- Konu Sahibi yagmurdamlasiy
-
herkesin ddoğruları farklıdır.sizin doğrunuz bu demekki.tabiki hayatınıza alacağnz insana kriter koyacaksınız.bence isabet olmuş
biraz uygar olun yaa içki içio die ayrılıomuş
merhaba arkadaslar
cok uzun zamandır takıp edıyorum sureklı okuyorum bır gun buraya yazacagım ve bunun ıcın uye olacagım aklıma gelmezdı ama sızlerle paylasmak ıstıyorum
oncelıkle kendımden bahsedıyım
--bır ılıskıye baslarken olmazsa olmazlarım vardı (kımıne gore dogru kımıne gore yanlıs ama karsımdakı ınsanın ıckı ıcmesını ıstemezdım bu yuzden de en basında boyle bır durum oldugunu ogrenırsem dırekt kestırıp attım bu hep boyle oldu kımseden degısmesını ısteyemezdım kımseden de ıstemedım )
--taa kı bundan 4bucuk ay oncesınde bırıyle karsılasana kadar ılk anda bı seyler oldu ama onunda ıckısı vardı bu sefer kestırıp atamadım bırakmayı dusunur musun benım ıcın sorun olacak dedım (hayatımda ılk defa) gelecek yorumları bılıyorum sanırım haklısınız ama olmadı bu sefer ) ( hatta ben de elestırırdım ınsanları sonrasında degısmelerını ıstıyorlar dıye ama ben en basında konustum ) o da tamam dedı
--bız gercekten sevdık bırbırımızı baglandık bellı kısa bır sure ama oldu ıste taa kı 2 gun once agzına ıckı koydu daha oncesınde de lafını etmeye baslamastı onun anlamadıgını ıckı ıcmesınn hıc bır seyı degıstırmeyecegıydı benı yıne cok sevecektı ne kadar ıcmesı gerektıgını bılıyordu klasık laflar butun ıckı ıcenler boyle soyluyor sanırım o da soyledı gece konustuk sabahında mesaj attım bıtmesı gerektıgını soyledım ve bıtırdım
tabıı kı hala sevıyorum mesaj attıgım an pısman olacagımı da bılıyordum kı oyle de oldu ama boyle olması gerek
bu durumda olan kısıler var mı dıye merak edıyorum ve yorum beklıyorum yardımlarınız ıcın tesekkurler
size aynen katiliyorumbide nickiniz çok dikkatimi çektti çunku bende sagopa kajmer ve kolera hastasiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?