İnan'ın çok üzgünüm akşama kadar ellerimi öpen adam bile yapıyorsa bunu yansın yıkılsın bu dünyaKeşke çaktırmasaydınız numarayı alsaydınız ve bi süre takip etseydiniz. Gerçi sabah 4 de atılan mesaj ne bileyim üzgünüm ama hemen silip bide yalan söylemesi yanlışlıkla diye yüzde 99.9 bi haltlar yiyor
Lütfen üzmeyin kendinizi bu kadar her şeyden önce siz anne adayısınız eşinizle en ince ayrıntısına kadar konuşun bu konuyu kıyamam ya Allah yardımcınız olsun belkide hakikaten bi açıklaması vardırİnan'ın çok üzgünüm akşama kadar ellerimi öpen adam bile yapıyorsa bunu yansın yıkılsın bu dünya((((((((((((
Amin ama konuşalım Ne varsa yoksa anlat diyorum yok diyor yablışlık var. U işte diyorLütfen üzmeyin kendinizi bu kadar her şeyden önce siz anne adayısınız eşinizle en ince ayrıntısına kadar konuşun bu konuyu kıyamam ya Allah yardımcınız olsun
Evet belki de yanlışlıkla eşinize atılmış bi mesaj olabilirAmin ama konuşalım Ne varsa yoksa anlat diyorum yok diyor yablışlık var. U işte diyor
Geçen sabah namaza kalktığında teli aldı yanına normalde teli sürekli elindedir ama ne bileyim geçen sabahki teli alması gözüme battı ondan sonra şüpheleniyorum dedim birkaç olay daha olduMehmet Bey değil de neden Mehmet diye atmış ki?
Belki gerçekten aralarında bir şey yok,siz şüpheleniyorum dediniz diye sildi mesajı.
Keşke çaktırmasaydınız numarayı alsaydınız ve bi süre takip etseydiniz.
Offffff offff bilemiyorum işte bu işi nasıl çıkartırım ortaya kızı aratsammıEvet belki de yanlışlıkla eşinize atılmış bi mesaj olabilir
AminnnArkadaş doğru söylemiş, sezdirmeden takip edebilseydiniz keşke. Eğer gerçekten yapıyorsa boynu altında kalsın.
Aratsanız da rol yapabilir önceden şüphelendiğiniz durumlar nelerdiOffffff offff bilemiyorum işte bu işi nasıl çıkartırım ortaya kızı aratsammı
Can'ım "efendim" diye ben yazdım ama ondan beri telde ses soluk yokMehmet
Malesef iyi şeyler gelmiyor aklıma gecenin 4unde niye msj atılır ki hadi attı diyelim bunun efendisi nerde bi haltlar yedikleri kesin
Geçen akşam uçuş moduna aldı bende kızdım normalde sessize bile alırken ya babamgile bişey olursa diye söylenir bazen almazdı.aynı sabah namaz kılmaya kalkarken teli cebine aldı ve 2 gündür beni hep erken yatırıyor kendiside uyuyor benide uyutuyor...Aslında belki bunlar çok mühim değil ama bende şüphe uyandırdı bu sabahta bu olay...Aratsanız da rol yapabilir önceden şüphelendiğiniz durumlar nelerdi
Mühim değil Ama böyle bir araya gelince şüphe uyandırmaması mucize psikolojik baskı yapın biraz ona çok güvendiğinizi belirterek bu arada çaktırmadan takip edin eğer kanıt olucak bişey bulursanız yedeklemeye çalışın elinizde bulunsunGeçen akşam uçuş moduna aldı bende kızdım normalde sessize bile alırken ya babamgile bişey olursa diye söylenir bazen almazdı.aynı sabah namaz kılmaya kalkarken teli cebine aldı ve 2 gündür beni hep erken yatırıyor kendiside uyuyor benide uyutuyor...Aslında belki bunlar çok mühim değil ama bende şüphe uyandırdı bu sabahta bu olay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?