• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol ve aldatilmak

pelinyaman28

bitola moj roden kraj jas te sakam od srce znaj
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
3.095
2.708
83
35
Arkadaspar merhaba bu gun isyerinde uc bayan arkadaaimla su konuyu konusurken bulduk kendimizi. Ben bekarim ikisi evli. konuda su: Kocaniz alkol aldi ve sarhos oldu ve o aksam barda tanistigi bir kadinla geceyi beraber gecirdi,birlikte oldular. Sizde bu durumu ogrwndiniz bir sekilde? bu durumda ne dusunurdunuz? Ben aldatildigimi dusunur affetmez ayrilirim dedim. Diger arkadasta benim gibi dusunuyor ama diger arkadasimiz alkolun etkisiyle bilincsizce yapildigini dusunur onemsemez evliligime devam ederdim dedi. Her dusunceye saygim var ama bu dusuncesini garipsedim. Sizler ne dusunurdunuz ben mi yanlis dusunuyorum? ben alkolun okadarda bilincsiz hareket ettirdigini dusunmuyorum yqni insanlar o kadar mi kendilerini kaybediyorki.

alkollü alkolsüz aldatılmak gercegini ortadan kaldırmaz içmeyi bilmiyorsada içmesinler(hatta hiç içmesinler)
Bende boşanırım diyorum ama cocuklarımı düşündüğüm zaman acaba onlar icin bir şans verirmiyim bilmem versem bile ne kadar sağlıklı bir evliliğimiz olacağı "?". Affetmek cok zor süründürürüm iyicene. Çocuklu olmasam %100 bosanir çocuklu % 50 zor bir karar Allah kimseyi böyle sinamasin

aldatılmaktan önce, içip içip kendini bilmeyecek kadar sarhoş hale getiren bu adamdan tiksinirdim, yüzüne bakasım gelmezdi.. elin kadınının koynuna girdiği de cabası ! yani neresinden tutsan böyle bir insanla evli kalmak istemezdim..

Arkadaspar merhaba bu gun isyerinde uc bayan arkadaaimla su konuyu konusurken bulduk kendimizi. Ben bekarim ikisi evli. konuda su: Kocaniz alkol aldi ve sarhos oldu ve o aksam barda tanistigi bir kadinla geceyi beraber gecirdi,birlikte oldular. Sizde bu durumu ogrwndiniz bir sekilde? bu durumda ne dusunurdunuz? Ben aldatildigimi dusunur affetmez ayrilirim dedim. Diger arkadasta benim gibi dusunuyor ama diger arkadasimiz alkolun etkisiyle bilincsizce yapildigini dusunur onemsemez evliligime devam ederdim dedi. Her dusunceye saygim var ama bu dusuncesini garipsedim. Sizler ne dusunurdunuz ben mi yanlis dusunuyorum? ben alkolun okadarda bilincsiz hareket ettirdigini dusunmuyorum yqni insanlar o kadar mi kendilerini kaybediyorki.

komik geldi ya, o zaman aldatmanin bahanesi basit. cok ickiliydim hayatim hatirlamiyorum.

kendini kaybedeceksen, oyle karili kizli ortamlarda icmeyeceksin. Ya agzinla ic, ya da otur evinde :)

Sonucta onu ictiginde kendini kaybetcegini biliorsa adam devaminda olan herseyi etmis sayılır. Ayrıca aldatmak aldatmaktir.. biri ikisi ilki sonu ickilisi ickisizi sanali gercegi geceligi gunduzlugu hepsi aynidir... ve affedilemezzzzzzz...

Alkol insanı rezil edder her koşulda. İsteğimiz hıc ıcılmemesınden yana. Yada illaki ıcılıyorsa agızlarıyla ıcılmesınden yana gobullerımız.diyelim kı ağzıyla içmedi bahsettiğiniz gıbı uzvuyla içti ve haltı yedı. Şimdi asıl mesele alkol alıp aldatma degıl. Adam ayıkken dinç kafa o tarz yerlere gidiyorsa bunu kafaya koymuş bahane olarakta alkolü gösteriyor demektir. Affedilmez

komik geldi ya, o zaman aldatmanin bahanesi basit. cok ickiliydim hayatim hatirlamiyorum.

kendini kaybedeceksen, oyle karili kizli ortamlarda icmeyeceksin. Ya agzinla ic, ya da otur evinde :)

hem komik geldi hemde bir kadindan bunlari duymak sasirtti beni erkeklerin bir cogu zaten ayik kafayla bile yapsa sarhostum hatirlamiyorum mantigiyla yaklasiyprlar.

Alkollüyken yapılan her şeyin sorumluluğu yine o insana aittir. Ben de içerim, iyi de içerim :) Yaptığım hiçbir şeyin sorumluluğunu alkole yüklemedim. İçmeseydin o zaman derler adama.

Alkollüyken cinayet işleyen adama da ceza verilmesin o zaman. Alkolün etkisiyle bilinçsizce yapmış :)

Pekala o zaman bu arkadaşınız kendisi içinde normalleştirme durumunda.

Yani bir gece çıksın kız arkadaşları ile bara , içsin içsin , bardan bir erkekle çıkıp ..... Sonra evine gelsin ve pardon kocacım çok içmiştim de :52::52::52:

Kadından bahsederken ne kadar kulağa çirkin geliyorsa , erkekte de değişen hiç bir şey yok .

Alkol icen bir insan ne yaptigini gayet cok iyi biliyor.

Tabiki aldatilmis sayiliyor .. arkadasinizda bayagi iyi niyetliymis.

Aldatmak aldatmaktir bence...Icmesini bilmiyorsa icmesin bi zahmet...Bunu bahane olarak asla kabul etmem...:ssz:

Alkol alınca bilincini o kadar kaybediyorsa içmeyecek.

Ayrıca alkolluyken normalde yapamaycağımız şeylere cesaret bulduğumuz bir gerçek. Bu nedenle evliyken ya da ilişkimiz varken hoşlanma ihtimalinden korktuğunuz karşı cinsle başbaşa alkol almamak en doğrusu. Beraber olacak kadar kendini kaybetmezsin ama bir anlık boş bulunma anı bir bakışma bir temas öpüşmeye götürebilir.

Ben öğrensem evet boşanırım.

aldatılma değilse nedir bu şimdi :53:
çoookk ilginç bir bayan paylaşımcıı :27::27:

alkol alındığında da insan naptığının farkında oluyo sadece cesareti artıyo benim görüşüm bu
yani kendimi kaybettim laflarına inanmıyorum ben kimsede inanmasın bence

ayrıca alkollü olması da bahane değil aldatma aldatmadır
madem o hallere düşüyo alkol alınca içmesin kardeşim zorla mı içiriyolar

o zaman hepimiz alkol alıp eşimizi aldatalım sonunda da kendimde değildim kocacım bu aldatma değil diyelim
çok saçmalamış arkadaşın bence

Son düzenleme:
alkol alındığında da insan naptığının farkında oluyo sadece cesareti artıyo benim görüşüm bu
yani kendimi kaybettim laflarına inanmıyorum ben kimsede inanmasın bence

ayrıca alkollü olması da bahane değil aldatma aldatmadır
madem o hallere düşüyo alkol alınca içmesin kardeşim zorla mı içiriyolar

o zaman hepimiz alkol alıp eşimizi aldatalım sonunda da kendimde değildim kocacım bu aldatma değil diyelim
çok saçmalamış arkadaşın bence

aynilarini soyledim sabit fikirli oldugumu soyledi bende acaba yanlis mi dusunuyorum diyip konu acmak istedim fikirlerinizi ogrenmek icin

aynilarini soyledim sabit fikirli oldugumu soyledi bende acaba yanlis mi dusunuyorum diyip konu acmak istedim fikirlerinizi ogrenmek icin

yok canım bence sabit fikirli değilsin
doğruları söylemek sabit fikirli olmak değildir heralde
kendisi affetmek için bahane arıycak demek ki başına öyle birşey gelse
kendisi biraz fazla polyanacılık yapıyo bence :37:

Back
X