ama çekindim gitmedim yibe de tüm apartman kapı ve bağırma seslerini duydu korkuyorum kızlar 3 dubled3 bu hale geldi alkolden olduguny inkar ediyor ama biz ne kavgalar ettik hiç böyle tepkiler vermez şuan evlilikten vazgeçmek istiyorum

vazgeçmek istiyorum mu?
Kaç kurtar kendini hamile kalmayı mı bekliyorsun bacım. Bide ilerde boşanmayla uğraşcan. Yol ver gitsin.

Sizin eski mesajları bir kontrol edeyim dedim. Beş senedir beraberim mi diyorsunuz?
kızlar biz çatı katı diyebilcegimiz bir evde oturuyoruz yavan yamuk olmasa da alçak odalar küçük ve mutfagımızla oturma odamız birleşik yani amerikan mutfak bu şekilde biz evde nasıl kız isteme olucak aklım almıyor fikri olan var mı??
facede mesleğimle ilgili bi sayfada gördüğüm çok komik ve kıvrak zekaya sahip birinin yazdığı çok belli olan bir yorum sahibini merak edip profiline girmemle başladı kafa karışıklığım.yaşam tarzı mesleği ve oturduğu yer olarak cidden kafamaki profil ile uyuşan bu kişiyi cidden tanımak istiyorum ne yapmalıyım? asla da ilk adımı atan taraf olmadım korkuyorum yanlış izlenim vermekten:KK43:
2016’da nişan ve söz için sizin eviniz küçükmüş, 2018’de instagramdan biri ile görüşmek için ekleyeyim mi, ilk adımı ben atmak istemiyorum demişsiniz ve bu gün nişanlınız var, beş senelik beraberlik.

Konu gerçekse, polisi çağırıp adamı apar topar evden atmanız lazım.

Şunu da diyeyim, alkol bahanesi oluyor. Sonra alkolsüz dayak yersiniz. İlk başlarda sizi korkutmamak için böyle bahane ediyorlar, sonra sizi iyice kıskaca aldıktan sonra, evlilik vs olayında hemen fantezilerini yapıyorlar. Adamlar dövnek için bahane yaratırlar.

Ben ailemin yanına gidemem o şehrine dönemez burda mahsur kaldık ne bok yicem afedersiniz şimdi yarın barışcaz bi şekilde ama korkuyorum iletde bi daha yaşamak istemiyorum nişan bozmak da cok üzücü konu uzun olur okumazsınız die parça parça yazdım
Ne bok yiycem değil ne bok yerse yesin demelisiniz lütfen :)
Ev sizin eviniz nereye giderse gitsin o kadar şeyi siz ona yasatmadiniz değil mi?

Ben ailemin yanına gidemem o şehrine dönemez burda mahsur kaldık ne bok yicem afedersiniz şimdi yarın barışcaz bi şekilde ama korkuyorum iletde bi daha yaşamak istemiyorum nişan bozmak da cok üzücü konu uzun olur okumazsınız die parça parça yazdım

Sen akilli kadinsin hanselle gretel gibi yemleye yemleye getirdin son mesaja kadar hepimizi😂
O adamdan da en kisa surede kurtulursun eminim

ilgi çekmek için farklı bir yol izledin sanırım taksit taksit ayrıca nişan bozmak çocuklu bi başına kalmak kadar üzücü değil. ;)

Sizin eski mesajları bir kontrol edeyim dedim. Beş senedir beraberim mi diyorsunuz?

2016’da nişan ve söz için sizin eviniz küçükmüş, 2018’de instagramdan biri ile görüşmek için ekleyeyim mi, ilk adımı ben atmak istemiyorum demişsiniz ve bu gün nişanlınız var, beş senelik beraberlik.

Konu gerçekse, polisi çağırıp adamı apar topar evden atmanız lazım.

Şunu da diyeyim, alkol bahanesi oluyor. Sonra alkolsüz dayak yersiniz. İlk başlarda sizi korkutmamak için böyle bahane ediyorlar, sonra sizi iyice kıskaca aldıktan sonra, evlilik vs olayında hemen fantezilerini yapıyorlar. Adamlar dövnek için bahane yaratırlar.
Sözde cok akıllıyım ya iyice tartıp öyle evlenecektim kaç kere ayrıldık 2016da nişan düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim düşünmek istedim diğer mesajda yine aynı kişiyle uzun süreli bş ayrılık zamanı benim için cidden bitmişti ama büyük konuşmuşum demek

Kapıları çarptı polisi arıcam dedim korktum teli elimden aldı karlı komşuya gidicek tim apartmanda yeniyim kapıyı açtım ama çekindim gitmedim yibe de tüm apartman kapı ve bağırma seslerini duydu korkuyorum kızlar 3 dubled3 bu hale geldi alkolden olduguny inkar ediyor ama biz ne kavgalar ettik hiç böyle tepkiler vermez şuan evlilikten vazgeçmek istiyorum

Benim Hintli bir arkadaşım vardı üniversitede. Pamuk gibi bor cocuk. Güler yüzlü, şakacı, cana yakın. Ama alkol alınca acayip agresiflesiyordu. Durum o kadar kötüydü ki kendisi tövbe edip bir daha içmedi,çünkü kendiside ortada ciddi bir problemin olduğunun farkındaydı. Sizin nisanliniz da sorunlu bu konuda. Alkolu kaldıramıyorsa icmemeli veya sorunları neyise çözmeli. Bunları yapması sizinde şiddet görme imkanınız yüksek. Sizinde de tepkiniz çok olmuş başta, çünkü aslında icmesini istemiyorsunuz

Alkol alınca desarj oluyormul sık içmiyor ama seviyor rakıyı tv de fakan görse içi gidiyor rakı içeceği gün çok mutlu oluyor bu akşam da öyleydi keyifliydi ama bi tuhaflık sezdim biraz kurcalayınca da haklı çıktıgımı gördüm. Korkuyorum

Neyse başladı yemekle beraber içmeye baya yavaştı ve hrr şey normaldi içimden abartmışım ya gayet normal herşey bırakcam ayda bir içsin diye düşünürken böyle çocuk çocuk salak saçma sorular sormaya başladı önce tatlı yapıyodum karıştırmasınu rica ettim böyle abartılı hareketlerle karıştırmalar fakan kızdım bak hareketlerin anormalleşmeye başladı diye bagırdım o da benden ne istiyon sen napayım die bağırmaya başladı birdenbire dellendi

Ağzıyla içmiyor sanırım.

Özünde, daha çok sinirli, şiddet eğilimli ve ayarsız biriymiş.

Sözde cok akıllıyım ya iyice tartıp öyle evlenecektim kaç kere ayrıldık 2016da nişan düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim düşünmek istedim diğer mesajda yine aynı kişiyle uzun süreli bş ayrılık zamanı benim için cidden bitmişti ama büyük konuşmuşum demek
Birinden ayrıldıysanız, kafanızda soru işaretleri varsa, anlam veremediğiniz böyle ufak anlar varsa “ topuklayın”. Kesinlikle kendinizi dinleyin, açıklama beklemeyin. Adam manyakmış. Sizi evde, nasılsa kaçamaz iyice döverim diye planlamış. Böyle dışardan mükemmel olup, evde psikopat olan çok insan var. Ben tek birayla kafam güzel olur, 10 adet shot tekila sonrası bile gideyim şiddet uygulayayım demem. Bunlar yanlış öğretilen şeyler. Alkol alınca farklı bir insan olmaz, olanları unutmazsınız. Çok konuşursunuz, kafanızda takıldığınız şeyleri çok düşünmeden söylersiniz, duygusallaşabilirsinşz ama millete yavşamaz, üç duble bile içseniz bana bak, nişanı atıyorum diye dalmazsınız.

Eşya vs bahane. Atın adamı. Kapıyı da çilingir çağırın sabahtan değiştirin. Polise gidin bakın. Şikayet etmeniz lazım. Bunun devamı bir sonraki fırsatta gelecek. Şimdi size eşşek gibi pişmanım, hatırlamıyorum ayağı ile rol kesecek. Siz “ akıllıysanız” yemeyeceksiniz. Yoksa yarın bir gün o içindeki canavarı tak tuk görür, sizin daha önce ayrılmanızdan tutun, eleştirileri, nefes almanızı bile “ daha dur,sana neler yapacağım diye “ işine attığı şeyleri şok bir şekilde duyacaksınız. Kesinlikle alkol almadığında harika biri olmayacak. Şimdi sizi denedi.

Sizin tavrınıza göre yavaş yavaş oyunu sahneye koyar.

Bakın o kadar çok dışarıda mükemmel erkeği oynayan, evde karısını fark edilmeyecek gibi döven erkekler var ki! Çoğunun karısı, darp raporu almadığından, aralarda köpek gibi yalvarıp, harika adama dönüştüğünden kendilerinin adamın huyuna gitmesi gerektiğini, suçlu olduğunu düşünüp devam ettiriyorlar. Dışarda hiç birisi bunu yansıtmıyor. İçten içe sevildiğini düşündükleri, bu dengesizliğe anlam veremedikleri için.

Eğer birazcık aklınız varsa, adamı jet hızıyla sepetler ve bir daha yaklaştırmazsınız. Anasını babasını da arayın, rezil edin. Bir daha bana yaklaşmasın, polise savcıya verdim oğlunuzu diye söyleyin.

Eşya vs bahane. Atın adamı. Kapıyı da çilingir çağırın sabahtan değiştirin. Polise gidin bakın. Şikayet etmeniz lazım. Bunun devamı bir sonraki fırsatta gelecek. Şimdi size eşşek gibi pişmanım, hatırlamıyorum ayağı ile rol kesecek. Siz “ akıllıysanız” yemeyeceksiniz. Yoksa yarın bir gün o içindeki canavarı tak tuk görür, sizin daha önce ayrılmanızdan tutun, eleştirileri, nefes almanızı bile “ daha dur,sana neler yapacağım diye “ işine attığı şeyleri şok bir şekilde duyacaksınız. Kesinlikle alkol almadığında harika biri olmayacak. Şimdi sizi denedi.

Sizin tavrınıza göre yavaş yavaş oyunu sahneye koyar.

Bakın o kadar çok dışarıda mükemmel erkeği oynayan, evde karısını fark edilmeyecek gibi döven erkekler var ki! Çoğunun karısı, darp raporu almadığından, aralarda köpek gibi yalvarıp, harika adama dönüştüğünden kendilerinin adamın huyuna gitmesi gerektiğini, suçlu olduğunu düşünüp devam ettiriyorlar. Dışarda hiç birisi bunu yansıtmıyor. İçten içe sevildiğini düşündükleri, bu dengesizliğe anlam veremedikleri için.

Eğer birazcık aklınız varsa, adamı jet hızıyla sepetler ve bir daha yaklaştırmazsınız. Anasını babasını da arayın, rezil edin. Bir daha bana yaklaşmasın, polise savcıya verdim oğlunuzu diye söyleyin.
Umarım bu arkadaşı dinlersiniz....

Neyse başladı yemekle beraber içmeye baya yavaştı ve hrr şey normaldi içimden abartmışım ya gayet normal herşey bırakcam ayda bir içsin diye düşünürken böyle çocuk çocuk salak saçma sorular sormaya başladı önce tatlı yapıyodum karıştırmasınu rica ettim böyle abartılı hareketlerle karıştırmalar fakan kızdım bak hareketlerin anormalleşmeye başladı diye bagırdım o da benden ne istiyon sen napayım die bağırmaya başladı birdenbire dellendi
Taksit taksit anlatıyorsun. Kesin sen whatsappta da kelime kelime yazıp atanlardansin :işsiz:

Alkolü bırakması gerek kendi iradesiyle. Yada nişanı atmaniz gerek. Seçimi ona sunun. Kararını versin

Back
X