Allah askina bi erkek neden bunu yapar

Biz balıklar ilgi delisiyiz dogru ama bu biraz abartmis isin suyunu cikarmis.Sen biraz ilgisiz kaldiysan senin ilgini cekmeye calisiyor.Hayatina girdigimiz insanin merkezinde olmak isteriz bu konuda biraz benciliz.

Sende valla tam adamını bulmuşsun balik burcu erkeği kendi burcumun erkegi diye demiyorum tam leşler.

Yav aşk olsun aslanı da gömmüşsün kenarda köşede
Aslan değildir o sırtlandır
Aslan hap içtim intihar ettim diye söylemez söyletmez güçsüz ezik konuma düşmek egosunu yaralar çünkü
Sırtlan ise serumlu kol fotosu atar hahah

Öyle demeyin ya aslan burçlarının da iyileri var, benimki aslan burcu, bildiğin lokum gibi adam.

Konu sahibi neden hala ayrılmadı!? Böyle ucuz kıskançlıklar yaptırmaya çalışan bir adamla sevgili olmak istemezdim.

Ahahah çok aşırı haklısın valla ben ilk herkes benim peşimde kısmı için aslan demiştim ki zaten aslan erkeği bu Aslan kadını hakkında bir fikrim yok hiç tanımadım

Kendini çok değersiz ve öz güvensiz görüyor. O yüzden egosunu şişirebilmek için kendine yalan söylüyor. Öz güveni yok kendini 5 kuruş etmez insan olarak görüyor. Çocukluğu problemli geçmiş. Rabbim şifa versin.

Sen bunu ya bi kerede tam sileceksin yada böyle sakız gibi süner intihar da eder 25. Kattan atlar zor sağ çıkarılır da kaza da yapar her şey olur. Ya da başkasını bulursa seni bırakır, ama ondan sağlam bi tekme yerse yine döner sana, bu tipleri iyi bilirim.

Ayrıl, Tüm sülalenin seni arayacağını düşünüyosan numaranı değiştir iletişimi kopart biraz kendi kendine debelenir unutur. Üzerinden yük kalkıcak aman diyorum ayrıl hele bu yalanlar falan bundan adam olmaz yakın tarihte

Valla teşhis gibi teşhis tam nokta atışı,aslan burcu erkeği zevzekligi

Boyle ozguvenı sıfır yalancı ezık adamları nasıl seviyorsunuz?
Bu ezıklıkle sız onu terkettıkten sonra, nasıl barısmaya ikna ediyor sızı
Domates secmeye gitmem boyle bir tiple ben.

Aile tam film

kosa kosa uzaklasin.. kompleksli ozguvensiz kendini kanitlamaya calisan bir tip belli ki. surekli kendini degerli gostermeye calisiyor size belli ki degersiz hissediyor. bunlar cok cok ciddi cocukluk yillarina dayanan kisilik bozukluklari.. cocuktan sonra bosanmak istemiyorsaniz simdiden bitirin.

Halbuki hicte ilgisiz degilim surekli arayip soruyordum ama kiskanmiyordum neden kiskanmiyosun diyip duruyodu bende ortada kiskanilcak bisey yokki diyordum baktim boyle hikayeler uydurmaya basladi

Ayrilmistim zaten gecen bana su kizla disari cikcam dedigi kizin (fotosunu atmisti) aslinda arkadaslarimin arkadasi oldugunu ogrendim tanimiyor etmiyor facede oyle gormus resmini bulup bana atmis bununla bulusacam bulusmazsam eve gelir cok israr ediyor arayip duruyor diye merakimdan sordum neden bunu yaptin diye sana laf anlatamam dedi engelledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…