Allah askina bi erkek neden bunu yapar

Mağdurumda mağdurum

Çekilecek çile değil valla böylesine ilgi isteyen poh pohlanmak istiyen erkek de çok itici oluyor ya

Ay bunu akreplerde yapıyor ahahah en azından intihar olayı hariç diğerlerini

boş vakti çok anlaşılan

Özgüveni olmadığı, çevresi tarafından yeterince iyi hissettirilmediği en önemlisi kendini gerçekleştiremediği için. Kısaca OLMAMIŞLIK.

Valla ben akrebim diye anlasiriz dedim adamin icinden bi magdur cikti surekli magdur etmisim onu herseyde kurban rolu biktim..
Dünyanın en zavallı adamları. Ego tavan. Ilk görüşte beyefendi kibar falan filan ama hepsi kaypakligindan sal ipini gitsin bacım... Balık dediğin sofrada güzel hele bir de rakı ve roka varsa

Dünyanın en zavallı adamları. Ego tavan. Ilk görüşte beyefendi kibar falan filan ama hepsi kaypakligindan sal ipini gitsin bacım... Balık dediğin sofrada güzel hele bir de rakı ve roka varsa
Ahhahaha tespit gibi tespit aynen oyle sucunu ortaya cikariyosun bu sefer ‘sen biliyomusun benim ne derdim var’dan basliyooo Allah ne verdiyse en sonunda bi bakmissin sen ozur diliyosun

Özgüveni olmadığı, çevresi tarafından yeterince iyi hissettirilmediği en önemlisi kendini gerçekleştiremediği için. Kısaca OLMAMIŞLIK.
Ben ona kendini iyi hissettiriyodum baslarda sonradan boyle civitti iste anlamadim

Ayrıl çile bitsin çekmek için ne mecburiyetin var millet babasını çekmiyor o ne öyle ilk okul bebesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…