Alkol bağımlısı eşim

Alkolik adamla uğraşılmaz yol ver gitsin. Kaldı ki evi geçindirdigin için adamın rahatı yerinde kılını kıpırdatip hiçbir şey yapmaz. Boşa ömrünü böyle biriyle geçirip çocuğunu da bu ortamda büyütme.

Bencede tayin iste boşan çocuğunda psikolojisi çok etkilenir öyle bi ortamda çünkü

Musallat olur derken her gün yoluma çıkar alkollü bir şekilde iş yerime gelip huzursuzluk çıkarıp beni rezil eder.
Seni rezil etmez kendini rezil eder böyle bişey yaparsa anında polisi arayın

bende sizinle aynı durumdayım şu an evimi terk ettim 2 yaşında evladimla. şenin bir de işin falan varmış kendi ayakların üzerinde duruyorsun o şenin üzerinde yük gibi at o yükü omuzlarından inan rahatlayacaksın. tabiki sorun yaşayacaksın ama geçecek aydınlığa giden her yol karanlıktan geçer. bunu en azından kızın için yap.

Bu adamın size faydası yok son kez konuşun bağımlılık için tedavi görmesi gerektiğini anlatın ve birlikte gidin gerekirse başlangıç yapsın.eğer olumsuz sonuçlanırsa tayin isteyin yapacak birşey yok.

Arkamda duracak bir len yok diyorsun ya lütfen sen kızının arkasında dur ve tayin isteyip boşan. Hiçbir çocuk alkolik bir baba ile yaşamayı hak etmez. Kadınların susma ve katlanma nedeni beni rezil eder, musallat olur korkusu. Bu tip eşlerde maalesef bu korkuyu kullanarak manipüle ediyor. Siz resim olmazsınız, rezil olacak bişey yapmıyorsunuz ki. Herkes kendinden sorumludur. Bu konuda sizi ayıplayan yada arkanızdan konuşan vb şeyler yapanlar olursa onların cehaleti ve ayıbı. Hayat sizin ve kızınızın. Başkalarını düşünerek hayatınızı sürdürecek değilsiniz. Lütfen kendinizi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…