Allah aşkına akıl fikir verin

Allah yardımcınız olsun. Alın eşinizi karşınıza açık açık konuşun. İşten çıkaracaklarını eğer öyle birşey olursa onu anında terkedeceğinizi söyleyin ve kararlı olun. Birkaç seferdir konularınıza denk geliyorum siz bu kadar didinip,üzülür endişelenirken beyefendi bir taraflarını sıcak yataktan kaldırmaya üşeniyor. Hastalıkla uğraşıp canınızın istediği meyveyi alıp yiyemediğinizi yazmışsınız ya içim gitti. Ve bence gerçekten eşiniz yüzünden o işten ve evdende olursanız bırakın o adamı. Belki çok samimi gelmez ama çok ciddiyim,nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama öyle bir durumda izmirde 1+1 bir evim var eşyalı boş durumda,gelin buyurun kendinizi toparlayana kadar dilediğiniz gibi oturun ücretsiz. Çok kızdım eşinize,bu nasıl sorumsuzluk

Allah yardımcınız olsun. Alın eşinizi karşınıza açık açık konuşun. İşten çıkaracaklarını eğer öyle birşey olursa onu anında terkedeceğinizi söyleyin ve kararlı olun. Birkaç seferdir konularınıza denk geliyorum siz bu kadar didinip,üzülür endişelenirken beyefendi bir taraflarını sıcak yataktan kaldırmaya üşeniyor. Hastalıkla uğraşıp canınızın istediği meyveyi alıp yiyemediğinizi yazmışsınız ya içim gitti. Ve bence gerçekten eşiniz yüzünden o işten ve evdende olursanız bırakın o adamı. Belki çok samimi gelmez ama çok ciddiyim,nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama öyle bir durumda izmirde 1+1 bir evim var eşyalı boş durumda,gelin buyurun kendinizi toparlayana kadar dilediğiniz gibi oturun ücretsiz. Çok kızdım eşinize,bu nasıl sorumsuzluk
Allah senden de razı olsun kendi kendime karar aldım geceleri uyumayacagim bundan sonra sabah onu servise gonderecegim sonra uyurum kesin kararliyim artık bu işten şu kış günü kovulursak çekip gidicem sabah olmasını iple çekiyorum eğer uyanmassa o zaman Allah'ım beni affetsin yuvanın yikacagim

Allah senden de razı olsun kendi kendime karar aldım geceleri uyumayacagim bundan sonra sabah onu servise gonderecegim sonra uyurum kesin kararliyim artık bu işten şu kış günü kovulursak çekip gidicem sabah olmasını iple çekiyorum eğer uyanmassa o zaman Allah'ım beni affetsin yuvanın yikacagim
ne kadar uyumayacaksın ki geceleri? Eşinin kendine gelip sorumluluk alması şart. Yapacağı atla deve değil. Alt tarafı sabah kalkıp servise çıkacak yani. Öyle bir durumdada Allah eşini affetsin canım seni değil

ne kadar uyumayacaksın ki geceleri? Eşinin kendine gelip sorumluluk alması şart. Yapacağı atla deve değil. Alt tarafı sabah kalkıp servise çıkacak yani. Öyle bir durumdada Allah eşini affetsin canım seni değil
Sana inan olsun burda iş bile yok sadece iki üç ekmek alıyor sabah birde gazete filan market hemen surasi çok yakın bana dua et olurmu Allah rızası için dua et sabah uyansin kalksın gitsin servise

Şu yazdığım ayıp belki ama aylardan beri ilk kez rahat rahat evime canım çektigi meyveleri aldım yedim bu işi kaybetmek istemiyorum pazar günü stresten taşikardi olmuşum acilde actim gözümü sürekli evde diyorum ki git bahçeyi şupur sil birşey yap nolur yatma evde bakım göze batıyoruz
Canım benim Allah yardımcınız olsun InshAllah guzelim işi kaybetmez. Sen yinede sabırlı ol. Köprüyü gecene kadar. Sabırla güzellikle anlatmaya çalış

Sana inan olsun burda iş bile yok sadece iki üç ekmek alıyor sabah birde gazete filan market hemen surasi çok yakın bana dua et olurmu Allah rızası için dua et sabah uyansin kalksın gitsin servise
Keşke dualarla olsa,ama edicem inan umarım eşinde açar gözünü. Konuşmayı dene ama eşinle. İşten ve evden çıkarırlarsa halinizin ne olacağını anlatmaya çalış. Allah yardımcın olsun,dilerim hayırlı kapılar açılsın önünde. Geçmiş konularına baktım biraz ne ailenden gülmüş yüzün,ne eşinin ailesinden,ne maddi yönden. Haddim olmayarak ufak bir tavsiye çocuğun yok sanırım bu sıkıntılı dönemi atlattığına inanana kadar sakın bebek düşünme.

Canım, öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah çok mutlu olursun her şey yoluna girer
Şunu soracaktım ben, neden uyumuyosun?
Alarm kurarsın uyandırırsın eşini yat gitsin :)

Arkadaşlar konu sahibine servise sen çık demiş ama bu yasal mevzuata aykırı. Nedeni ise sigortalılık durumu. Sigortalı olan bir işte kişinin yerine bir başkası görev yapamaz. İş kazası ihtimali için. Eşinizi iki saat öncesi rahatsız etmeye başlayın illaki o süreçte uykusu kaçacaktır. Ve kalktığında tam saatine denk gelir diye düşünüyorum.

Yönetici saçmalamış bence. Bizde de var karı koca yardımcı servise bir kere çıkmazlar öyle bir yükümlülükleri yok diye biliyorum. Eşinin güvenlikte durmasi da gerekiyor ama benim söylememle bir kac kez durdu ben de sıkıldım artık boşverdim . Yazın sadece bahçedeki çiçekleri sulardi arada, onun haricinde akşamları çöpleri alıyor kapılardan. Normalde 7-8 arası alması gerekiyor düzenleme öyle ama bizimki saat 10da 11de geliyor aklına eserse. 6 blok var hiç karışmayız. Eşini zaten bir kere gördüm daha. Ha bizimki fazla rahat orası ayrı ama sizin yönetici de fazla tribe girmiş. Apartman sakinleri bir şey diyor mu?

Ay canım benim ben de dua ederim sana. İnşallah uykusu düzene girer alışır erken kalkmaya. Servisi yapsın sonra gelsin akşama kadar uyusun. Kaç bloklu site? Valla bizim yardımcı kadar rahat yoktur saat sorunu yok servis olayı zaten yok. Akşamları güvenlikte durmasi gerekiyor önünde bilgisayar sıcacık oda, onu bile yapmıyor ve hiçbir şey demiyoruz kıyamıyoruz. Sen onunla bi güzel konuş, buradan atılırsan kira ve fatura ödemek zorunda kalacağını ve başka bir işte çalışırsa mecbur sabah erken kalkip mesai bitimine kadar çalışmak zorunda olduğunu anlat. Hala yapmazsa kendine şimdiden yeni iş aramasını söyle.

Senin gibiler var mi dunyada hakket merak ediyordum

Senin gibiler var mi dunyada hakket merak ediyordum
derdine çözüm olur mu bilmiyorum ama ben teklifimde samimiyim. Tabi bu zamanda insanlara güvenmek çok zor,insanın tanımadığı birinin evine gidip yerleşmesi imkansız gibi ama yinede ben söyleyeyim dedim. İçim rahat etmezdi çünkü.
Kendimi o kategoriye sokmaktan ar ederim ama iyi insanlar sayıları çok az kalsada hala varlar

derdine çözüm olur mu bilmiyorum ama ben teklifimde samimiyim. Tabi bu zamanda insanlara güvenmek çok zor,insanın tanımadığı birinin evine gidip yerleşmesi imkansız gibi ama yinede ben söyleyeyim dedim. İçim rahat etmezdi çünkü.
Kendimi o kategoriye sokmaktan ar ederim ama iyi insanlar sayıları çok az kalsada hala varlar
Isin garibi ne biliyo musun? Boyle iyi niyetli gozukup kotu niyetli olanlarda var.. bu yuzden gercekten kurunun yaninda yasta yaniyor maalesef. Allah razi olsun senden

Altın gibi insansın.

Eşiniz belli ki tembel çalışmayı sevmiyor sizin zorunuzla o işe girdi.
Sizin yapacak bir şeyiniz yok ya çalışacak ya da siz kendi yolunuza bakacaksınız. Cocuk için acele etmeyin.

Hepinize hayırlı akşamlar biz eşimle apartman görevlisi işine başladık daha önceden bununla ilgili konu açmıştım henüz 10 gün oldu buraya geleli biraz önce yöneticinin hanımı geldi eşim sabah servisine geç çıktığı için uyarı aldık böyle giderse 2 aylık deneme süresi içinde yollarımızı ayıralım dedi bu eşimin daha önceki kaçıncı vukati girdiği her işte gc kalma yüzünden bir sürü sorun yaşadı hiç bir zaman ise vaktinde gitmez Allah Muhammed aşkı için akıl verin ne yapayım ben nasıl vazgecireyim bu alışkanlığından onlarca alarm kuruyorum hatta uyumayıp uyandiriyorum yinede sabahları s.... Git sen benim amirim değilsin diyor bana
Evdeki saatleri 3 veya 4 saat ileri alırsanız sorun çözülür gibi fazla uyuduğunu dşünerek kalkıp gidebilir bunu istikrarlı bi şekilde devam ettirin alışacaktır illaki Allah sabır versin ne diyelim

Back
X