Allah aşkına ben nasıl davranayım?Bir fikir verin...

iyi dileklerin için sağol canım şakayla karışık söylemek benimde aklıma geldi ama dediğim gibi en son ben aradım bi daha aramadı gelmediler bende gitmedim şimdi ne yapayım ben mi onları ziyarete gideyim.....

herşeyin farkında olduklarını biliyorum onun için sinir oluyorum zaten böyle şeyleri herkez bilir sonuçta biz bilmiyoruz demek kocaa bir yalan.
ben bu olayın altında bir art niyet bir mesaj var diye düşünüyorum vede dediğin gibi nişanlıma sormaya karar veridm bu tavrın sebebi ne o biliyor mu bakalım?ha bi de uzun zamandır gitmiyorum görüşmüyoruz üstüne gidip ben mi ziyaret edicem onları yaasanada ayrıca tşk başını çoook ağrıttım

mesafe başka hastayı ziyaret etmemek ama de mi sen olsan kızmazmısın?

bencede canımcım,nişanlınla konusman en mantıklısı ama fevri davranmadan olur mu.. sengözlerimebaksanab
bas agrıtmak olur mu,bende tek bende bölesi var zannedıyordum,okuyunca ne bılıyım bı tuhaf oldum ve baktım yuzumde hafıf bı tebessum oldu yanlıs anlamzsan canım..:1hug:

sen yıne evlenene kadar git,en azından dıyorum ya sana dıyecek bıseylerı olmaz..
sölenecek seylerın yeri ve zamanı öle bır cukk diye gelıyor kı,hıcbırsey yerde kalmıyor canım buna emın ol...

fevri davranmıycağım zaten onun bi kabahati yok her zaman elinden geleni yapıor.ayrıca yüzündeki tebessümün nedenini anladım korkma:)ewet böylesi sadece sende yok tuhaf ama böyleleri var demekki arkadaşlar diyoki ohh ne güzel gelmesin gitmesin ama herşeyinde bi dozu var hiç gelip ilgilenmeyincede olmuyor.neyse dediğin gibi görevlermide yapıcam onlar yapmasada.söyleyeceklerimide zamanı gelince cuk diye söylerim:)bu buzdolabı tipi insanlarla uğraşmak da zor.:)aktardığın tecrübeler için tşk

ooooo ben de sanıyordum ki bizimkiler numune.Demek seri olarak her yerde var böyleleri.İşlerine gelince de(yani söz konusu kendileri olunca her şeyi bilir konuma geçerler maşallah.

Konuyu açan arkadaşım ben kaynanamla çok sorunlar yaşadım geldi benden özür bile diledi.Nasıl mı onun bana yaptıklarını ona yaptım ve ne hissettiğimi anladı,yeri gelince gerekenleri de söyledim.şimdi melek maskesi takmış geziyo ortalıkta.Bakalım maske ne zaman düşecek.Demekki kısasa kısas yapacaksın ki akılları başlarına gelsin a.s.

evet cnm,herseyınde bır dozu var gercektende..Sen mesafenı koru..Bastan sınyallerını vermısler zaten..sengözlerimebaksanab
Aslında kendı evlatlarınıda üzüyorlar farkında deıller,Sanarsın ki oğluna sünnet düğünü yapıyor..Kendı kendıne herseye karar verıp uyguluyordu..Çünkü gelıp dünür biz sunu ne yapcaz, sunu nasıl yapalım vs yokkkk..E kız babası beklıyor kı dünürü gelsın konusalım..
Anlat anlat bıtmez canısı..
Ben ıstedıgın zaman senı dınlerımkaydirigubbakcemile5
yardımcı olmaya calısırım :))
a.s.

amaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn takma kafana diyorum ama ben kendim de takıyorum hala takıyorum:)
eşimle çıkarken ben çat kapı gittim ilk kaynanama sonra alıştık gittim geldim 1 hafta gitmesem merak eder sorardı beni hediyelere boğardı:)
sonra beni istemeye geldiler annemler biraz naz yaptı:) malum tek kızlaıyım ama isteme derken tanışma vaabında geliyorlardı isteme olmamıştı işte neyse 2-3 kez gidip geldikten sonra istediler beni tam isteyemediler de nayse babam verdim gitti dedi bana dayamaz uzamasını istemediği için onların kıvranıp kıvranıp beceremediği lafları dinlemekten sıkılmıştık birazda.neyse sözlendik neticede.
nişan olana kadar 1 ay gibi bir süre geçti ve sadece nişana 1 hafta kala güç bela davetlerle getirdik eve.nişan günü 1 saat filan oturdu gitmak istediler neyse onlar gitti eşim kaldı bitek:)
nişan düğün arası 1,5 yıl geçti ama sadece 1 kez geldi babamın ayağı kırıldı gelmedi kardeşim ameliyat oldu gelmedi.sadece telefon etti
düğüne 1 ay kala herşeyi kendimiz yaptık ve kendisine haber verdik.ama bu arada eşim her hafta geldi annemlere çok yakın davrandı şimdi evliyiz:)
eşim ailemi kendi ailesinden önde tutar.bu kıgınlıklarınızı eşinize yada neyse işte elli edin ama dırdır etmeyin derim.biz evlendikten sonra aileler hiç görüşmediler hala görüşmüyorlar babam özellikle çok kırgın
bi de biz kaynanamla aynı evde yaşıyoruz yani ailem hiç yanıma gelemiyor.umarım her şey yoluna girer.

önemsiz şeyler gibi görünsede insan takıyor kafaya.mesela babanın ayağı kırılmış kardeşin ameliyat geçirmiş içlerinden gelmese bile nezaket icabı gelmeleri gerekirdi zamanında sana bu kabalıkları yapmasalardı şu an ailenle rahat bir şekilde görüşüyor olacaktın şu an nişanlıyım düğün hazırlığı yaparkende bu şekilde duyarsız davranacaklarını düşünüp korkuyorum...neyse inşallah herşey istediğin gibi olurda rahatca aileni görürsün....

düğün zamanıda oluyor canım,işlerıne gelıyor sormuyolar hıcbısey..sölersende kabul etmıyolar.. bu arada kayınvaldemlerın durumu cok cok ıyı.. Izmıtteler,canları köfte mı ıstedı atlarlar arabaya iznik e köfte yemeye gıderler mesela..ama dünürünün evıne eksık cıkacak bısey ıstıcez dıye eşimin dürtmesıyle gelıyorlardı..Bırsey lazım oldugunda da
kayınvaldem acıkca dıyodu resmen 'ay bız bıdaha mı gelcezz'!! arada cok yol var falan.. sankı o yol bıze yokk..
düğün yemeklı olsun dedık,kayınvaldem ben evde verıcem sende ver yavrum dedı anneme:1shok:onların ıstedıgı oldu..
salon bari süslü olsun dedım,ben genc kız olarak hep öle birsey ıstedıgımı söledım,hayal ettıgımı söledım,kayınpederım olmazzz ne gerek varrr dedı..:1shok: yapmadı ceyızım gıdecektı evım yerlesecektı baska sehıre,öncekı gün bıze bsey denmıyor nişanlıma dıyor babası bız gelemıyoruz dıye..Babam sok oldu,nerde görülmüş dedı kız evının kendısının ceyız götürdüğü dedı haklı olarak..Bana dese 10 gun sonra tasırdık dedı..Nedenı ise esya gıdecek arabaya para vermemek,ceyız sandıgına oturursam para ıstersem dıye,mobılyacı adamlar tasıma parası alcak dıye..
ben zaten bılıyodum nedenlerını cok ıyı tanıyorum cunku ama kayınvaldemın annesı anlattı bana hepsını..Kayınvaldem bana istedıgım bazı seyler vardı eşim sölemıs ona,ben alcam
sana dedı kayınvaldem ama hıc adı bıle anılmadı,soranada ıstemedılerkı demıs.:1shok:Bunuda kayınvaldemın ananesı söledı..oyy oyy belkı senın kayınvaldenler bu kadar olmayabılır canımcım ama herseye hazırlıklı ol..senınkılerde aynı oldan gıdıyolar..he bu arada düğün salonu süsünü eşim bana sürprız yaptı..:asigim:
salona ılk giriş yaptıgımızda gözlerıme ınanamamıstım,heryer bembeyaz güller ve tüllerle süslenmişti..:asigim:
yeter ki nişanlınla bırbırınıze destek olun,senın aılen söle senın aılen böle dıye bırbırınıze sakın davranmayın..sakın...bız eşimle burdan kazandık...

a.s.

Bu topiği okudukça içim çok sıkılıyor,herkeste bir şeyler buluyorum kendimden.Ve bu kırgınlıklar aradan 30 yıl da geçse unutulmuyor maalesef.Kadınlar affederler belki ama asla unutmazlar.Kendi yaşadıklarımı geçenlerde,25 yıldır evli olan yengeme anlattım da o da yaşamış benzer şeyleri anlattı.Düşünün düğün biter ,nişan biter ama adı kalır.Her zaman yaptıkları şeyle anılacak olan onlar olur.Yeri geldi mi de söylenecekleri söyleme hakkına sahip oluruz ama onların yüzü kızarır mı onu bilemem.

inan şu yaşadığın şeyleri okudukça üzülüyorum bu kadar olabilir mi? yaaa ...insan bu gibi olaylarda kız ewi bir tarafa kendi ewladına verdiği değeri de gösteriyor bence. nasıl bu kadar umursamaz oluyorlar aklım almıyor nasıl oluyorda heveslenmiyolar ewlatlarının mutluluğuna benim annem o kadar hewesliki bana ne alıcağını şaşırıyor herşeyin en iyisi olsun istiyor nişanlıma değer veriyor benimle eş değer tutuyor bi de benim gördüğüm muameleye bak!!!!nişanlım bana her zaman destek bende daha birşey demedim ona. dır dır etmiycem zaten onların yaptığı terbiyesizlik yüzünden ben suçlu duruma geçmiyeceğim...bu arada eşinin jesti süper gitmiş ailesinin yaptığı hareketin üstüne...ohhhhhhh

bende unutacağımı zannetmiyorum onlar bana verdikleri değeri ortaya koydular bence...düğün arasıda çoook şey olacak eminim onlar umursamıyacak ben de sinir olcam ben şimdiden herşeyimi almaya başladım onlarıda görcez bakalım.en sinir olduğum şey de ne biliyomusun kayınvalidemi görsen o kadar zarif görünümlü,kibar,ve çoook zararsız göörünüyor
ama görünüyor ilk gördüğümde o kadar sevmiştimki o gelmemelerini de takmıyodum ama bu hastalık olayı beni delirtti art niyetli olduğunu düşünmeye başladım haksızmıyım.......

oluyor valla canım..hevesın zerresı yoktu,hep sen pohpohlıcaksın hep sen arayacaksın hep sen yedıreceksın..vs ama onlardan bırsey ıstemeyeceksın.. Bunu ıstıyorlar ya..Dedıgın gıbı annem ve babam nasıl delı oldular bıseyım eksık olmasın,boynum bükülmesın dıye..Allah basımdan eksık etmesın hıcbırseyımde eksık deıl bılıyor musun,evımde onlara aıt bır tek igne bıle yok.. Hıcbırsey yapmadın bari ogluna bı yorgan yastık nevresım ne bıleyım,buda ogluma ceyızıne benden dıye bısey koy dimi..yokkkk..neymıs bekarlık yorganı yastıgı varmıs havalandırırız olurmusmusmus.. :1shok:
Bırde eşimin pskolojısını düşünsene,bunlar böle deıldı noldu bunlara dıyodu,aglıyodu benım bebeğim..senağlama Bak sımdı o günlerı hatırladım daha bı sınırlendımm...
evet canısı,jestı gercekten o gün bana herseyı unutturdu ama kayınpederımın salonda gerıne gerıne dolanmasına tahammul edememıstım.. Çok üzgünüm çoook
Aılenı üzme bu zamanlarda,aıleler bu zamanlarda cok hassas oluyorlar canısı..
Ama en önemlısı sensın,dıkkat et ben gıbı dugune 10 un kala 6 kılo verme.. yasakkelime

Haklısın tabiki canım.Benim kaynana da aynı,ilk gördüğümde eşime ayyyy ne tatlı annen var demiştim ama görünüşe aldanmamak lazımmış içine girmek gerekiyor kimin ne olduğunu anlamak için.Hele nişan alışverişine gittiğimizde bana neler yaptı bir bilsen!!!
Şimdi ama ben her şeyi söylediğim zaman gıkı çıkmıyor.
Benden sana bir tavsiye daha sakın sakinliğine aldanma başbaşayken tam bir cadıya dönebilir.
Senin kaynanan da benimkinin modelinden,ona karşı çok iyi olduğum dönemde bana ne laflar sokup duruyordu ,yapacağımı yaptım evime bile gelemedi 4 ay şimdi bir melek olmuş ki.Kötü olmak yarıyor ,ona değer verdiğin zaman havalara giriyor sakın bu hatayı yapma.Çok çok mesafeli ol.Bak o zaman senden kıymetlisi oluyor mu.
Lafını da gerektiği yerde gediğine koy.Bu modeller iyilikten anlamaz çünkü.

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

walla böyle dewam ederlerse pohpohlayamam kusura bakmasınlar ewleneceğimiz zamanda maddi manewi destek olmazlarsa tamamen biter benim için...neyse yaa sende benim yüzümden hatırlayıp hatırlayıp sinir oluyosun ......

bu olaylardan sonra düşündüm acaba beni istemiyorlarmıydı ?biz uzun süre flört ettik ondan mı karşı çıkmadılar....bi zararım dokunmadı onlara çirkinde deilim:)beceriksiz deilimm neden yaaa anlamadım cidden

laf sokma yok benimkinde görüştüğümüzde iyi davranıyor ama bi mesafe ,aramama,sormama,gelmeme böyle bi cins ilgisizlik hat safada....bi hatamı yaptım ya ????kendi kendine havalarda sanki first lady:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…