Allah aşkına akıl fikir verin

Daha önce kaç kere oldu işinden aç kaldık şuan yemin ediyor bir daha asla olmayacak diye ama bu kaçıncı bu kış günü nereye gidicem nerede ev bulucam kıralar ateş pahasi
Allah yardimcin olsun. Restini cek o zaman. Bu isten de olursak defol git hayatimdan de. Sen tek basina insansin,cocugun yok. Nereye olsa oraya siginirsin. Bu herifi cekecegine 4 ay siginma evinde kal sana is bulurlar orada. Kendi dusunsun ne b.k yiyecegini. Sinirlendim aksam aksam surda.

Be adam,karin aylar sonra meyve almis yemis de sen totonu kaldirip bir sabah uyanamiyorsun. Allah akilfikir ver yarabbi boylelerine

peki kocanı seviyor musun? eski konularına vs baktım, boşanmayı da düşünmüşsün. şu an en kötü işte maaşın 1400 lira. küçük il ya da ilçede tek başına bi kadın için yeter. en kötü bi ev arkadaşı vs bişeyler ayarlamaya çalışırsın. sana o şekilde küfreden bi adamla iyi bi evlilik hayatın olduğunu zannetmiyorum.
Seviyorum sevmesine kötü bir adam değil
peki kocanı seviyor musun? eski konularına vs baktım, boşanmayı da düşünmüşsün. şu an en kötü işte maaşın 1400 lira. küçük il ya da ilçede tek başına bi kadın için yeter. en kötü bi ev arkadaşı vs bişeyler ayarlamaya çalışırsın. sana o şekilde küfreden bi adamla iyi bi evlilik hayatın olduğunu zannetmiyorum.
Boşanmayı düşündüğüm bir dönem oldu ama surda daha yeni yeni iki kelimeyi bir araya getirmeyi öğrendim mesleğim ailem hiç kimsem yok sığınma evine daha önce gitim Allah'ım kimseyi ora düşürmesin

Allah yardimciniz olsun..ve size buyuk sabirlar versin.Ilk kez canimin istedigi meyveleri aldim dediniz ya icim gitti:KK43:

Esiniz sanırım biraz tembel ve isin kolayina kaciyor.Bence ona şunu söyleyin "bu işi senin yüzünden kaybedersek sende beni kaybedeceksin bu son şansın"deyin.Ve kararli oldugunuzu gösterin belki biraz kendine gelir..
Olmazsada uğraşmayın cocukta yokmuş defolsun gitsin..

Allah yardimcin olsun. Restini cek o zaman. Bu isten de olursak defol git hayatimdan de. Sen tek basina insansin,cocugun yok. Nereye olsa oraya siginirsin. Bu herifi cekecegine 4 ay siginma evinde kal sana is bulurlar orada. Kendi dusunsun ne b.k yiyecegini. Sinirlendim aksam aksam surda.

Be adam,karin aylar sonra meyve almis yemis de sen totonu kaldirip bir sabah uyanamiyorsun. Allah akilfikir ver yarabbi boylelerine
Şu mesajın bana öyle güven verdiği Allah'ım razı olsun evet mesleğim yok ama olsun çalışır kendime bakarım bir şekilde

Seviyorum sevmesine kötü bir adam değil

Boşanmayı düşündüğüm bir dönem oldu ama surda daha yeni yeni iki kelimeyi bir araya getirmeyi öğrendim mesleğim ailem hiç kimsem yok sığınma evine daha önce gitim Allah'ım kimseyi ora düşürmesin

yani bilmiyorum sen eşini döve döve yola getiremeyeceğine göre, adam da laftan anlamadığına göre yakında bu işten de olursunuz. ortalık işsiz kaynıyor. kimse kimseye ikinci bi şans vermez bu devirde.

yok mu yardımcı olacak bi aile büyüğü vs. üzüldüm senin durumuna yani.

Şu mesajın bana öyle güven verdiği Allah'ım razı olsun evet mesleğim yok ama olsun çalışır kendime bakarım bir şekilde
Kardesim hangi sehirdesin? Kac yasindasin? Sana kalacak yer de bulurum,is de bulurum. Sehir degistirebilirim eger dersen. Bak yaz bana. Saga sola haber salarim illa bulurum caresini. Bana de ki bu herifi aticam ben. Gerisini hallederiz inan. Cekme su sorumsuzu

yani bilmiyorum sen eşini döve döve yola getiremeyeceğine göre, adam da laftan anlamadığına göre yakında bu işten de olursunuz. ortalık işsiz kaynıyor. kimse kimseye ikinci bi şans vermez bu devirde.

yok mu yardımcı olacak bi aile büyüğü vs. üzüldüm senin durumuna yani.
Kadında aynıni dedi 3 çocuklu ıssız biri varmış ne iş olsa yaparım filan demiş bize anlattı demin yeriniz hemen dolar dedi

Kardesim hangi sehirdesin? Kac yasindasin? Sana kalacak yer de bulurum,is de bulurum. Sehir degistirebilirim eger dersen. Bak yaz bana. Saga sola haber salarim illa bulurum caresini. Bana de ki bu herifi aticam ben. Gerisini hallederiz inan. Cekme su sorumsuzu
Ne kadar iyisin canim ya..Allah iyi niyetinin karsiligini her zaman versin.:KK200:

Allah bu kere razı olsun eğer şu kış günü buradanda atilirsak gerçekten bosanacagim artık rabbimde seni Esirgesin saklasın tanımadığın birine yardım teklif ediyorsun Allah'ım senin hem bu hemde öteki taraftaki mertebenin yukseltsin

Allah bu kere razı olsun eğer şu kış günü buradanda atilirsak gerçekten bosanacagim artık rabbimde seni Esirgesin saklasın tanımadığın birine yardım teklif ediyorsun Allah'ım senin hem bu hemde öteki taraftaki mertebenin yukseltsin
Amin canim,cumlemize insallah. Bak dedigimi unutma. Ben bursada yasiyorum. Tek basimayim dersen sana is de bulurum kalacak yer de. Yaz beni bir kenara.

Amin cumlemize. Adama uyuz oldum, uye derse ki tamam vallaha bulacam telefon elimde bekliyorum o derece kizdim adama. Bu nedir ya?
Bende oyle Allah akil fikir versin ya.bu nedir boyle merhametsiz tembel..karisi herseye katlanıyor caninin isteeigi meyveyi bile yiyemiyorken o hazir is bulmus kicini kaldırıp gitmeye üşeniyor..
Konu sahibi hakkinda hayırlısı canim benim.

Amin canim,cumlemize insallah. Bak dedigimi unutma. Ben bursada yasiyorum. Tek basimayim dersen sana is de bulurum kalacak yer de. Yaz beni bir kenara.
Allah bin kere razı olsun senden karşına hep senin gibi insanlar çıksın

Arkadaşım boşan kendin çalış.. Çok çok güzel olmasa da bundan iyi olursun, kafan rahat olur.. Neden bir erkeğin eline bakıyorsunuz? Bunları bu kadar kaldırmaya gerek yok..

Arkadaşım boşan kendin çalış.. Çok çok güzel olmasa da bundan iyi olursun, kafan rahat olur.. Neden bir erkeğin eline bakıyorsunuz? Bunları bu kadar kaldırmaya gerek yok..
Çalışacağim hatta daha öncede calisiyorudum mesane kanseriyim aynı zamanda çok şükür ki şuan iyiye gidiyorum tekrar başlayacağım bugün bir yerle konuştum bulaşık işi yarın tekrar ara dedi eğer olursa ora baslicam inan olsun çok çaba ediyorum kendimi gelişmeye iş bulmaya ama nereye gitsem görüşmeye 40 kilo olduğum için beni elinden iş gelmez görüyorlar halbuki kaç işte birden çalıştım aynı zamanda bugün kadın telefonda dedim abla zayifim ama nolur görünce şey yapma elimden her iş gelir dedim tek umudum orasi

Çalışacağim hatta daha öncede calisiyorudum mesane kanseriyim aynı zamanda çok şükür ki şuan iyiye gidiyorum tekrar başlayacağım bugün bir yerle konuştum bulaşık işi yarın tekrar ara dedi eğer olursa ora baslicam inan olsun çok çaba ediyorum kendimi gelişmeye iş bulmaya ama nereye gitsem görüşmeye 40 kilo olduğum için beni elinden iş gelmez görüyorlar halbuki kaç işte birden çalıştım aynı zamanda bugün kadın telefonda dedim abla zayifim ama nolur görünce şey yapma elimden her iş gelir dedim tek umudum orasi

Anne-baba-kardeş ya da size sahip çıkacak bir akrabanız yok mu?
Çok üzüldüm size, üstelik hastalığınızdan dolayı sizin iyi bakılmaya ihtiyacınız varken bu adamın yaptığı nedir böyle. Erkek dediğin çalışır ekmeğini taştan çıkartır.
Tüm hayatı boyunca aylak aylak yaşayamaz ki insan.
Allah yardımcınız olsun.

Hepinize hayırlı akşamlar biz eşimle apartman görevlisi işine başladık daha önceden bununla ilgili konu açmıştım henüz 10 gün oldu buraya geleli biraz önce yöneticinin hanımı geldi eşim sabah servisine geç çıktığı için uyarı aldık böyle giderse 2 aylık deneme süresi içinde yollarımızı ayıralım dedi bu eşimin daha önceki kaçıncı vukati girdiği her işte gc kalma yüzünden bir sürü sorun yaşadı hiç bir zaman ise vaktinde gitmez Allah Muhammed aşkı için akıl verin ne yapayım ben nasıl vazgecireyim bu alışkanlığından onlarca alarm kuruyorum hatta uyumayıp uyandiriyorum yinede sabahları s.... Git sen benim amirim değilsin diyor bana
Kocana ii bi ders olcak oradan cikmak ama olcak olan size olcak nekdr sormsuz kiyamam size istedigin meyveyi bile alamiosun bu adam nasil kocadir yahu pess... Allah yardimcin olsun sen soyle yonetici bizzt esinle knssn bence bu sekilde sizi isten cikarrlar

Rabbim yolunu açık etsin. Rızkını,nasibini bol versin inşallah. Ama o öküzle olmaz.Sen bu yürekle her halükarda karnını doyurursun.şu asalaktan bi kurtul!@darkmore size de,”ne güzel bir yüreğiniz var.”demek istedim.

tabıkı ıse senı degıl esını aldılar servıse esın cıkmalı
sen kendıne ıs bul calıs hayatını kurtar bence

Back
X