- 14 Ağustos 2018
- 20.990
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.410
- 598
kafaya o vahim darbeyi de o civarda almış yine sanırsamKimlikte 93lu
Yok bu alakasizkafaya o vahim darbeyi de o civarda almış yine sanırsam
Yav aşk olsun aslanı da gömmüşsün kenarda köşedeYahu boşanamıyorsunuz anladığım kadarıyla 7 çocuk para yok. E katlanın madem ne yapalım. Kızım dalga mı geçiyosun belli ki manyak. Muhtemelen aslan burcu. Bak beni kapacaklar bana ilgi göster popomu kaldır peşimden koş diyor. Engelle gitsin ne uğraşıyosun.
Öyle demeyin ya aslan burçlarının da iyileri var, benimki aslan burcu, bildiğin lokum gibi adam.Yahu boşanamıyorsunuz anladığım kadarıyla 7 çocuk para yok. E katlanın madem ne yapalım. Kızım dalga mı geçiyosun belli ki manyak. Muhtemelen aslan burcu. Bak beni kapacaklar bana ilgi göster popomu kaldır peşimden koş diyor. Engelle gitsin ne uğraşıyosun.
Yav aşk olsun aslanı da gömmüşsün kenarda köşede
Aslan değildir o sırtlandır
Aslan hap içtim intihar ettim diye söylemez söyletmez güçsüz ezik konuma düşmek egosunu yaralar çünkü
Sırtlan ise serumlu kol fotosu atar hahah
Ya bi erkek neden surekli yok ayse bana kahve ismarliyimmi dedi yok fatma bana beni filanca yere birak bende sana yemek ismarliyim dedi yok su beni isletti yok bu kiz liseden arkadasim bana cok israr ediyor bulusalim diye bilmemne neden surekli boyle yalanlar soyler
yalan oldugunu yakaliyorum bu sefer ugrasamam senle isim gucum var diyor ayrilalim bilmemne diyor niye yani tamam ayrilalim diyorum sonra kendisi yaziyor
gecen yengesi yazmis yok ahmetin midesini yikadilar 30 tane hap cikmis sen biliyormusun ne oldugunu bu nedir ya Allah askina cekecek cilem mi varmis anlamadim gitti..
Valla teşhis gibi teşhisYahu boşanamıyorsunuz anladığım kadarıyla 7 çocuk para yok. E katlanın madem ne yapalım. Kızım dalga mı geçiyosun belli ki manyak. Muhtemelen aslan burcu. Bak beni kapacaklar bana ilgi göster popomu kaldır peşimden koş diyor. Engelle gitsin ne uğraşıyosun.
Aile tam filmYa bi erkek neden surekli yok ayse bana kahve ismarliyimmi dedi yok fatma bana beni filanca yere birak bende sana yemek ismarliyim dedi yok su beni isletti yok bu kiz liseden arkadasim bana cok israr ediyor bulusalim diye bilmemne neden surekli boyle yalanlar soyler
yalan oldugunu yakaliyorum bu sefer ugrasamam senle isim gucum var diyor ayrilalim bilmemne diyor niye yani tamam ayrilalim diyorum sonra kendisi yaziyor
gecen yengesi yazmis yok ahmetin midesini yikadilar 30 tane hap cikmis sen biliyormusun ne oldugunu bu nedir ya Allah askina cekecek cilem mi varmis anlamadim gitti..
kosa kosa uzaklasin.. kompleksli ozguvensiz kendini kanitlamaya calisan bir tip belli ki. surekli kendini degerli gostermeye calisiyor size belli ki degersiz hissediyor. bunlar cok cok ciddi cocukluk yillarina dayanan kisilik bozukluklari.. cocuktan sonra bosanmak istemiyorsaniz simdiden bitirin.Ya bi erkek neden surekli yok ayse bana kahve ismarliyimmi dedi yok fatma bana beni filanca yere birak bende sana yemek ismarliyim dedi yok su beni isletti yok bu kiz liseden arkadasim bana cok israr ediyor bulusalim diye bilmemne neden surekli boyle yalanlar soyler
Halbuki hicte ilgisiz degilim surekli arayip soruyordum ama kiskanmiyordum neden kiskanmiyosun diyip duruyodu bende ortada kiskanilcak bisey yokki diyordum baktim boyle hikayeler uydurmaya basladiBiz balıklar ilgi delisiyiz dogru ama bu biraz abartmis isin suyunu cikarmis.Sen biraz ilgisiz kaldiysan senin ilgini cekmeye calisiyor.Hayatina girdigimiz insanin merkezinde olmak isteriz bu konuda biraz benciliz.
Sende valla tam adamını bulmuşsun balik burcu erkeği kendi burcumun erkegi diye demiyorum tam leşler.
Ayrilmistim zaten gecen bana su kizla disari cikcam dedigi kizin (fotosunu atmisti) aslinda arkadaslarimin arkadasi oldugunu ogrendim tanimiyor etmiyor facede oyle gormus resmini bulup bana atmis bununla bulusacam bulusmazsam eve gelir cok israr ediyor arayip duruyor diye merakimdan sordum neden bunu yaptin diye sana laf anlatamam dedi engellediÖyle demeyin ya aslan burçlarının da iyileri var, benimki aslan burcu, bildiğin lokum gibi adam.
Konu sahibi neden hala ayrılmadı!? Böyle ucuz kıskançlıklar yaptırmaya çalışan bir adamla sevgili olmak istemezdim.
Ayrilmistim zaten gecen bana su kizla disari cikcam dedigi kizin (fotosunu atmisti) aslinda arkadaslarimin arkadasi oldugunu ogrendim tanimiyor etmiyor facede oyle gormus resmini bulup bana atmis bununla bulusacam bulusmazsam eve gelir cok israr ediyor arayip duruyor diye merakimdan sordum neden bunu yaptin diye sana laf anlatamam dedi engelledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?