Allah aşkına ben nasıl davranayım?Bir fikir verin...

evlendıkten sonra cok ılgı bekledı canımm

hıcbırsey yapmamıslar gıbı,

hep aramamızı sormamızıistedıler....

aılemın onları aramasını...

cunku benım aılem onlardan kucukmus,onların bızım aramamız gerekmişş..

8 aylık evlıyım henüz ve sorarsan artık hıcc aramıyorum..

benı kac kere aradı ki..

gecen kandılde aradım ulasamadım,görümceme ıletırsın dedım..

aılemıde aramıorlar..

kızıyorum kendıme,keske hic kafayı yemeseydımde nişanlıma yani eşime yansıtmasaydım dıye..

eşin senı sevıyorsa,anlıyorsa hıııc düşünme tatlım..

düğün arası daha cok seyler olacak cunku..

onlardan bırının destegıne ıhtıyac duyuyor ınsan..

mesafeyi sewerim söylediklerinide katılıyorum ama hastalık karşısında yaptığı davranış çooook yanlıştı........

Haklısın kim olsa kırılır ama ben şimdi hasta olunca kaynanam gelmesin diye dua eder oldum ,gelse bile iyiliklerini kabul etmiyorum sonradan da yapılanlar başa kakılabiliyor çünkü.
Bana kalırsa senin burada yapman gereken şey nişanlınla veya kaynananla konuşmak.Hiç olmadı sen de aynı şekilde davran bayramlarda ,anneler gününde arama da gitme de eğer o sana sitem ederse sen de olanları hatırlatırsın olmaz mı?

canım sende mesafelı davran samımı olmamaya calıs anladım kadrı ıle boyle olması daha hayırlı senı cagırıp laf soylese daha kotu bence keyfını cıar bızmkıler gıttıkmı bı surat bı afra tafraa bosver benımkısıde senınkısı gıbı olsa kadın arıo her telde gulerek laf soluyoo sonra benım ıçım kotu sen koru anlıyon oluyoo boswer ıyıkı aramıo

ne biliyim ya böyle davranıncada beni sewmediğini düşünüyorum hiçbir saygısız çirkin davranışım olmadı o yüzden zoruma belki de tecrübesizlik benimkisi:)hastalanıp gelmeyince değer görmediğimi düşündüm yoksa öle vıcık vıcık tiplerden hoşlanmam

demekki hepsi de bi şekilde sinir bozuyor benimki de sinirimi böyle kibar kibar bozuyor çaktırmadan seninki de gülerek laf sokarak şaşırdım walla:)

bayramlarda anneler gününde falan gitme diyosun belki doğru bi politika ama nişanlım bize gelince bende ister istemez gitmek zorunda kalıcam hem annemde o senin büyüğün ara git falan diyecek....ayrıca yaptığı iyiliği başa kakan insalardan nefret ederim insanlar ne tuhaf yaa.

ya canısı evlenene kadar git tabı nişanlınla,bu sefer haklıyken haksız olursun ama mesafenı koru..Tavrını bellı et canısı,yoksa hıcbırsey olmamıs gıbı tepene cıkıolar...

ben nişanlımla daha bu durumlara bozulduğumu söylemedim ama bana karşı anlayışlıdır destekçimdir her zaman ben hassasım bu tarz konularda düğün arasıda nasıl dişimi sıkıcam bilmiyorum.düğünden sonra tabiki samimi olmak isterler oğullarının ewine rahat rahat gelmek için ama şu aşamada yaptıkları bu soğuk davranışları unutmayacağım. insanlar işine gelmeyince hemen bi bahane buluyorlar zaten demişler ya sana ailen küçükmüş onların araması gerekiyormuş çoook komik yaa:)!!!!!

evet canım,aynen öle dedıler bana..:1shok:
ama sımdı ne evıme gelebılıyorlar ne de arayabılıyorlar..
şimdi sen mesafenı korudun korudun canım yoksa hıcbırsey olmamıs gıbı ılgı alaka beklıyorlar..
babam bana 'bosver kızım,kendını sakın ezdırme ama onlarıda cok kırma' dedı..
ben yıne bayram kandıl arıyorum ama onun dısında asla...
evıme gelseler yıne hızmetımı saygımı oldugunca yaparım ama karsılarında bıldıklerı ben olmadıgımı da bellı ederım..

bende zaten haklıyken haksız duruma geçiceğim için sessizim şu an... ama arayıp sorarsam gelip gidersem tavrım nasıl belli olcak canım yaa?? özel günlerin dışında zaten aradığımda yok gittiğimde bilmem anlaması için yeterli olur mu?hani diyosunya hiç bişey yokmuş gibi ilgi bekliyolar onlar hastayken bana ilgi göstermedikleri için öyle bi niyetim yok

oturusunla,konusmanla.. bana kayınvaldem dedı kı gelının napıyo dıye soruyolar bende gelınım benı aramıyokı bılmıyorum dedım dedı.Bende valla kayınvaldem benı kac kere aramıs kı arayayım dedım kendısıne..el gıbı muamele yapıyosunuz dedım,eşimde yanımdaydı oda sölenmıstı bıraz.
cunku hep derler bız gelın almadık,kız aldık.. ama iş öle olmuyor..
anlarlar canımcım öle bı anlarlarkı,işlerınede gelmıyor biras.. o yuzden hıcbırsey olmamıs gıbıler..

walla bravo diyorum sana cevap süper gitmiş:)kayınvaliden üstüne bir bardak su içmiştir....ayrıca biz kız aldık lafını bende duymuştum ama o laf tarih oldu benim için

ne gusel işte gelıp gıtmeyı sevmeyen bır kayınvalıde bulmuşsun. daha ne ıstıyon kızs

o aramiyorsa ben de aramazdim, mesafeyi bastan koymak istemis, kimisi boyledir. hic nisanlina da deme ki annen soyle boyle. o annesi, degistiremez.

bu sekilde bir kayinvalidem var de gec. ayrica kimisi sevgisini belli etmez. herkesi kendin gibi belleme, yargilama o yuzden.

Canım benim,iletişimsizlik burdan başlar işte.Sen o anlasın diye kendi çapında tavırlar takınırsın,o bu kız bunu niye yapıyor der.Sonra kayınvaliden belki sana direk söylemek yerine bozulduğu bir şey için takınmıştır bu tavırları da sen anlamıyorsundur.Demem o ki,o böyle yaptı,ben şöyle yaptımlarla çözülmez bu problem:1no2:.Yerini ve zamanını kollayıp şakayla karışık hastayken neden ziyaretine gelmediğini sorarsın.Bu taarruz karşısında kötü niyetliyse bocalar,değilse kendini ifade eder,haaaaa hafif eli maşalı bir kayınvalideyse de gerçek yüzünü ve nişanlının bu konuda tavrını görmüş olursun.Kolay gelsin canım,umarım güzel ve mutlu bir evliliğin olur.kaydirigubbakcemile3

walla bravo diyorum sana cevap süper gitmiş:)kayınvaliden üstüne bir bardak su içmiştir....ayrıca biz kız aldık lafını bende duymuştum ama o laf tarih oldu benim için

aynen canısı,benım içinde yalan oldu..
bırazda karakterlerıylede alakalı birsey aslında..
ama onlar bizi deil,biz onları cözmek ıcın böle kıvranıyoruz..
hıc kurcalama canısı,kıvranma da..
koskoca ınsanlar olmuslar,ele karışıyorlar artık.
herseyın farkındalar tabıkı,gelını rahatsızlanmıs amelıyat olmus ve gıtmemek..
Benımkılere ima ettıgınde ya da söledıgınde,bız bılmıyoruz böle seylerı, bıze kımse napcagımızı sölemedı deyıp cekılıyolar.. Ama sormazlarda kımseye..
Güya bılmezlermıs örf adet..
Kayınvaldenlerın yapısıylada alakalı bırsey
Sen bılmesende bır yakının rahatsızlanmıs gecmıs olsuna gıtmez mısın..
hıc sıkma canını derim..
nişanlına dersin sadece,annenlerın gelmesını cok beklemıstım dıye..
o zaten bı sekılde söler bunu aılesıne..
onunda zoruna gıdecektır cunku..

valla benimkinin o konuda hakkını yiyemem. 2 günde ben aramazsam o 3. gün mutlaka arar nasılsın diye. hatta geçen kandili bişiden dolayı arayamamıştım o aradı beni çok utanmıştım valla.

ama boşver mesafeli olmak daha iyi bunu ilerleyen zamanlarda anlayacaksın canım

aslında ben de öyle deyip geçiodum ama operasyon geçirdikten sonra gelmediği için altında art niyet arar oldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…