Aklını kaybetmek seviyesinde değil tabii ki, o zaman zaten sızar.
Ama sonuçlarını düşünmeden hareket ediyor insan çünkü refleksleri zayıflıyor, düşünme sistemi yavaşlıyor. Fiziki kontrolle beraber zihin kontrolü de gevşiyor. Bütün o sarhoşken rezil olmalar o yüzden değil mi zaten?
Şeyi örnek vereyim mesela, sarhoşken araba kullanan bir insan refleksleri yavaşladığı için aniden yanan kırmızıda durmaz/duramaz, ama durmamayı da umursamaz; çünkü o anda ne kural gelir aklına ne önüne yaya çıksa olabilecekler.
bu rahat davranmakla ilgili
sen yine neler yaptığını hatırlıyosun ve isteyerek yapıyosun ama alkolün etkisiyle bi gevşeme bi rahatlık geliyo
normalde cesaret edemeyeceğin şeyleri yapabiliyosun
mesela normalde tanıştığın biriyle hemen öpüşmezsin ama alkollüyken cesaret gelir öpüşürsün takmazsın etrafı
ama biriyle birlikte olmak istemeden yapacağın birşey değil hatırlamamak gibi birşey de söz konusu değil
o ortamlarda bulunduğum için biliyorum
arkadaşım 8 duble tekila içmişti bi keresinde kafayı bulmuştu ama ertesi gün yine naptığını hatırlıyodu mesela bilinci yerindeydi bunun gibi
ama alkollü insanların konuşmaları tavırları değişebilir tabi çok güler ya da çok ters davranabilir ya da çılgın gibi davranabilir ama yaptıklarını hatırlıyolar yine
işlerine gelmeyince hatırlamıyorum sarhoştum diyolar ben bunu çok gözlemledim
mesela kendini rezil edecek birşey yaptıysa alkollüydüm farkında değilim diyo ama yalan söylüyo aslında o an isteyerek yaptı ne yaptığının da farkındaydı ama ertesi gün utanıyo yaptığından ya da davranışlarını açıklamak istemediği için alkolün arkasına sığınıyo
yani bilinç altında yapmak istedikleri açığa çıkıyo sanırım
ya da normalde olmadıkları ama olmak istedikleri kişi gibi davranıyolar benim gözlemlerim bu yönde