bi derdi falan mi var acaba. al yanina bi konus. gunah bebeginizin rizkini alkole yedirmesin. gunah evinizin bereketi kalmaz. yok hala devam ederse burnu surtsun ailenin yanina git.
allah yardım etsin canm. bi kez inanma ona ne bileyim iyce korksun seni kaybedecegine. bgun icki icer yarin allah korusun kumar ney oynar. arkadas cevresi mi alistiryo acabaNe derdi var anlamiyorum is guc diyip bahane ediyor. Ailemin yaninada gittim kaldim ailesiylede kaldim her seferinde ayni sahneleri yasiyoruz ben yine ona inaniyirum geliyorum max 10 gun dayanabiliyor yine iciyor
allah yardım etsin canm. bi kez inanma ona ne bileyim iyce korksun seni kaybedecegine. bgun icki icer yarin allah korusun kumar ney oynar. arkadas cevresi mi alistiryo acaba
allah yardım etsin canm. bi kez inanma ona ne bileyim iyce korksun seni kaybedecegine. bgun icki icer yarin allah korusun kumar ney oynar. arkadas cevresi mi alistiryo acaba
bekarlığını tam yaşayamadı sanırım eşiniz sonra bir şekilde tadını alınca evlenerek hayatını zora soktuğunu düşündü şimdi böyle sahil kenarında falan içerek bir nevi daha önce yaşayamadıklarını yaşamaya çalışıyor olabilir. bir de böyle bakmak lazım. eğer böyleyse durum bir süre sonra durulur sanırım.
arkadaşları bekarmı?
Tamda dediginiz gbi bekarliginda hic eglence hayati olmamis simdi bir kez kesfedince cikamadi icinden
hamile olmasan beraber gidin diyeceğim de böyle de zor belki akşamüstleri civardaki nezih mekanlara gidebilirsiniz beraber. erkekleri boş bırakırsan ne yapacakları belli olmaz.
Gidiyorduk birlikte artik icmesemde onunla cikiyordum 3 kere arkadaslaryla cikiyorsa 1 kere benle cikiyordu bu duruma soylenirken smd bni hic takmiyor pesine. Bos birakma diyorsun da adami yakalayamiyorum ki isten dogru direk icmeyeeee eve gelen eden yok
sana soran olmadi benim yorumuma atlamazsaniz bidaha sevinirim. olayin ciddiyetinin farkinda degilsiniz sanirim. kadin hamile adam gecelere kadar iciyor. ben eminim ki ALKOLIK insanlarin kumara egilimi cok fazla. bunu arastirirsaniz istatistikler de onayliyor.her içki içen kumara başlasa ülkenin yarısı kumarbazdı şimdi. abartmayın bence.
yakalaman lazım işte ara sancım başladı falan de biraz ürksün boş bırakmasın :))
sana soran olmadi benim yorumuma atlamazsaniz bidaha sevinirim. olayin ciddiyetinin farkinda degilsiniz sanirim. kadin hamile adam gecelere kadar iciyor. ben eminim ki ALKOLIK insanlarin kumara egilimi cok fazla. bunu arastirirsaniz istatistikler de onayliyor.
sana soran olmadi benim yorumuma atlamazsaniz bidaha sevinirim. olayin ciddiyetinin farkinda degilsiniz sanirim. kadin hamile adam gecelere kadar iciyor. ben eminim ki ALKOLIK insanlarin kumara egilimi cok fazla. bunu arastirirsaniz istatistikler de onayliyor.
Bekarlığı yaşamak demek sahil kenarında içki içmek mi demek bekarlıl anlayışınız bu mu çok tuhafbekarlığını tam yaşayamadı sanırım eşiniz sonra bir şekilde tadını alınca evlenerek hayatını zora soktuğunu düşündü şimdi böyle sahil kenarında falan içerek bir nevi daha önce yaşayamadıklarını yaşamaya çalışıyor olabilir. bir de böyle bakmak lazım. eğer böyleyse durum bir süre sonra durulur sanırım.
Dolu bırakırsan ne yapacakları hep belli olur zaten dimi tuhafhamile olmasan beraber gidin diyeceğim de böyle de zor belki akşamüstleri civardaki nezih mekanlara gidebilirsiniz beraber. erkekleri boş bırakırsan ne yapacakları belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?