- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
kötü bir durum malesef aralarında biseyler olmaya baslıyor.dikkat edin sakın davrnın ne ederse kendıne eder korkmayın.bugun o kızı isten cıkartsan yarın bır baskası yanı adamın icinde varsa yapar yer zaman farketmez.Kızlar herkese hayırlı sabahlar.Bu işin içinden çıkamadımEşim iş adamı ofisi için sekreter arıyordu.2 gündürde tuhaf davranışları oldu aslında ben hissettim 2 gündür "senden şüpheleniyorum diyordum.Ve bu sabah Sekreter Tuba Yüsra diye biri sabahın 4 ünde "Mehmet" diye mesaj atmış.Eşim saate bakarken gördüm.Aldım elinden teli efendim diye mesaj attım.Oda elimden tekrar aldı sildi mesajı mesajı ama o hengamede ne yazdı Ne etti bilmiyorum.Ondan sonra kalktı namazını kıldı.Yemin ediyo öyle bişey yok diye bide resmen mesajı sildiği halde yanlışlıkla elim dokundu diyo.Allah aşkına yardım edin kızlar nasıl çıkartabilirim bu işi kıza telefon et benim istediğim şekilde konuş dedim ama daha iyi bir fikri olan varmı?
hem gecenin 4 ü hem de "mehmet" nedir?Kızlar herkese hayırlı sabahlar.Bu işin içinden çıkamadımEşim iş adamı ofisi için sekreter arıyordu.2 gündürde tuhaf davranışları oldu aslında ben hissettim 2 gündür "senden şüpheleniyorum diyordum.Ve bu sabah Sekreter Tuba Yüsra diye biri sabahın 4 ünde "Mehmet" diye mesaj atmış.Eşim saate bakarken gördüm.Aldım elinden teli efendim diye mesaj attım.Oda elimden tekrar aldı sildi mesajı mesajı ama o hengamede ne yazdı Ne etti bilmiyorum.Ondan sonra kalktı namazını kıldı.Yemin ediyo öyle bişey yok diye bide resmen mesajı sildiği halde yanlışlıkla elim dokundu diyo.Allah aşkına yardım edin kızlar nasıl çıkartabilirim bu işi kıza telefon et benim istediğim şekilde konuş dedim ama daha iyi bir fikri olan varmı?
Aratsan ne olacak ?varsa birşey itiraf mı edecek ?Offffff offff bilemiyorum işte bu işi nasıl çıkartırım ortaya kızı aratsammı
süründür onu.Kızlar otogardayım başımdan ayrılmıyor durmadan yemin ediyo.çocuklarının üstünede yemin etti.Akşam 7 deymiş otobüs.Ben götüreyim dedi istemedim git diyorum gitmiyoda.Bir sürü yüzüne karşı beddua ettim sen gidersen zaten hayatım biter diyo hala inkar ediyo ama resmen mesajı sildiği halde elim dokundu diyo bide ara dedim aradı kız açmıyo.öncedende günaydınlar diye mesaj attım kız 1 saat sonra özür dilerim diye mesaj attı 10 dk sonra aradık açmadı biraz karışık oldu ama.
Geçen akşam uçuş moduna aldı bende kızdım normalde sessize bile alırken ya babamgile bişey olursa diye söylenir bazen almazdı.aynı sabah namaz kılmaya kalkarken teli cebine aldı ve 2 gündür beni hep erken yatırıyor kendiside uyuyor benide uyutuyor...Aslında belki bunlar çok mühim değil ama bende şüphe uyandırdı bu sabahta bu olay...
Kızı kaşla göz arasında meseleye uyandırmış işte karım öğrendi diyeKızlar otogardayım başımdan ayrılmıyor durmadan yemin ediyo.çocuklarının üstünede yemin etti.Akşam 7 deymiş otobüs.Ben götüreyim dedi istemedim git diyorum gitmiyoda.Bir sürü yüzüne karşı beddua ettim sen gidersen zaten hayatım biter diyo hala inkar ediyo ama resmen mesajı sildiği halde elim dokundu diyo bide ara dedim aradı kız açmıyo.öncedende günaydınlar diye mesaj attım kız 1 saat sonra özür dilerim diye mesaj attı 10 dk sonra aradık açmadı biraz karışık oldu ama.
kızı arada uyarmıştır. madem inkar ediyor gidin birlikte telefon dökümü alıcaz tek tek mesajları okuyucaz birlikte hadi de (keşke çaktırmasaydın en başta ya)Kızlar otogardayım başımdan ayrılmıyor durmadan yemin ediyo.çocuklarının üstünede yemin etti.Akşam 7 deymiş otobüs.Ben götüreyim dedi istemedim git diyorum gitmiyoda.Bir sürü yüzüne karşı beddua ettim sen gidersen zaten hayatım biter diyo hala inkar ediyo ama resmen mesajı sildiği halde elim dokundu diyo bide ara dedim aradı kız açmıyo.öncedende günaydınlar diye mesaj attım kız 1 saat sonra özür dilerim diye mesaj attı 10 dk sonra aradık açmadı biraz karışık oldu ama.
Ilk başvurduklbaşvurdukları da yemin olur zaten inançlı biri olduğum halde böyleleri yüzünden yemine olan inancım kalmadıTelefon dökümanını çıkartsın durmadan yemin edeceğine. Daha ikna edici olur.
Gercekten öyle ya, ağızlarında sakız bazılarının yemin etmek.Ilk başvurduklbaşvurdukları da yemin olur zaten inançlı biri olduğum halde böyleleri yüzünden yemine olan inancım kalmadı
Tesettürlü müsün? Bu tesettürlülerin eşleri sekreterleri ile falan ilişki yaşıyor diye haber olmuştu bir kaç yerde.
Ne alaka ? Evde de tesettürlü değil sonuçtaTesettürlü müsün? Bu tesettürlülerin eşleri sekreterleri ile falan ilişki yaşıyor diye haber olmuştu bir kaç yerde.
Tesettürlü müsün? Bu tesettürlülerin eşleri sekreterleri ile falan ilişki yaşıyor diye haber olmuştu bir kaç yerde.
Bombandırmana hazır ol pimi çektin şu yorumunlaTesettürlü müsün? Bu tesettürlülerin eşleri sekreterleri ile falan ilişki yaşıyor diye haber olmuştu bir kaç yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?