- Konu Sahibi romantiiksiz
-
Profil resmindeki siz misiniz? Eğer öyleyse siz hoş karşılasanız bile etrafınızın hoş karşılayacağını sanmıyorum. Şahsi fikrime gelirsek sadece özel günlerde ve sarhoş olmayacak kadar içkiye karşı değilim. Ama kontrolden çıkıyorsa tahammülüm yok.
anlattığın kadarıyla mutlu günlerde içiyo adam, benim gibi, özel günler vs, eşim içmez ama ben içerim, dertlenince içtiği sapıttığı oldumu ki hiç
yok ya duygusal oluyo hiç çekilmiyo ama sapkınlık yok dediğim gibi zaten uzun zamandır içmiyo da ben cok takıntılıyım bu konuda
sizin durumunuziçin bişi dıyememe ama sürekli içen bırının ailesı için buyuk problem tabı alışkanlık arkadaş çevresıde önemlı eskıden içiyorsa sonrada içebılır tabı hiç içmeyen bırıe başlayabılır ama alkol buyuk problem
bu size bağlı ben esimin alkol almasını istemem mesela..kimisine göre problem olmayabilir ama anladığım kadarıyla siz de rahatsız olursunuz.
Bırakmıssa icmeyecektir ama geri dönüş yapmayacağınıda garantisini kimse veremez....evlenmeden göremezsin
eşimle evleneli neredeyse 3,5 yıl olacak. bu süre zarfında, %95 kavga/tartışma nedenimiz alkol...
Biz ne desek boş senin alkole nasıl baktığın önemli eşiyle karşılıklı kadeh tokuşturmaktan büyük keyif alanlarda var evime asla sokmam diyenlerde.Ben 2.gruptanım sigara ve alkol alan biriyle asla evlenmezdim evlenmedim de!!!
kesinlikle büyük problem...kesin tavrını koy derim yoksa ilerde önüne geçemecegin sebebi olmasa da alkolun etkisiyle su yüzüne çıkan problemler yaşayabilirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?