Alkol çok büyük problem mi :(

romantiiksiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
519
1
26
Trabzon
kızlar merhaba konuyu uzatmak istemiyorum başlıktan da anlaşılacağı gibi alkol konusundaki görüşlerinizi almak istiyorum erkek arkadaşım eskiden alkol alıyodu yani öyle arkadaş ortamında düğünlerde asker kutlamalarında falan içiyodu ama ben alkol kelimesinden bile tiksiniyorum.şuanda öyle bi problemimiz yok yanlız ileride evlilik hayatımız olursa derdi sıkıntısı olur yine içer mi acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.çok korkuyorumm

bu size bağlı ben esimin alkol almasını istemem mesela..kimisine göre problem olmayabilir ama anladığım kadarıyla siz de rahatsız olursunuz.
Bırakmıssa icmeyecektir ama geri dönüş yapmayacağınıda garantisini kimse veremez....evlenmeden göremezsin

eşimle evleneli neredeyse 3,5 yıl olacak. bu süre zarfında, %95 kavga/tartışma nedenimiz alkol...

Profil resmindeki siz misiniz? Eğer öyleyse siz hoş karşılasanız bile etrafınızın hoş karşılayacağını sanmıyorum. Şahsi fikrime gelirsek sadece özel günlerde ve sarhoş olmayacak kadar içkiye karşı değilim. Ama kontrolden çıkıyorsa tahammülüm yok.

anlattığın kadarıyla mutlu günlerde içiyo adam, benim gibi, özel günler vs, eşim içmez ama ben içerim, dertlenince içtiği sapıttığı oldumu ki hiç

evet tatlım trabzonluyum ve hiç hoş karşılanmıyo benimde tahammülüm yok.bu sebepten boşanabilirim bile

sizin durumunuziçin bişi dıyememe ama sürekli içen bırının ailesı için buyuk problem tabı alışkanlık arkadaş çevresıde önemlı eskıden içiyorsa sonrada içebılır tabı hiç içmeyen bırıe başlayabılır ama alkol buyuk problem

Biz ne desek boş senin alkole nasıl baktığın önemli eşiyle karşılıklı kadeh tokuşturmaktan büyük keyif alanlarda var evime asla sokmam diyenlerde.Ben 2.gruptanım sigara ve alkol alan biriyle asla evlenmezdim evlenmedim de!!!

Ortada bağımlılık, alkol nedeniyle yaşamını/yaşamınızı etkileyen olumsuz bir şey yoksa büyük olmadığı gibi problem de değil bence. Ama bu tabii kişinin bakış açısıyla da doğrudan ilgili bir şey. Kaldı ki siz hoşnut olmadığınızı; boşanmaya bile sebep olabilecek bir şey olduğunu söylüyorsunuz. Bence bu konuyu erkek arkadaşınızla konuşup onun düşüncesini öğrenerek karar vermeniz daha doğru olur.

Son düzenleme:
ileride yasayabilecigin sorunlari hesaplamaya kalkarsan isin icinden cikamazsin
özel gunlerde icen adamdan zarar gelmez
alkolik diyorsan o baska

sürekli içici değil eğer öyle olsa şuan epey dertliyiz gece gündüz içmesi gerekirdi.ama ne bileyim işte

özel günler dışında içiyor mu peki?? yada içip içip sapıtıyormu???sarhoş oluyormu???

benim eşimde özel günlerde, bazen de evde içer,arada sırada bende ona eşlik ederim.(son konuma bakarsan eşimi içkiden kaybediyordum) ha çokmu akıllandı yoo biraz ara verip sonra devam edicekmiş..

yanlız 10 senedir sarhoş olduğunu bilmem..

içkinin adını duymak bile seni rahatsız ediyorsa,ailene yapına da ters düşüyorsa bir şeylere evet demeden önce konuşup önlem almak daha doğrudur.

kesinlikle büyük problem...kesin tavrını koy derim yoksa ilerde önüne geçemecegin sebebi olmasa da alkolun etkisiyle su yüzüne çıkan problemler yaşayabilirsin....

Alkol almanın / almamanın teminatı verilmez ki...

Şuanda içtiği kadarı bile sizi rahatsız ediyorsa konuşursunuz açık açık , yok rahatsız etmiyor ama sonrasında artarsadan korkuyorsanız bununda dediğim gibi bir sözleşmesi olmaz.

Hiç içmeyen biri de bir gün içmeye başlayabilir , rakı şişesinde balık olmuş bir adamda bir daha ağzına sürmeden bırakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…