Allah aşkına bir akıl verin:(

gidin durmayın en doğrusu bu. Bir şey var zaten belli illa görmek delil toplamak gerekmiyor.evde durup kendinizi yiyeceğinize annenizde kafanızı dinlersiniz.

Ne diyeyim çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun ama şüphe yavaş yavaş kemirip bitiriyor insanı hakkınızda en hayirlisi olur umarım.

kötü bir durum malesef aralarında biseyler olmaya baslıyor.dikkat edin sakın davrnın ne ederse kendıne eder korkmayın.bugun o kızı isten cıkartsan yarın bır baskası yanı adamın icinde varsa yapar yer zaman farketmez.

hem gecenin 4 ü hem de "mehmet" nedir?
öğleden sonra 4 olsa bile "bey" kelimesi neden yok?

süründür onu.

Hadi eşiniz göz göregöre yanlışlıkla! Sildi, peki o kadında gecenin 4 ünde yanlışlıklamı mesaj attı,maalesef ortada birşeyler var ne cüret canım gece 4 et mesaj

Oyyy otogaa falan gidilmiş. Bence sonuna kadar haklısınız.

Bunlar bence çok çok mühim. Hamile bir kadının hormonlarının etkisi ile şüphelenmesi falan değil. Yapacağınız şey. Bu telefon şifresiz ortada duracak o kadar demek. Sen normal hareket etseydin ben böyle saçma bir şey yapmazdım ama üzgünümhareketlerin normal değil. Telefonunun ortada durmasına engel olan nedir bana bunu bir anlatsana diyebilirsiniz. Hiç bir şey yapamıyorsanız. Sana hakkım helal değil. Allah sorsun derseniz belki sabah namazına kadar kalkan bir adamda azıcık tesiri olur.

Kızı kaşla göz arasında meseleye uyandırmış işte karım öğrendi diye

kızı arada uyarmıştır. madem inkar ediyor gidin birlikte telefon dökümü alıcaz tek tek mesajları okuyucaz birlikte hadi de (keşke çaktırmasaydın en başta ya)

Tesettürlü müsün? Bu tesettürlülerin eşleri sekreterleri ile falan ilişki yaşıyor diye haber olmuştu bir kaç yerde.

Tesettürlü müsün? Bu tesettürlülerin eşleri sekreterleri ile falan ilişki yaşıyor diye haber olmuştu bir kaç yerde.
ne alaka ya hahaha evdeki hizmetcileriyle iliski yasayan sosyete kocaları da var kapalı acık ne alakası var, ne kapalılar var evinde nasıl giyindigine ağzın acık kalır.

Senin bu din ile ilgili derdin ne bilmiyorum ama bu saçma sapan fikirlerini kendine saklı.
Konuştuğunda az mantıklı ol ya da konuşma.
Tesettürlü olmayan eşlerin kocaları kiminle aldatıyor peki ?.

Bu saygısızlıktır ya, aldatan erkeği geriye atıp, aldatılan kadının tesetturune yorum yapmak.

Haber okuyunca süzgeçten geçirmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…