Allah aşkına akıl fikir verin

Konstantinopolis1985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
211
250
18
Hepinize hayırlı akşamlar biz eşimle apartman görevlisi işine başladık daha önceden bununla ilgili konu açmıştım henüz 10 gün oldu buraya geleli biraz önce yöneticinin hanımı geldi eşim sabah servisine geç çıktığı için uyarı aldık böyle giderse 2 aylık deneme süresi içinde yollarımızı ayıralım dedi bu eşimin daha önceki kaçıncı vukati girdiği her işte gc kalma yüzünden bir sürü sorun yaşadı hiç bir zaman ise vaktinde gitmez Allah Muhammed aşkı için akıl verin ne yapayım ben nasıl vazgecireyim bu alışkanlığından onlarca alarm kuruyorum hatta uyumayıp uyandiriyorum yinede sabahları s.... Git sen benim amirim değilsin diyor bana

Şu yazdığım ayıp belki ama aylardan beri ilk kez rahat rahat evime canım çektigi meyveleri aldım yedim bu işi kaybetmek istemiyorum pazar günü stresten taşikardi olmuşum acilde actim gözümü sürekli evde diyorum ki git bahçeyi şupur sil birşey yap nolur yatma evde bakım göze batıyoruz

Eşiniz rahat ve rahatına düşkün birisi sanırım. Siz çıkın diyeceğim ancak eşiniz gerim gerim evde yatarken sizin ekmek peşinizde koşmanız hangi vicdana sığar bilmiyorum. Kaldı ki zaten apartman sakinleri de sizin çıkmanızı istemiyormuş, başına vura vura o işi yapacak başka çaresi yok eşinizin kendi düşünmüyor yanındaki karısınıda düşünmüyor Allah sabır versin

Amin Allah razı olsun delirmek üzereyim

peki kocanı seviyor musun? eski konularına vs baktım, boşanmayı da düşünmüşsün. şu an en kötü işte maaşın 1400 lira. küçük il ya da ilçede tek başına bi kadın için yeter. en kötü bi ev arkadaşı vs bişeyler ayarlamaya çalışırsın. sana o şekilde küfreden bi adamla iyi bi evlilik hayatın olduğunu zannetmiyorum.

Servis derken ne servisi oluyor kızlar..bizim kapıcı sadece çöpleri alır.kapıcıdan farklı bi şey mi..
Sabahlari ekmek gazete sut vs servisi olur
Bir de aksamlari ne istersen onu alirlar sabahtan liste yapip. Bizde o sekilde. Ayrica cop de toplanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…