• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ayrılma derecesine geldim lütfen yardım edin

Bence sen abartmışsın ne var yani benim kv öyle istersen sende gel kizim diyor ve inanilmaz kisik sesle söylüyor yani zor anlarsin:KK48::KK70:ve ben kayinvalidemin bu davranışı yuzunden nişanlıma kapris yapmıyorum evlendikten sonra bende ona yarim agiz istersen gel derim olur biter sende şimdi takilma bence böyle seylere

Ben her şeye zırt pırt çağıran,her curcunada bizi de bekleyen kaynanamdan bıktım,böyle anlayışlı birini isterim;
El bulur,ne şanslı olduğunu göremez üstüne bir de ortalığı birbirine katar...Adalet bu mu?

Bence de abartmissin. Kaldı ki seni umursamayan bir aile değil. Gereksiz bence ama kaç kez özür de dilemisler. Eğer sürer dé evlenirseniz iyice yüz göz oldugunuzdan asıl o zaman eşiniz de ailesi de Size çektirir bu kaprisleri ödetir gibi geliyor.

Diyorum ya mesele iftar değildi en başta konusurken hiç aklıma gelmemişti bile benim gidip gitmemek değil nişanlımın demesi üzerine beni aramları veya normalde de farkettim ki onun demesiyle aramıslar hiç bir konusmamızda saygısızlık etmedim size anlatıyorum ki farklı cerceveden bakmamı saglayın verilen her cevap için minnettarım ben abarttım dogrudur ama inanın en basından beri farklı mevzular da oldu

ne kadar büyütmüşsünüz, daha şimdiden ortada bir problem yokken ilişkileri bu kadar germenin anlamı var mı?
kayınvalide,görümce daha ne kadar yapıcı olacak ki? durduk yere özür diliyorlar sizden defalarca.
bence yapmayın bu tutumla gitmeyin,ilerde pişman olursunuz bi bakarsınız kendi ellerinizle nişanlınızın ailesiyle öyle bir konuma gelmişsiniz ki..
bir şeyleri yıkmak çok kolay yapmak çok zor malesef. hep yapıcıyım demişsiniz ama ben sizi biraz kaprisli buldum . lütfen kusura bakmayın

Coook abartmissiniz boyle yapmaya devam edersiniz sizi hic sevmezler....

Kv sizi aramis ozur bile demis daha ne yapilmaliydi..sonucta herkes hata yapabilir..her zaman hatalarimizi kendimiz anlayamayabiliriz birileri uyarir nisanlinizda ailesini uyarmis onlarda telafii etmeye calismislar...

Bizim gelinimiz olsa bu kadar aramaya israra gelmezse ..gelmezse gelmesin onunla mi ugrasacagiz deriz..

konu çok uzamnış bence...ama nişanlınla aranın bozulmasına gerek yok çünkü o kendi ailesine niye öyle söyledin falan diyebiliyor sonuçta..tamam kırıldığını üzüldüğünü belli etmişsin ama fazla naz aşık usandırır..

ayyyy içim şişti aileden biri olsan ne olcak olmasan ne olcak sen nişanlınla mutlu olmaya bak cok kapris yapmıssın gereksiz yere alınganlık yapmıssın

Evlenince neler oluyor bu da dert mi? Sen prenses misin Bu neyin artistligi pes yani. Sukret öyle bir aile bulmuşsun sanki dünyanın sekizinci jlharikasisin kendine gel yoksa cidden terkedilirsin.

Öğrenmem gereken çok şey var demekki bi iftar meselesi değildi benim kırıldıgım nokta cagırmak isteyen insan aracı olmadan cagırırdı veya daha onceleri bi ihtiyacın var mı diye soran insan birisi ara demeden arardı ben bunlar içim hiç birşey yapmadım fazladan birşet istemdim nişan bohcamı dahi kendim gidip hazırladım yinede onların yuzune guldum bu zamana kadar farklı farklı konuların sonucuna hep baktıgımsa yeterince ilgili olmadıklarını farkettim yine de ben de insanım bir anlık zaafma sinirime de gelebilir herşey dogrudur

Aşırı derecede abartmıssınız.Öyle düşünmüş olabilir fazla art niyetli görüyorsunuz sanırım.Yalvarmalarına kadar gelmiş olay karşı taraf açısından çok sıkıcı :işsiz:

Ohooo sen sorun gormemissn bu kafayla gidersen sorunun en âlâsını göreceksin zaten merak etme ....

Öğrenmem gereken çok şey var demekki bi iftar meselesi değildi benim kırıldıgım nokta cagırmak isteyen insan aracı olmadan cagırırdı veya daha onceleri bi ihtiyacın var mı diye soran insan birisi ara demeden arardı ben bunlar içim hiç birşey yapmadım fazladan birşet istemdim nişan bohcamı dahi kendim gidip hazırladım yinede onların yuzune guldum bu zamana kadar farklı farklı konuların sonucuna hep baktıgımsa yeterince ilgili olmadıklarını farkettim yine de ben de insanım bir anlık zaafma sinirime de gelebilir herşey dogrudur
Seni kendilerine yakın gordukleri için misafir gibi davranmamis olabilirler mi ? Ya da mecbur değiller ki seni iftara çağırmaya . Oldu ki nişanlınin ısrarı ile aradılar seni, en azından aramışlar ! Arkanda duran bir adam var valla kaşınma derim canım yoksa senin bu saçma tavrına kimse kolay kolay tahammül etmez

Senin düğünün olcK sen heveslisin şuan çevrenden de aynı hevesi bekliyosun ama bulamıcaksn çünkü bu işler böyle maalsf ..ayrıca nişanlın gayet güzel idare ediyo ailesine arattırıyo hem de defalarca.bence kıymetini bil bilmezsen evlendikten sonra ödetirler bunu be o Zaman kocan da ailesine hak verir..

nikahınız olmuş aslında evlisiniz nasıl nişanlınızla ayrılma noktasına gelmiş oluyorsunuz. boşanma noktasına geldik desene. ki sen gelmişsin sadece aileyi çok yumuşak buldum gayet yapıcılar insanın aklına gelmeyebilir o an gerçekten söylediği gibi de düşünmüş olabilir, yetiştirmesi gereken işler vardır kafası takılmıştır düşünememiştir. veya gerçekten istemedi sizi o gün olabilir ne var bunda alınacak mecbur değil sever sevmez ilgilenir ilgilenmez fakat anlattıklarınıza göre sizi baya alttan alıp iyi tutmaya da çalışıyorlar.

Oncelikle nisanliniz değil eşiniz
düğün olup olmaması ne fark eder
sonuçta siz de o aileye dahilsiniz artık
davet edildiniz gidin çok abartmisdiniz alt tarafı bir yemek
her şeyde ayrıntılı düşünüp olay çıkarırsanız Ohoo

Herkese yorumlarınızdan olayı teşekkür ederim bana tokat gibi çarptı emin olabilirsiniz bu kadar insan biraraya gelip aynı seyi söylüyorsa ben hatalıyım demektir aydınlattıgınız için minnettarım

koskoca kadın özür bile dilemiş, neden bir iftarı kriz haline getirdiniz ki?

Çok abartmışsın. Bazı ailelerin iç dinamikleri farklıdır. Gerekli uyarıyı da yapıyormuş adam. Ne yapsın? Sizi kırdılar diye ailesiyle ilişkisini mi kessin? Annesinin ağzını mı bantlasın?

Back
X