sağol belki de benimle aynı şeyi şeyleri yaşayan birinin sözlerine ihtiyacım vardı çünkü uzaktan bu gerçekten çok küçükbi problem ama insan istemeden de olsa kafa yoruyor zamanında sende kafayı takmışsın.onun kıvranmadığına adım gibi eminim o yüzdende sinir oluyorum neyse ben en iyisi şu an göstermelik görevlerimi yerine getiriyim (bayram ,kandil)....sana bişey sorcam evlendikten sonrada kayınvalidenin tavrı aynımıydı???????????
mesafeyi sewerim söylediklerinide katılıyorum ama hastalık karşısında yaptığı davranış çooook yanlıştı........
arkadaşlar geçenlerde yine yazmıştım kayınvalidem laparoskopi operesyonu geçirmeme rağman ewe ziyarete gelmedi telefon etmekle yetindi diye...halen kırgınım bu davranışından dolayı.o günden sonra kırgınlığımdan dolayı aramamıştım o zaten aramıyor geçen kandilde aradım kandillerini kutladım belki bundan sonrada o arar halimi hatrımı sorar diye düşündüm o da yok...zaten sözlendiğimizden beri ewimize bayramla beraber 3 kez falan geldiler (temmuzda sözlendik)nişanlım sık sık gelir ama ben onlara sık gidemem hatta 40 yılda bir giderim çünkü hiç bugüne kadar kayınvalidemin beni çağırmışlığı yoktur bende çekiniyorum öyle çat diye gidemiyorum arada bir kabalık olmasın diye ziyaret ediyorum.kayınvalidem görünüşte çok nazik,sessiz,bugüne kadar kötü bir lafını falan görmedim ama bu soğuk mesafeli tutumu karşısında ne yapıcağımı bilmiyorum burda insanların daha büyük problemleri var belki ama bu durumda benim canımı sıkmaya başladı ben ararsam konuşuyoruz gidersem görüşüyoruz ama böylede olmuyo ne yapıyım ya......
ne biliyim ya böyle davranıncada beni sewmediğini düşünüyorum hiçbir saygısız çirkin davranışım olmadı o yüzden zoruma belki de tecrübesizlik benimkisi:)hastalanıp gelmeyince değer görmediğimi düşündüm yoksa öle vıcık vıcık tiplerden hoşlanmamayyy daha ne istiyorsun.dua et evlendikten sonrada böyle olsun.ya her dakika tepende duran her şeyine laf eden her adımına burnunu sokan samimiyetten vıcık vıcık olmuş bi kaynanan olsaydı..
keşke benimki de soğuk mesafeli arayıp sormayan bir tip olsaydı yahu
bayramlarda anneler gününde falan gitme diyosun belki doğru bi politika ama nişanlım bize gelince bende ister istemez gitmek zorunda kalıcam hem annemde o senin büyüğün ara git falan diyecek....ayrıca yaptığı iyiliği başa kakan insalardan nefret ederim insanlar ne tuhaf yaa.Haklısın kim olsa kırılır ama ben şimdi hasta olunca kaynanam gelmesin diye dua eder oldum ,gelse bile iyiliklerini kabul etmiyorum sonradan da yapılanlar başa kakılabiliyor çünkü.
Bana kalırsa senin burada yapman gereken şey nişanlınla veya kaynananla konuşmak.Hiç olmadı sen de aynı şekilde davran bayramlarda ,anneler gününde arama da gitme de eğer o sana sitem ederse sen de olanları hatırlatırsın olmaz mı?
ben nişanlımla daha bu durumlara bozulduğumu söylemedim ama bana karşı anlayışlıdır destekçimdir her zaman ben hassasım bu tarz konularda düğün arasıda nasıl dişimi sıkıcam bilmiyorum.düğünden sonra tabiki samimi olmak isterler oğullarının ewine rahat rahat gelmek için ama şu aşamada yaptıkları bu soğuk davranışları unutmayacağım. insanlar işine gelmeyince hemen bi bahane buluyorlar zaten demişler ya sana ailen küçükmüş onların araması gerekiyormuş çoook komik yaa:)!!!!!evlendıkten sonra cok ılgı bekledı canımm
hıcbırsey yapmamıslar gıbı,
hep aramamızı sormamızıistedıler....
aılemın onları aramasını...
cunku benım aılem onlardan kucukmus,onların bızım aramamız gerekmişş..
8 aylık evlıyım henüz ve sorarsan artık hıcc aramıyorum..
benı kac kere aradı ki..
gecen kandılde aradım ulasamadım,görümceme ıletırsın dedım..
aılemıde aramıorlar..
kızıyorum kendıme,keske hic kafayı yemeseydımde nişanlıma yani eşime yansıtmasaydım dıye..
eşin senı sevıyorsa,anlıyorsa hıııc düşünme tatlım..
düğün arası daha cok seyler olacak cunku..
onlardan bırının destegıne ıhtıyac duyuyor ınsan..
ben nişanlımla daha bu durumlara bozulduğumu söylemedim ama bana karşı anlayışlıdır destekçimdir her zaman ben hassasım bu tarz konularda düğün arasıda nasıl dişimi sıkıcam bilmiyorum.düğünden sonra tabiki samimi olmak isterler oğullarının ewine rahat rahat gelmek için ama şu aşamada yaptıkları bu soğuk davranışları unutmayacağım. insanlar işine gelmeyince hemen bi bahane buluyorlar zaten demişler ya sana ailen küçükmüş onların araması gerekiyormuş çoook komik yaa:)!!!!!
bende zaten haklıyken haksız duruma geçiceğim için sessizim şu an... ama arayıp sorarsam gelip gidersem tavrım nasıl belli olcak canım yaa?? özel günlerin dışında zaten aradığımda yok gittiğimde bilmem anlaması için yeterli olur mu?hani diyosunya hiç bişey yokmuş gibi ilgi bekliyolar onlar hastayken bana ilgi göstermedikleri için öyle bi niyetim yok
walla bravo diyorum sana cevap süper gitmiş:)kayınvaliden üstüne bir bardak su içmiştir....ayrıca biz kız aldık lafını bende duymuştum ama o laf tarih oldu benim içinoturusunla,konusmanla.. bana kayınvaldem dedı kı gelının napıyo dıye soruyolar bende gelınım benı aramıyokı bılmıyorum dedım dedı.Bende valla kayınvaldem benı kac kere aramıs kı arayayım dedım kendısıne..el gıbı muamele yapıyosunuz dedım,eşimde yanımdaydı oda sölenmıstı bıraz.
cunku hep derler bız gelın almadık,kız aldık.. ama iş öle olmuyor..
anlarlar canımcım öle bı anlarlarkı,işlerınede gelmıyor biras.. o yuzden hıcbırsey olmamıs gıbıler..
bende zaten haklıyken haksız duruma geçiceğim için sessizim şu an... ama arayıp sorarsam gelip gidersem tavrım nasıl belli olcak canım yaa?? özel günlerin dışında zaten aradığımda yok gittiğimde bilmem anlaması için yeterli olur mu?hani diyosunya hiç bişey yokmuş gibi ilgi bekliyolar onlar hastayken bana ilgi göstermedikleri için öyle bi niyetim yok
walla bravo diyorum sana cevap süper gitmiş:)kayınvaliden üstüne bir bardak su içmiştir....ayrıca biz kız aldık lafını bende duymuştum ama o laf tarih oldu benim için
ya herşeyin bi dozu var böyle davranıncada insan hiç değer görmediğini hissediyor...:)ne gusel işte gelıp gıtmeyı sevmeyen bır kayınvalıde bulmuşsun. daha ne ıstıyon kızs
aslında ben de öyle deyip geçiodum ama operasyon geçirdikten sonra gelmediği için altında art niyet arar oldum....o aramiyorsa ben de aramazdim, mesafeyi bastan koymak istemis, kimisi boyledir. hic nisanlina da deme ki annen soyle boyle. o annesi, degistiremez.
bu sekilde bir kayinvalidem var de gec. ayrica kimisi sevgisini belli etmez. herkesi kendin gibi belleme, yargilama o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?