• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol&kadın ikilisini yaşayan erkek bunları bırakabilir mi

Tek tek yanıt yazamadim ama umarım görebilirsiniz. Herkes daha resmi boşanma olmadan sevgili edinmesine ve bunu kabul etmeme tepki göstermiş ama anlamadığım bir şey var; birkaç ay önce burada benzer bir konuda herkesin “ dava açılmış, birbirinizden vazgeçmişsiniz, boşanma gerçekleşmese de tarafların ilişkisi olabilir bence” dedi. Bana da o düşünce mantıklı geldiği için o şekilde sindirebildim.
O herkes kimse katılmak mümkün değil ama farzedelim ki doğru düşünüyorlar. Dava açılmış, birbirinizden vazgeçmişsiniz demişler ya. Sizinki buna da uymuyor. Siz vazgeçmemişsinizki. Vazgeçtiyse niye geri geldi. Ya da siz vazgeçtiyseniz nasıl tekrar birleşmeyi düşünüyorsunuz.

Bence siz o adamla birleştiğinizde her fırsatta o kaçamaklara devam edecek. Ve demişti dersiniz bunun için de sizi suçlayacak. O hayattan vazgeçmeyen o olmayacak, onu o hayata iten siz olacaksınız. Akla zarar böyle tipler.

İnsanlar kırıcı yorumlar yazarken ne kadar da rahatlar, sonuçta buraya yazan insanın bir derdi var ve kendini daha da kötü hissetmeye hiç ihtiyacı yok.
Bence boşanmalısınız, artık yollarınız ayrılmış gibi görünüyor ve araya başka kadın girmiş vs ama söylemesi kolay, olaya tamamen dışarıdan ve mantıkla bakınca böyle görünüyor ama sizin evliliğiniz ve eşinizle aranızda olanları olacakları bilmek yüzde yüz mümkün değil. Eşiniz belki de bir arayış içerisinde böyle bir yola girmiş olabilir, belki gerçekten ne istediğini ve kendisi için doğru yolu gördü ve bırakmak istiyor, eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz bunu siz bilirsiniz ve zaman da bunu gösterir, ama temkinli olun derim.

Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
Alkol neysede sevgılısı olmus aldatılmıssın farkındamısın duzelmezz

Merhaba bir süredir ayrı olduğum eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar. Kız da alkol alan biriymiş. Eşim önceden böyle şeyleri hiç bilmiyordu, kucuk yaşlardan beraberdik. Biz ayrıyken bu hayatı tatmış oldu, şu an bıraktığını ve eski hayatını aramayacağını söylüyor. Küçük bebeğimiz var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu tarz konularda erkekler nasıl olur? Bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok üzgün ve karışığım
konudaki en masum şey alkol farkında mısın? karışık olucak pek bişey göremiyorum ben konuda ama neyse

Alışmış kudurmuştan beterdir.Bir kere hayatından çıkarmışsın bir daha kendine bulaştırma bence içip içip sızsın basit kadınlarla birlikte olsun belli ki böyle bir hayatı seviyor.

İnsanlar kırıcı yorumlar yazarken ne kadar da rahatlar, sonuçta buraya yazan insanın bir derdi var ve kendini daha da kötü hissetmeye hiç ihtiyacı yok.
Bence boşanmalısınız, artık yollarınız ayrılmış gibi görünüyor ve araya başka kadın girmiş vs ama söylemesi kolay, olaya tamamen dışarıdan ve mantıkla bakınca böyle görünüyor ama sizin evliliğiniz ve eşinizle aranızda olanları olacakları bilmek yüzde yüz mümkün değil. Eşiniz belki de bir arayış içerisinde böyle bir yola girmiş olabilir, belki gerçekten ne istediğini ve kendisi için doğru yolu gördü ve bırakmak istiyor, eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz bunu siz bilirsiniz ve zaman da bunu gösterir, ama temkinli olun derim.
Evet boşlukta olduğunu söyledi, yuvamı tekrar kurmak istiyorum ama bu konuları unutamayacak ve kavga sebebi yapacaksan birlesmeyelim dedi. Hayatında sadece bir kadın da olmamış, muhtemelen bu kadın kendini tek sanıyordu. Birden fazla kişiyle takılmış konuşmuş. Baştan açıkça söyledi. Telefonuna biraz göz gezdirdim silmemiş bile. Bu açıklığı hem iyi hem rahatlığı rahatsız edici

Henuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
daha sizinle boşanmadan başka biriyle yasamaya başlamış bence asıl buna takılmalısınız.allah bilir o kadınlara da bekarım demistir

sana bu şartları koşan eşin seni aldatmış ve alkol almış?
çok aradın mı bu adamı?
adam seni zorla kapatmış sonra bunları yapmış ve sen halaaa.....neyse ya bişey demiycem

Evet boşlukta olduğunu söyledi, yuvamı tekrar kurmak istiyorum ama bu konuları unutamayacak ve kavga sebebi yapacaksan birlesmeyelim dedi. Hayatında sadece bir kadın da olmamış, muhtemelen bu kadın kendini tek sanıyordu. Birden fazla kişiyle takılmış konuşmuş. Baştan açıkça söyledi. Telefonuna biraz göz gezdirdim silmemiş bile. Bu açıklığı hem iyi hem rahatlığı rahatsız edici
Baştan açıkça söyleyip dürüstlük mü yapmış oldu??? Bence düpedüz küstahlık ve pişkinlik bu. Bir de başıma kakacaksan, unutmayacaksan birleşmeyelim diyor. Ben yaptım sen de yutacaksın diyor. Bak bak bak... pişmanlık, geri kazanma çabası değil bu. Bu başka birşey. İşine gelirse diyor resmen.
Allah aşkına, başka kadınlara dokunmuş bir adamı nasıl kocam deyip geri kabul edeceksiniz. Düzelir mi diye düşünmeden önce bunu düşünmeniz gerek.

"Aynı şeyleri yaşamışız, bana da kapalılık şartı ve kuran kursunda eğitim alma, arkadasları bırakma, makyajı bırakma, sosyalliği bırakma gibi şartlar koşuldu kabul ettim aşırı mutsuz oldum ve ayrıldık, cocuk yapmayın o evlilik yürümez. "

Bu sizin o konuya yazdığınız mesaj. Size Kur'an kursunda eğitim şartı koşan adamın yaptığına bakın hele. Böyle riyakar insanla yaşanmaz. Size değer vermiyor, hayatınızı ipotek altına almis. Hareket ve şiddet var birde.

Annenizin eşinden çok daha sıkıntılı yanında yaşanmayacak bir insan değil mi kendisi?
Orada da yaşamak zordur kabul ediyorum ama bu şekilde geri dönerseniz daha kötü şeyler yaşayacağınız çok ortada.

Çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durmanın yollarını arayın.
Pardon ben bu yorumumu unutmuşum direkt konunun bana ait olduğu söylendi zannettim. Evet üniversite eğitimim için birkaç gün önceki sınavlara girdim. Ayaklarım üzerinde durmak istiyorum. Birleşsek bile ona bağımlı kalmamak ve kararımdan pişman olursam dik durabilmek

Pardon ben bu yorumumu unutmuşum direkt konunun bana ait olduğu söylendi zannettim. Evet üniversite eğitimim için birkaç gün önceki sınavlara girdim. Ayaklarım üzerinde durmak istiyorum. Birleşsek bile ona bağımlı kalmamak ve kararımdan pişman olursam dik durabilmek
Eşiniz o kadar pişkin ki.
Size yaptıklarıni rahat rahat anlatıp birde üzerine unutacak ve konuyu uzatmayacaksan barışalım demiş. Zahmet edip telefonunue bile temizlememis.

Evde hizmetini yapacak birinin eksikliğini duymuş sizi de o hizmeti görmeniz için şartlarıyla beraber ayağına istiyor açık açık.

Siz şimdi bu adama geri dönüp yine onun istediği gibi yaşayacaksınız birde değil mi?

Yalnız tartışmalardan sonra başka kadınlara gidecek olmasıni şimdiden kabullenin, kendini savunması da evde huzur bırakmadin, beni dışarıya sen yolladin olur.

bu konuları unutamayacak ve kavga sebebi yapacaksan birlesmeyelim
Telefonuna biraz göz gezdirdim silmemiş bile. Bu açıklığı hem iyi hem rahatlığı rahatsız edici

Durumunuzu bilemem, ayrı olsanız ne zorluklar yaşayacağınızı bilemem fakat her ne şartta olursa olsun şu yukarıda yazdıklarınız gerçekten kabul edilebilir değil.

Resmen boşanmamışken sevgilisiyle gününü gün eden adam; zamanında tüm baskılarına dayanmış olan karısını "Bak yediğim haltları yüzüme vuracaksan hiiiç birleşmeyelim." diyor. Sizi nasıl böyle bastırdı bu adam.

Daha ötesi içkiden vazgeçer mi diye soruyorsunuz? Muhtemelen bu sizi rahatsız edecek bir durum ama bu adam sizi incitmekten henüz vazgeçmemiş ki... Ne bir özür ne pişmanlık. Hala size dayatmalar sunma peşinde.

Adam hataları yapıp yapıp bir de sana şart koşuyor. Seni çaresiz gördüğünden iyice yüzsüzleşmiş buna açıklık denmez. Farkında mısın çok özür dilerim beni affet sana bunları unutturacağım demek yerine bunları unutamayacak kavga sebebi yapacaksan birleşmeyelim diyor. Hangi yüzle hadsiz!
Sizi çalıştırmayarak eve kapatarak kendine bağımlı ve güçsüz hale getirmiş. Bir silkelenin bu tavırları hak ediyor musunuz?
Sizin yerinizde olsam elinde ne var ne yok alırdım. Nafakamı da alırdım. Asla Türkiye’ye dönmezdim. Orada devletin verdiği yardımlar var yerleşirdim bir eve çocuğum kreşe gidene kadar idare eder sonra hemen dil kursu ve bir iş bulurdum. Nasıl giyinmek nasıl yaşamak istiyorsam yaşardım. O da içki mi içiyor kızdan kıza mı koşuyor elime çekirdeğimi alır izlerdim ne hali varsa görsün. Kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyor paşa!

Merhaba bir süredir ayrı olduğum eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar. Kız da alkol alan biriymiş. Eşim önceden böyle şeyleri hiç bilmiyordu, kucuk yaşlardan beraberdik. Biz ayrıyken bu hayatı tatmış oldu, şu an bıraktığını ve eski hayatını aramayacağını söylüyor. Küçük bebeğimiz var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu tarz konularda erkekler nasıl olur? Bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok üzgün ve karışığım
Boşanma davasını açıp sevgiliyle gününü gün ederken çocuğu düşünmemiş galiba. Bilmiyorum içiniz alacak mı? Aldatır mı bilemem ama alkolü bırakması zor bence devamlı içip alıştıysa. Bir de siz yapsanız onun tepkisi ne olurdu? Çok iyi düşünmek lazım

Kız da alkol alan biriymiş ne demek yahu:):) Kötü yola düşmüş gibi yaftalamaya çalışıyorsunuz insanları çok ayıp bir şey bu.

Back
X