Allah aşkına akıl fikir verin

Valla bizim eski apartmanda da vardı karı koca, adamın işi çıkınca eşi geliyordu
Onu ben de anlamadim,biz de calisan aile olarak aldik,yoksa bekar kapici alirdik ev de vermek zorunda kalmazdik yani. Esiyle birlikte calisiyorlar sigortayi da esine de kendisine de oduyoruz. Yasal yani tamamen.

İnsan caresiz hissediyor. Hayatta bazı seyler ters gitmeye baslayınca ust uste geliyor. Bastan sorunlu zaten hayatiniz. Aile desteği yok, tembel ve sorumsuz bir koca, hastalik atlatmissiniz iyi beslenmeniz ve stresten uzak durmanız lazim nerdeeee

Yani kocaniz adam olsa efendi gibi calişsa siz de gayretli bir hanimsinız gül gibi gecinip gidersiniz.

Bu kacincı demişsiniz demek ki esiniz laftan da isten atilmaktan da anlamiyor. Ekmek, gazete almaya useniyor sabah kalkamadigi icin niceleri insaatlarda taş taşıyor.

Her yolu denemis gibisiniz, aklima gelen yazdiklariniz inancli bir insan oldugunuzu gosteriyor bir de yasadiğiniz yerdeki caminin imami ve esiyle konusun. Cok ciddiyim bir aksam size eve oturmaya davet edin. Kocaniz buna kizabilir onun icin ona söylemeyin misafirleriniz gelince imam bey desin ki biz esimle mahallemize yeni gelenleri boyle ziyaret ederiz falan.

Sohbet icinde kocaniza nasihat etsin. Evini gecindirmek zorunda oldugunu ona usulen anlatsin. Eger esiniz de inanclı bir insansa belki etkilenir. Imam ve esi boyle bir sey yapmak isterler mi bilemem ama bakin burada bile size yardim teklif eden iyi insanlar var henuz insanlik olmedi cok şukür.

Rızkı veren Allah'tır, Rabbim yardimciniz olsun.

Oncelikle cok gecmis olsun.
Hasta olmaniza ragmen bencilce kendk uykusunu rahatini dusunen esine cok sinir oldum. Insallah once sagligina kavusursun sonra da Rabbim butun islerini yoluna koyar. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kendi esimize bile.

Konunuzu okurken içim acıdı. Allah sizin yardımcınız olsun . Çok kızdım eşinize, kalkacak 2 ekmek 2 gazete alacak sadece bunu bile yapmiyor bu devirde mis gibi iş. Yerini cabuk doldururlar kimse 2.sans vermez . Ama sana çok üzüldüm, çekme bu adamı sen kendine daha iyi bakarsın bu adamdan .

Back
X