Merhaba önerilerinize ihtiyacım var. 8 aylık hamileyim. 3 aydır annemin evindeyim. Eşimle ara sıra şiddetli tartışmalarımız oluyordu. Birkaç kere bana şiddet uyguladı tokatlama, yumruk gibi. Şiddet uygulamadıgı zamanlarda da küfürlü olmak suretiyle hakaret etti. Kendisi sinirli bi karakter ben alttan alırsam bunları yapmıyo siniri geçince gelip kusura bakma diyo. Ama alttan almayıp karşılık verirsem tartışmalarımız hakaret ve şiddete kadar uzuyor. Ve pişman olmuyor sen beni o duruma getirdin diyor. Ben de en son ufak bi tartışmayı bahane edip o evde yokken çıktım gittim. Gideceğimi söylediğimde gidersen biter asla gelmem silerim demişti. Ben de belki bi umut özler pisman olur da birdaha saygısızca davranmaz diye çıktım gittim. Eskişehire annemin yanına geldim. Ne aradı ne sordu. Ailesinden yarım ağız bi aracı olma girişimi oldu geri çevirdik ( oğlan pisman olsun istesin diye) onlar da bıraktı arayıp sormuyo. Biraz bekledim sonra boşanma davası actım yine adım yok. Ben pişman oldum simdi. Cok mutsuzum geri gitsem daha beter kırıcı olur kalsam kalmak istemiyorum sığıntı gibiyim burda. Ne yapmalıyım mesleğim yok ailemin durumu kötü eşim cocugu hic sormadı biseye ihtiyacınız var mı demedi doğum yapacağm az kaldı. Bebek icin hastaneye gelir mi ondan da süpheliyim. İlişkimiz genel olarak guzeldi ne desem alırdı gönlümü hos tutmaya calisirdi. Sadece bu tarz kavgalar buyurse şiddet oluyodu ben de her zaman alttan alamiyodum. Ne yapacagım geri gelmiyo , dava actim diye de iyice sinirlendi. Kızımız olacak onu da sormuyo