Allah aşkına bana bir akıl verin arkadaslar

Aslında sizinle aynı fikir de olan veliler varsa eğer, onlarla konuşup toplu olarak çocukları o kreşten alıp başka kreşe yollamayı düşündüğünüzü söyleseniz yönetime, belki o zaman biraz burunları sürtebilir. olaya tamamen maddiyat ve reklam amaçlı olarak bakan bir kurumu bu tarz toplu düşüşler eminim sarsacaktır.

kreşdede ayrım varmış demekki
yani konuşmak çözüm olabilir ama yanına bir iki kişi daha bul bence
tek başına şikayet eden sen olma

neden böyle davranıldığını sormalısın.
çocuklara daha bu yaşta empoze edilmemeli bu ayrım.
çok ayıp.
birde eğitimci olacaklar.

Sinirlenmekte, üzülmekte haklısın da kadişcim parası çok olana öncelik verilen dönemdeyiz napalım :)

kesinlikle ben size hak verdim.
ben kreş sahibi olsam çok şaşaalı kutlamalara izin vermem.çocukların etkileneceğini,onların benim gözümde eşit olduğunu ve süslemede dahi ayrım yapamayacağımı söyler balon renklerinin dahi aynı olmasını sağlardım.
çocuk çünkü onlar.özenirler.üzülürler.bu yüzden herkese eşit bir kutlama yapardım.
dışarıda isterse yalı da yapsın çocuğuna doğum günü.bu kimseyi ilgilendirmez.ama kreş gibi bir ortamda maalesef bu tarz şeylere yol açabiliyor.
ben sizi anladım ve okurken içim burkuldu.

Valla kesinlikle haklisiniz; orasi bir eğitim kurumu , her çocuğun ayni ilgiyi sevkati gormesi gerekiyor. Yaptiklari asla bir egitimciye yakismayan seyler.
Ama bence konusursaniz ; belli olmaz bunlsra sizi olan ofkelerini cocuklariniz dan cikarabilirler. yani bence siz kresi degistirin

malesefki türkiyede yasıyorz ve burda yasam böyle biz ilk okulda muz bile koymazdı annemiz görüpte istemesinler diye suan hersey cok farklı yani yapıcak bisey yok türkiyede düzen böyle oldu bizdeki gösteris merakı cok fazla

O kadar guzel bi ornek olmuski, benim de beslenme cantama anneme pahali yiyecekler koymaz; koyduklari icinde kizim herkesin icinde yeme cani ceken olur derdi. Nerden nereyeeeeeee....

Arkadaslar bende öğretmenim inanın hiç çocuk ayrımı yapmıyorum zaten olabilir mi böyle bi saçmalık. okulumda da yapılmıyor. hepsi ayni duzeyde bizim icin.hem anne hem ogretmen olarak bakiyorum bu olaya zaten.iki yonlu de yapilan seye kilif bulamiyorum.dedigim gibi kreste 40 çocuk önemsenmiyor ama maddi durumu hepsinden bir tık üstte diye bir tek o çocuk için özel davranılmasi çok canımı sıktı.

bir arkadaş diğer veliler de konuşun demiş ama ben diğer aileleri kiskirtmak istemiyorum.kendi adıma bi şeyler yapmak daha dogru geliyor.

Ben çok uç bir durum göremedim, tamam yanlış bir hareket ama öyle ağlanacak, gerilecek kadar değil.

Kreşler genelde çocukların resimlerini paylasmıyorlar sosyal mecralarda. Benim kızımın kreşi Milli Eğitim'e bağli ve sadece talep olursa bizlerden paylaşıyorlar. Bu gibi bir durum olabilir belki aile izin vermiş yada talep etmiştir. Konusmadan önce bunuda göz önünde bulundurun derim. Belki sadece arz talep mevzusudur,şahsen öyle olduğuna inanmak istiyorum.

Kesinlikle haklisin canim
Ogretmen oldugun icin sasirmamissindir aslinda
Benim de annem babam ogretmen bu nedenle yillardir nelere sahit oldum nelere
Sadece senin anlattigin konuda degil baska sekilde de yapilan ayrimciliklar oluyor ne yazik ki
Herkeste ye kurkum ye hesabi parasi olan her yerde itibar goruyor annem hep der ki kocasi zengin olan ogretmen arkadaslarim mufettisten bile daha guzel notlar alirlardi diye

Cocuklariniz daha anaokulunda ve emin olun gelecekte daha ne ayrimcilikla karsilasacaklar. Benim ortaokulda sira arkadasim hep zayif alirken babasi okula yuklu bir bagista bulununca son yazililarindan 100 aldi ve ilk sinavlari dusuk olmasina ragmen takdirle gecti. Bu isler boyle maalesef. Bir onemi olmasa bile cocuklar demez mi ki bizim niye paylasilmadi da bir tek onunki paylasildi?

Adaletin olacağı tek yer ahiret

Son gelişmeyi de aktarayim kızlar.

sonu da kreş sahibi aksam 6 gibi esime ulasmis.ozur dilemiş, düşüncesizlik ettiğini ve cok hakli oldugumuzu söylemiş. çocuklar arasında böyle bir ayrım yapmasının söz konusu olamayacagindan bahsetmiş.

Eşim bir de gün boyunca neden sadece pasta ve çorba verdiniz bu nasıl olay diye sormuş, güya çocuklar d.gününde pasta ve kurabiye yedikleri için yemek yiyemezler diye dusunmusler.

Evet açıklamalar böyle zaten bekliyordum bunu.ben gelecek sene için daha NORMAL anlayışa sahip olan bir kreş aramayı düşünüyorum. ama öyle bir zamandayiz ki kreşler bile çeşitli cemaatler ve siyasi görüşler olmak üzere adeta kutuplaşmis. Devlet kreşleri güzel ama yarım gün yasası olduğu için bilemiyorum ne yapacağım.

Nasıl ya ,bütün bir günü pasta ve çorbayla mı geçirmisler çocuklar, yazık günah ya. Tam bir ticarethaneymiş kreşiniz gerçekten,çok üzüldüm.

Nasıl ya ,bütün bir günü pasta ve çorbayla mı geçirmisler çocuklar, yazık günah ya. Tam bir ticarethaneymiş kreşiniz gerçekten,çok üzüldüm.
sabah kahvaltı yapmışlar,öğlen 12 gibi d.günü olmuş pasta ve kurabiye yemişler bi de salata mi ne varmış ancak bir çoğu yemiyor bunları zaten. sonra akşam 4 gibi de çorba içmiş ler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…