Arkadaşlar cidden sinirlerim tavan yaptı..Sabaha kadar uyumadığımı,benim bi çocuğum olduğunu belirterek ve uyumam gerektiği halde,neleri kafama taktım size anlatmak istiyorum.
Ne olur arkadaşlar bana biri anlatsın.
İyi yada kötü cidden yorum bekliyorum.
Herkesin düşüncesinin yanında,bende kendi fikirlerimi şok olmuş bir kafayla anlatmak istiyorum.
Belki hatırlayanlar vardır,kayınvalide ile senelerdir görüşmüyoruz,çocuğum vesilesiyle görüşmeye başladık ama nadir.
Araya mesafe koymasam,her an bizim eve gelebilir,her gün rutin uğrayabilir.
Öyle sakin falan değil kendisi,hani uğrasın ne olacak..
Her geldiğinde bi sıkıntı yaşıyorum içten içe..Çocuğuma 'anne' diye hitap ettirmemeye çalışan (3 aylıktı,3 aylık bi bebeğe)birisi..
ve her geldiğinde saçma sapan birşeyler üretiyor.
Çocuğuma;
'Sen onların saçını başını yol tamam mı babannecim..Çingene,çingeneye bak çingeneye'
'Ne babannecim ne,onlar doğal gazı yakmıyor mu,cimri onlar babannecim'
'Sen kaç kaç gel babannecim bize tamam mı'
'Birşey istediğinde yapış,aldırana kadar bırakma,(yaygaraya ver)anlamına gelen bi iki şey.
Ben yazarken utanıyorum şu son cümleyi.
Bir çocuğa bunlar öğretilir mi?Ağaç yaşken eğilir derler ya,çocuğumun zeminini bilmem kaç çocuk büyüttüm diye hava atan bir kadın,çocuğuma bunları öğretiyor.
Aklı eriyor mu,hayır..Henüz bi kaç aylık.
Ona 'aklı erdiğindede bunları öğretmeyeceksin değil mi?' dediğimde 'öğreteceğim' dercesine bir cevap geldi hatırlamıyorum şu an.
Tek kelimeyle 'evet,öğreteceğim' gibi şeyler söyledi ve şok oldum.
Ben şaşırdım,bin pişman oldum görüştüğüme.Sabi sübyana bunlar öğretilir mi,helede 'aldırana kadar bırakma,aldırmak için her çirkefliği yap'gibi manalara gelen cümleler.
Görüşmüyorum,on küsür günde bir görüşüyoruz,ama her görüştüğümüzde fitneli,iğneli..
Ne olur bana akıl verin,sabaha kadar uyumadım..İlerde çocuğumun psikolojisini etkiler böyle şeyler.
Bende yıkarım dünyayı çocuğum için o zaman.
Ne olur arkadaşlar bana biri anlatsın.
İyi yada kötü cidden yorum bekliyorum.
Herkesin düşüncesinin yanında,bende kendi fikirlerimi şok olmuş bir kafayla anlatmak istiyorum.
Belki hatırlayanlar vardır,kayınvalide ile senelerdir görüşmüyoruz,çocuğum vesilesiyle görüşmeye başladık ama nadir.
Araya mesafe koymasam,her an bizim eve gelebilir,her gün rutin uğrayabilir.
Öyle sakin falan değil kendisi,hani uğrasın ne olacak..
Her geldiğinde bi sıkıntı yaşıyorum içten içe..Çocuğuma 'anne' diye hitap ettirmemeye çalışan (3 aylıktı,3 aylık bi bebeğe)birisi..
ve her geldiğinde saçma sapan birşeyler üretiyor.
Çocuğuma;
'Sen onların saçını başını yol tamam mı babannecim..Çingene,çingeneye bak çingeneye'
'Ne babannecim ne,onlar doğal gazı yakmıyor mu,cimri onlar babannecim'
'Sen kaç kaç gel babannecim bize tamam mı'
'Birşey istediğinde yapış,aldırana kadar bırakma,(yaygaraya ver)anlamına gelen bi iki şey.
Ben yazarken utanıyorum şu son cümleyi.
Bir çocuğa bunlar öğretilir mi?Ağaç yaşken eğilir derler ya,çocuğumun zeminini bilmem kaç çocuk büyüttüm diye hava atan bir kadın,çocuğuma bunları öğretiyor.
Aklı eriyor mu,hayır..Henüz bi kaç aylık.
Ona 'aklı erdiğindede bunları öğretmeyeceksin değil mi?' dediğimde 'öğreteceğim' dercesine bir cevap geldi hatırlamıyorum şu an.
Tek kelimeyle 'evet,öğreteceğim' gibi şeyler söyledi ve şok oldum.
Ben şaşırdım,bin pişman oldum görüştüğüme.Sabi sübyana bunlar öğretilir mi,helede 'aldırana kadar bırakma,aldırmak için her çirkefliği yap'gibi manalara gelen cümleler.
Görüşmüyorum,on küsür günde bir görüşüyoruz,ama her görüştüğümüzde fitneli,iğneli..
Ne olur bana akıl verin,sabaha kadar uyumadım..İlerde çocuğumun psikolojisini etkiler böyle şeyler.
Bende yıkarım dünyayı çocuğum için o zaman.