- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Yasak olmasa vallahi yapacam gocunmamServise çıkın utansın belki
Konuştum biz seni değil eşini aldık ise diyorSiz cikin servise. Sabahlari siz cikarsiniz aksamlari o cikar
Oyle bir sey soz konusu degil. Bizim de site gorevlimiz var adam evli barkli. Bazen karisi gelir servise bazen kendisi. Yoneticiye soyleyin bu gayet de yasal bir durum.Konuştum biz seni değil eşini aldık ise diyor
Çok saçma değil mi, servise kimin çıktığının ne önemi var aile içinde? Çocuk değilsiniz ya..Yasak olmasa vallahi yapacam gocunmam
Konuştum hatta deminde dedim hayır bunu eşin yapacak sen değil diyorÇok saçma değil mi, servise kimin çıktığının ne önemi var aile içinde? Çocuk değilsiniz ya..
Yok hayırçocuk var mı?
Amin Allah razı olsun delirmek üzereyimEşiniz rahat ve rahatına düşkün birisi sanırım. Siz çıkın diyeceğim ancak eşiniz gerim gerim evde yatarken sizin ekmek peşinizde koşmanız hangi vicdana sığar bilmiyorum. Kaldı ki zaten apartman sakinleri de sizin çıkmanızı istemiyormuş, başına vura vura o işi yapacak başka çaresi yok eşinizin kendi düşünmüyor yanındaki karısınıda düşünmüyor Allah sabır versin
Yok hayır
İsinden olursa akli basina gelir mi?Yok hayır
Daha önce kaç kere oldu işinden aç kaldık şuan yemin ediyor bir daha asla olmayacak diye ama bu kaçıncı bu kış günü nereye gidicem nerede ev bulucam kıralar ateş pahasiİsinden olursa akli basina gelir mi?
Sabahlari ekmek gazete sut vs servisi olurServis derken ne servisi oluyor kızlar..bizim kapıcı sadece çöpleri alır.kapıcıdan farklı bi şey mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?