• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol&kadın ikilisini yaşayan erkek bunları bırakabilir mi

Kız da alkol alan biriymiş ne demek yahu:):) Kötü yola düşmüş gibi yaftalamaya çalışıyorsunuz insanları çok ayıp bir şey bu.
Alkol tercih meselesidir. Kullanana ve kullanmayana saygım var ama eşimde tercih etmezdim. Nitekim kurduğum cümlede, kızın tercihini belirtmişim. Kötü yol gibi anlamları siz çıkarmışsınız

Boşanma davasını açıp sevgiliyle gününü gün ederken çocuğu düşünmemiş galiba. Bilmiyorum içiniz alacak mı? Aldatır mı bilemem ama alkolü bırakması zor bence devamlı içip alıştıysa. Bir de siz yapsanız onun tepkisi ne olurdu? Çok iyi düşünmek lazım
Davayı ben açtığım için o konuda haklı çıkamıyorum. Yapmasaydın demeye getiriyor

Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
Arkadaşım adam sizi aldatmış. Farkında mısınız?
Siz bu ayrı kaldığınız dönemde bir erkekle sevgili olsaydınız, kocanız size neler derdi bir düşünün.

Tek tek yanıt yazamadim ama umarım görebilirsiniz. Herkes daha resmi boşanma olmadan sevgili edinmesine ve bunu kabul etmeme tepki göstermiş ama anlamadığım bir şey var; birkaç ay önce burada benzer bir konuda herkesin “ dava açılmış, birbirinizden vazgeçmişsiniz, boşanma gerçekleşmese de tarafların ilişkisi olabilir bence” dedi. Bana da o düşünce mantıklı geldiği için o şekilde sindirebildim.
Hangi konu o? Yalnız orada kesinlikle boşanacakları varsayılarak yorum yapılmış olabilir.
Ki normalde bu tür konularda herkesin ortak fikri; resmi olarak boşanana kadar eşler sadık olmak zorundadır.

Alkolu dert etmeyin ya
Alkol ne ki adam sevgili bulmus nasilsa ayrisiniz diye. Barisma niyeti olsaydi sevgili bulmazdi. Siz her arkanizi dondugunuzde yine sevgili bulacaksa bu adama esim denir mi? Siz onemli degilsiniz,ben sadece bebeginize uzuldum,cocugun dunyaya geldigi ortama bak

Asla geri dönmezdi, kendi açısından erkeğini elinde tutamadin olarak bakıyor. Yani aslında ben bu adamın dönülecek bir tarafı olmadığını biliyorum da kendim de ayrı anne baba çocuğu olarak kötü bir çocukluk ve gençlik geçirdiğim için kendi çocuğumunda aynısını yaşamasını istemedim. Bu sebeple oluruna bakmaya çalıştım
Bu adamın parasını harcarım, keyfime bakarım. İstediği kadınla düşsün kalksın, sorun etmem derseniz birleşin.
Ancak sadakat bekliyorsanız, beklemeyin. Çünkü kocanızın anlayışı sakat. "kadın kocasını elinde tutmalı" diyen adam sizi daima aldatır ve sizi suçlar.

Cok kucik yaslardan beri beraberseniz, yasayamadigi seyleri yasamak istemistir muhtemelen. Ve keyif aldiysa bundan, sonraki ayriliginiz esinizin talebiyle olacaktir. İyi dusunun, evliyken kosa kosa sevgili yapip ayni evde yasamis bir de.

Evlilik Birliğinin temel taşı sadakat yeminidir. Sizde sadakat yok. Ayrıca kavga edildi uzaklaşıldı diye alkol alan herkes kendine sevgili bulup ilişki yaşamıyor. Kocan seni bebeğini düşünüp evliliğe devam etmek isteseydi aldatması. Bu kadar net. Güvenmediğin başkasıyla ilişki yaşayan birini yatağına alabileceksen ona yemek hazırlayıp onun için hazırlanabileceksen devam et ama bunu her mide kaldıramaz

Eşiniz o kadar pişkin ki.
Size yaptıklarıni rahat rahat anlatıp birde üzerine unutacak ve konuyu uzatmayacaksan barışalım demiş. Zahmet edip telefonunue bile temizlememis.

Evde hizmetini yapacak birinin eksikliğini duymuş sizi de o hizmeti görmeniz için şartlarıyla beraber ayağına istiyor açık açık.

Siz şimdi bu adama geri dönüp yine onun istediği gibi yaşayacaksınız birde değil mi?

Yalnız tartışmalardan sonra başka kadınlara gidecek olmasıni şimdiden kabullenin, kendini savunması da evde huzur bırakmadin, beni dışarıya sen yolladin olur.
Öyle bir sey olursa asla kabul etmeyeceğimi söyledim olmaz dedi ama inanmadım. Muhtemelen olumsuz sonuçlanacak denedim ama kabul edemiyorum

Bu adamın parasını harcarım, keyfime bakarım. İstediği kadınla düşsün kalksın, sorun etmem derseniz birleşin.
Ancak sadakat bekliyorsanız, beklemeyin. Çünkü kocanızın anlayışı sakat. "kadın kocasını elinde tutmalı" diyen adam sizi daima aldatır ve sizi suçlar.
Sadakat beklerim ve muhtemelen bu yaptığından dolayı biraz sıkabilirim elimde olmadan. Oda buna gelemez. Kız aynı şehirde üniversite öğrencisi. Eşimin işi bağımsız, istediği saatte girip çıkabilir. Sürekli acaba nerde diye düşünürüm😔

Cok kucik yaslardan beri beraberseniz, yasayamadigi seyleri yasamak istemistir muhtemelen. Ve keyif aldiysa bundan, sonraki ayriliginiz esinizin talebiyle olacaktir. İyi dusunun, evliyken kosa kosa sevgili yapip ayni evde yasamis bir de.
Evet keyif alıp almadığını sordum. Alkolun verdiği hissi sevmiş ama her sabah uyandığında vicdan azabı hissetmiş. Kızlar konusunda da suçu bana buluyor, bırakmasaydın benim öyle şeylerle işim yoktu, artık olmaz diyor. Ve onu tekrar terk etme ihtimalimden aşırı rahatsızlık duyuyor. Ben de madem öyle bunları tekrarladığın an kabul etmeyecegimi ve bırakacagımı bil dedim. yuvayı kurduktan sonra bir kez daha ayrılarak aileye ve çevresine rezil olmak istemiyor

Merhaba önerilerinize ihtiyacım var. 8 aylık hamileyim. 3 aydır annemin evindeyim. Eşimle ara sıra şiddetli tartışmalarımız oluyordu. Birkaç kere bana şiddet uyguladı tokatlama, yumruk gibi. Şiddet uygulamadıgı zamanlarda da küfürlü olmak suretiyle hakaret etti. Kendisi sinirli bi karakter ben alttan alırsam bunları yapmıyo siniri geçince gelip kusura bakma diyo. Ama alttan almayıp karşılık verirsem tartışmalarımız hakaret ve şiddete kadar uzuyor. Ve pişman olmuyor sen beni o duruma getirdin diyor. Ben de en son ufak bi tartışmayı bahane edip o evde yokken çıktım gittim. Gideceğimi söylediğimde gidersen biter asla gelmem silerim demişti. Ben de belki bi umut özler pisman olur da birdaha saygısızca davranmaz diye çıktım gittim. Eskişehire annemin yanına geldim. Ne aradı ne sordu. Ailesinden yarım ağız bi aracı olma girişimi oldu geri çevirdik ( oğlan pisman olsun istesin diye) onlar da bıraktı arayıp sormuyo. Biraz bekledim sonra boşanma davası actım yine adım yok. Ben pişman oldum simdi. Cok mutsuzum geri gitsem daha beter kırıcı olur kalsam kalmak istemiyorum sığıntı gibiyim burda. Ne yapmalıyım mesleğim yok ailemin durumu kötü eşim cocugu hic sormadı biseye ihtiyacınız var mı demedi doğum yapacağm az kaldı. Bebek icin hastaneye gelir mi ondan da süpheliyim. İlişkimiz genel olarak guzeldi ne desem alırdı gönlümü hos tutmaya calisirdi. Sadece bu tarz kavgalar buyurse şiddet oluyodu ben de her zaman alttan alamiyodum. Ne yapacagım geri gelmiyo , dava actim diye de iyice sinirlendi. Kızımız olacak onu da sormuyo:KK43:
Sadakat beklerim ve muhtemelen bu yaptığından dolayı biraz sıkabilirim elimde olmadan. Oda buna gelemez. Kız aynı şehirde üniversite öğrencisi. Eşimin işi bağımsız, istediği saatte girip çıkabilir. Sürekli acaba nerde diye düşünürüm😔
Şiddet, alkol ve aldatma.
Eşinizin yaptıklarına bakılırsa sizin onun hayatında yeriniz yok.
Bunu artık kabullenmeye bakın.

Alkolu dert etmeyin ya
Alkol ne ki adam sevgili bulmus nasilsa ayrisiniz diye. Barisma niyeti olsaydi sevgili bulmazdi. Siz her arkanizi dondugunuzde yine sevgili bulacaksa bu adama esim denir mi? Siz onemli degilsiniz,ben sadece bebeginize uzuldum,cocugun dunyaya geldigi ortama bak
İşte tutunacak bir yer arıyorum iyi bir şeyler çıkarmak için ama yok

İşte tutunacak bir yer arıyorum iyi bir şeyler çıkarmak için ama yok
Neden ugrasiyorsunuz?
Hala tesetturlu musunuz? Ben sizin yerinizde olsam o koca zoruyla orttugum kafami bir guzel acarim,sonra da kendi keyfime gore yasarim. Bir cocugunuz var,ona bu sekilde mi ornek olacaksiniz?

Birçok şey yazılmış. Konuda her şey o kadar açık net ki, “bir alkole mi taktın” demeye gelmiştim. Ama konu sahibinin yorumlarını okurken içim daraldı. Konu sahibi sağlıklı düşünemiyorsun bence. Kararını vermeden mutlaka profesyonel bir destek al, eşini sen kafanda haklı çıkarmışsın bile. Adam da zaten gram pişmanlık yok, aynı devam edecek hayatına, sevgilisinden ya da sevgililerinden ayrılmayacaktır bile muhtemelen.

Tek söyleyeceğim o ortamda çocuğun sağlıklı büyüyemez.

Şiddetli geçimsizlik. Uysal olup idare ettiğimde anlasabiliyoruz.
Eşiniz bu konuyu sindirebilirsen gel demiş. Alkole devam edeceğini düşünüyorum ben. Neticede bir şekilde kabul etmiş oluyorsunuz. Kadın olayı girdiğinde biraz daha mahçup olmasını beklerdim en azından. Bu konuyu açmamayı şart koyması, işine gelirse tavrı çok çirkin bence. Ben geri dönmeyin derim. Çünkü geri döndüğünüzde ilişkiniz eskisinden daha iyi bir hal almayacak. Sizde sevgili yapmış olsanız eminim o kabul etmezdi. Daha boşanma sonuçlanmamış geri dönme durumu varken bu yaptığı fırsatçılık. Bir de dava açmasaydın diye üste çıkıyor. Gerçekten isteyen adam "keşke dava açtıracak şeyler yapmasaydım " der. Resmen sizi suçlamış üstüne. Eşinizin yaptığı bir yana, açıklamaları, savunması çok çirkin. Bence bunu kabul etmemelisiniz

Back
X