Aslında sizinle aynı fikir de olan veliler varsa eğer, onlarla konuşup toplu olarak çocukları o kreşten alıp başka kreşe yollamayı düşündüğünüzü söyleseniz yönetime, belki o zaman biraz burunları sürtebilir. olaya tamamen maddiyat ve reklam amaçlı olarak bakan bir kurumu bu tarz toplu düşüşler eminim sarsacaktır.hala konuşamadık kreş sahibiyle.akşam iş çıkışı konuşmayı düşünüyorum artık.
bende gelecek sene için farklı kreş arayışlarına girmeyi düşünüyorum.içime sinmiyor artık orası.
malesefki türkiyede yasıyorz ve burda yasam böyle biz ilk okulda muz bile koymazdı annemiz görüpte istemesinler diye suan hersey cok farklı yani yapıcak bisey yok türkiyede düzen böyle oldu bizdeki gösteris merakı cok fazlaŞu anda çok gerginim ve agliyorum. sizlere akıl danışmaya çok ihtiyacım var.
Ikiz cocuklarim var geçen çarşamba d.gunleriydi ve kreşlerinde kutladik. Bu günde başka bir çocuğun d.gunuydu ve yine kreste kutlama yaptılar ancak bugüne kadar sosyal ağlardan tek bir çocuğun doğum günü fotoları kreş tarafindan paylasilmaz iken bu çocuğunkiler boy boy paylaşıldı. Çünkü ailesi çok zengin maddi kulfet gerektiren bir sürü hazirlik yapmışlar. ama bizler orta halli olduğumuz için sinirli şeyler yapabildik kreş bizim hazırlıkları beğenmedi galiba.
birakın foto paylasmayi kuru bir sözle kutlamadilar bile.ben bu duruma çok üzüldüm o yaştaki çocukların arasında bile ayrımcılık yapılması sınıf farkı gözetilmesi canımı çok sıktı. yoksa kutlama ya da foto önemli değil.
yarın diğer çocuklar ve kendi cocuklarim adına konuşmayı ve bu yaptıklarının çok büyük bir ayıp olduğunu söylemeyi düşünüyorum. her yerde zengin olanlar korunuyor ayrı davranıliyor ama bari çocuklar arasında bunu yapmasinlar.
haksız isem lütfen haksiz oldugumu söyleyin mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Belki bir anne ve öğretmen olarak duygusal davranıyorumdur bilemiyorum.
dedigim gibi konu foto paylaşımı değil. anlatabildim umarım.
Teşekkürler.
O kadar guzel bi ornek olmuski, benim de beslenme cantama anneme pahali yiyecekler koymaz; koyduklari icinde kizim herkesin icinde yeme cani ceken olur derdi. Nerden nereyeeeeeee....malesefki türkiyede yasıyorz ve burda yasam böyle biz ilk okulda muz bile koymazdı annemiz görüpte istemesinler diye suan hersey cok farklı yani yapıcak bisey yok türkiyede düzen böyle oldu bizdeki gösteris merakı cok fazla
Kreşler genelde çocukların resimlerini paylasmıyorlar sosyal mecralarda. Benim kızımın kreşi Milli Eğitim'e bağli ve sadece talep olursa bizlerden paylaşıyorlar. Bu gibi bir durum olabilir belki aile izin vermiş yada talep etmiştir. Konusmadan önce bunuda göz önünde bulundurun derim. Belki sadece arz talep mevzusudur,şahsen öyle olduğuna inanmak istiyorum.Arkadaslar bende öğretmenim inanın hiç çocuk ayrımı yapmıyorum zaten olabilir mi böyle bi saçmalık. okulumda da yapılmıyor. hepsi ayni duzeyde bizim icin.hem anne hem ogretmen olarak bakiyorum bu olaya zaten.iki yonlu de yapilan seye kilif bulamiyorum.dedigim gibi kreste 40 çocuk önemsenmiyor ama maddi durumu hepsinden bir tık üstte diye bir tek o çocuk için özel davranılmasi çok canımı sıktı.
bir arkadaş diğer veliler de konuşun demiş ama ben diğer aileleri kiskirtmak istemiyorum.kendi adıma bi şeyler yapmak daha dogru geliyor.
Kesinlikle haklisin canimŞu anda çok gerginim ve agliyorum. sizlere akıl danışmaya çok ihtiyacım var.
Ikiz cocuklarim var geçen çarşamba d.gunleriydi ve kreşlerinde kutladik. Bu günde başka bir çocuğun d.gunuydu ve yine kreste kutlama yaptılar ancak bugüne kadar sosyal ağlardan tek bir çocuğun doğum günü fotoları kreş tarafindan paylasilmaz iken bu çocuğunkiler boy boy paylaşıldı. Çünkü ailesi çok zengin maddi kulfet gerektiren bir sürü hazirlik yapmışlar. ama bizler orta halli olduğumuz için sinirli şeyler yapabildik kreş bizim hazırlıkları beğenmedi galiba.
birakın foto paylasmayi kuru bir sözle kutlamadilar bile.ben bu duruma çok üzüldüm o yaştaki çocukların arasında bile ayrımcılık yapılması sınıf farkı gözetilmesi canımı çok sıktı. yoksa kutlama ya da foto önemli değil.
yarın diğer çocuklar ve kendi cocuklarim adına konuşmayı ve bu yaptıklarının çok büyük bir ayıp olduğunu söylemeyi düşünüyorum. her yerde zengin olanlar korunuyor ayrı davranıliyor ama bari çocuklar arasında bunu yapmasinlar.
haksız isem lütfen haksiz oldugumu söyleyin mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Belki bir anne ve öğretmen olarak duygusal davranıyorumdur bilemiyorum.
Teşekkürler.
Adaletin olacağı tek yer ahiretŞu anda çok gerginim ve agliyorum. sizlere akıl danışmaya çok ihtiyacım var.
Teşekkürler.
Nasıl ya ,bütün bir günü pasta ve çorbayla mı geçirmisler çocuklar, yazık günah ya. Tam bir ticarethaneymiş kreşiniz gerçekten,çok üzüldüm.Son gelişmeyi de aktarayim kızlar.
sonu da kreş sahibi aksam 6 gibi esime ulasmis.ozur dilemiş, düşüncesizlik ettiğini ve cok hakli oldugumuzu söylemiş. çocuklar arasında böyle bir ayrım yapmasının söz konusu olamayacagindan bahsetmiş.
Eşim bir de gün boyunca neden sadece pasta ve çorba verdiniz bu nasıl olay diye sormuş, güya çocuklar d.gününde pasta ve kurabiye yedikleri için yemek yiyemezler diye dusunmusler.
Evet açıklamalar böyle zaten bekliyordum bunu.ben gelecek sene için daha NORMAL anlayışa sahip olan bir kreş aramayı düşünüyorum. ama öyle bir zamandayiz ki kreşler bile çeşitli cemaatler ve siyasi görüşler olmak üzere adeta kutuplaşmis. Devlet kreşleri güzel ama yarım gün yasası olduğu için bilemiyorum ne yapacağım.
sabah kahvaltı yapmışlar,öğlen 12 gibi d.günü olmuş pasta ve kurabiye yemişler bi de salata mi ne varmış ancak bir çoğu yemiyor bunları zaten. sonra akşam 4 gibi de çorba içmiş ler.Nasıl ya ,bütün bir günü pasta ve çorbayla mı geçirmisler çocuklar, yazık günah ya. Tam bir ticarethaneymiş kreşiniz gerçekten,çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?