• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol&kadın ikilisini yaşayan erkek bunları bırakabilir mi

Karısını-sevgilisini kapanmaya zorlayıp kendi her haltı yiyen erkek, hiç şaşmaz.
"Namuslu" gibi görünmeye çalışır, kendi öyle olmadığı için.
Namus hakkında hiçbir fikri olmadığı için de karısını örterse namuslu olunduğunu sanır.
Kısır döngü, şaşmaz hiç.

Konu sahibi biraz da kendi açınızdan bakın olaylara. Siz böyle bir insanı istiyor musunuz? Hayatınızda böyle biri olmalı mı? Eşiniz değil de başkası olsaydı bu (kadın-erkek fark etmez) öyle bir insanla görüşür müydünüz?
Çocuğunuza ne gibi katkısı olabilir bu adamın? Para ise nafaka istersiniz, karakterine olumlu katkısı olmayacağı kesin.

Salın gitsin bence, zaten sizi de zorla kapatmış. Özünüze dönün, bu adam!dan da kurtulun.

Merhaba bir süredir ayrı olduğum eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar. Kız da alkol alan biriymiş. Eşim önceden böyle şeyleri hiç bilmiyordu, kucuk yaşlardan beraberdik. Biz ayrıyken bu hayatı tatmış oldu, şu an bıraktığını ve eski hayatını aramayacağını söylüyor. Küçük bebeğimiz var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu tarz konularda erkekler nasıl olur? Bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok üzgün ve karışığım
sen üzülme kötü bir bok olduğunu anlayınca tıpış tıpış döncek pişman olcak sıkma sen canını erkekler böyle ayrılık sonrası uçuyorlar asla öle bi kadından hayır gelmez sen çizgini bozma yeter

Araya hülleci alman şart olmuş, bir de sen bak bakalım başka insanın tadına. Eğer hala bu pisliği istersen o zaman devam edersin.
Çok sinirlendim, afedersiniz pis herife bak ufak çocuğun var evinde barkında oturup ailene sahip çıksana! Ayrılır ayrılmaz şeyinin derdine düşmüş olmayınca karısına geri dönmüş. E senin gibi pisliği herkes çekmez tabi.

Vallahi cok dogru. Aldatilan kadınlar, affedecekseniz bari siz de aldatin da oyle affedin. Bu ne terbiyesizliktir! Ama ben soyleyeyim, biz icten ice erkek yapar dusturunu benimsedigimiz icin affetme konusunda da oturup ciddi ciddi dusunuyoruz. Halbuki bir kadin aldatsin bakayim kocasini, degil kocanin onu affetmesi, canini bagislamasi mucize!

Araya hülleci alman şart olmuş, bir de sen bak bakalım başka insanın tadına. Eğer hala bu pisliği istersen o zaman devam edersin.
Çok sinirlendim, afedersiniz pis herife bak ufak çocuğun var evinde barkında oturup ailene sahip çıksana! Ayrılır ayrılmaz şeyinin derdine düşmüş olmayınca karısına geri dönmüş. E senin gibi pisliği herkes çekmez tabi.

Vallahi cok dogru. Aldatilan kadınlar, affedecekseniz bari siz de aldatin da oyle affedin. Bu ne terbiyesizliktir! Ama ben soyleyeyim, biz icten ice erkek yapar dusturunu benimsedigimiz icin affetme konusunda da oturup ciddi ciddi dusunuyoruz. Halbuki bir kadin aldatsin bakayim kocasini, degil kocanin onu affetmesi, canini bagislamasi mucize!

Back
X