• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına biri bana bu işin formülünü söylesin!!!

Mrb sevgili arkadaşlar artık iyiden iyiye düşünmeye başladım bu durumu.,eşlerine her istediğini yaptıran ,eşlerinin kul köle olduğu kadınlar bunu nasıl başarıyorlar anlayamıyorum artık !!bunu sorduğumda "oo sen yapman gerekenleri bilmiyorsun "deniyor.Nedir yani kastedilen şey cinsellik mi??Bunu söyleyen kadınlar çok güzel de değil hani ama onlar başarmışlar :)Ben herşeyi kendi çapımda iyi yaptığımı düşünüyorum..ama yok işte onlar gibi olmuyor sonuç!!Nedir bu işin formülü???her erkek yontulmaya müsaittir:))Ama nasıl???fikirlerinize ihtiyacım var...teşekkürler

canım merb.. Eşinin içinde yoksa ne kadar yontarsan yont aynı şekilde kalacaktır.. :) Şahsen ben eşime isteklerimi tatlı dille yaptırıyorum tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış :) 'Hayatım onu öyle değilde şu şekilde yapsak benim daha çok hoşuma gider', 'Aşkım oraya gitmeni istemiyorum bütün gün zaten evde yoksun ben seni çok özlüyorum lütfen gitme' vs.. bu tür şeyler :) ayrıca çok cinsellik sayılmaz ama eşimi mutlaka makyajla ve gecelikle karşılarım işten geldiğinde ve sabah uyanır en azından rimelimi sürüp o şekilde uyandırırım.. ve evin içinde bile topuklu ayakkabılarım ayağımdan çıkmaz en azından akşam o şekilde karşılarım eşimi çünkü çok beğeniyor öyle.. :) benim yaptıklarım bunlar ve sağolsun eşim bir dediğimi ikiletmez..

ne cinsellik ne de güzellik.isterse 10 çocuğun olsun o adamda hep seni kaybetme korkusu olucak
kadın dediğin biraz gizemli olucak azcık merak ettirceksin adamı aklındaki herşey ağzında olmucak inadından hiddetinden korkucak 1 söylediğini bi daha söylemiceksin köşene geçip susup sabretmeyi biliceksin
bide zarif olacaksın en kötü kavgada bile ağzından çıkanlara dikkat ediceksin aranızda görünmeyen bi saygı eşiği olucak bunu ne onun geçmesine ne kendin aşmaya izin vermiceksin

Aynen sana katlaniyorum. Benim kocam da istedigimi yapiyor AMA yetmiyor. BaZen ilgi gezmek istiyorum o istemiyor fazla. Yani herseyini yapiyo diye mutlu Evlilik Demek deyil. Ayrica kendisi istedigi icin yapiyor yoksa Benim kocam keci inatcisi hic yapmaz istemezse

ben ilgi de istemiyorum:ssz:
ailesine karşı beni korumayı ögrensin yeter:25:

15 yildir her istegini yaptirmis biriyim.sirrim Yok yapimi anlatayim Ben
Aman para biriktireyim diye hic ozel ihtiyackarimi Rafael kaldirmadin.gerekiyorsa o kendinden kissin.arkadaslariyla bir az bulussun.
Beni daginik sacla bakimsiz tirnakla hic gormemitir mesela.aksama dek pijama giysemde o gelecegi an sikir sikir giyinirim.
Ozel anlar yaratirim basbasa konusacagimiz, icecegimiz, tavla oynayacagimiz, arkadaslarla bulusacagimiz oysa 3 cocugum var.
Ailesini hic sikayet etmedim, kendi ailemede hic dil uzattirmam. Ben hic yetinen kadin olmadim. Aldigi bir seye ay Canim niye boyle pahali brsey aldin demedim.minareyi calan kilifini hazirlar yani.
15 yilda bir kez kizkardesim hakkinda Birsey dedi 4 ay evi terkettim.hic ezik caresiz, onsuz yasayamayan kadin profili cizmedim.o bana istediklerimi dile getirmeden yaptigi surece bende ona hayir demedim.ben Onu simartirim.mesela o gelmeden mutlaka bir planim olur suan Sadece hafta sonlari Eve geliyor .mesela bir hafta sonu sevdigi arkadadlarini Eve cagiririm Ben ya eslerixle olurum ya cocuklarla sinemaya giderim.kisaca onada kendimede nefes aldiririm.evde hergun dizimde otur demem.ama boyle olunca o bensiz gitmek istemez, yada gitmeyelim evde kalalim der hep.bizimde kavgamiz olur olmaz degil.mesela bittimi rahatladinmi derim yada bir Isle ugrasirim ama tafra yapmam, surat etmem.it gibi dolanir özur icin........
Kisaca boyle......fazla dirdir etmem

Çok hoşuma gitti yazdıklarınız..bende biraz üşengeçlik de var sanırım benim eşimde topuklu ayakkabıya falan bayılır ama nedendir bilmem ben o şekilde giyinince kendimi bi tuhaf hissediyorum değişmekte kararlıyım bunu biliyorum 3 yıllık evliyim ve genelde ben hep alttan alıyorum sizce çok geç kalmış sayılırmıyım???

Bence ne bir formulu var, ne de bu kurali.
Cok sevdigin, kompleksleri olmayan, kendini gelistirmis, gozunun icine bakan biriyle evlenirsen boyle devam ediyor.
BEN :38:
Biz cok severek evlendik, ama bundan once universite hayati boyunca beraberdik, herseyimizi ogrendik, kavga ettik, abarttik, iyi olduk, gulduk, eglendik, kustuk, baristik, neler neler...
Esim hic ego derdinde olmayan, benim mutlu etmek icin didinip duran biri, bende oyleyim, gozumuzun icine bakariz, kiyamayiz asla birbirimize...
Cok ovmus gibi oldum, ama anlatmak istedigim, tanimak icin zaman vererek, gercekten severek evlendiginiz zaman kacinilmaz son :34:
Sevgilim cok kiskanc, ve sinirli ama beni cok seviyor diye evlenirseniz, bas edemezsiniz.
Benim calismami istemiyor ama beni cok seviyor diye evlenirseniz, bas edemezsiniz.
Aldatti ama beni cok seviyor diye evlenirseniz, bas edemezsiniz.
Uzar gider, taniyin, sevin, emin olun, evlenin, siz onun isteklerini yapin, gozunun icine bakin, o da aynisini yapsin.
Bu arada cinsellik kullanma konusuna cok karsiyim. Asla saglikli bulmuyorum, onu kucuk dusurmekten baska birsey degil.

Erkegın ailesinden gordugunle,kültürüyle,bakış acısıyla verdıgı tepkilerde degısıklık gosteriyor.Benim esimde inattır,ailesinden hic sevgı gormemiş ama tum bunları yapar canı ısterse ve gerekcem haklıysa.

Aslında eşinizin ailesinde sevgi görmemiş olması sizin için bir artı.Benim eniştem de öyle ve gerçek yuvanın ailenin mutluluğunu kardeşimle yaşadığı için onu el üstünde tutar.Çünkü sevgiye,ilgiye aç yetişmiş ve bu yüzden kardeşimin azıcık ilgisi bile onu öyle mutlu ediyor ki.Allah bozmasın.Bizimki de tam tersi.Ailesinde fazlaca sevilmiş ve fazla ilgi görmüş olduğu için yaptığı her şeyin doğruluğuna inanmış.Bu onu bencilliğe itmiş.Ama karşısında ben her dediğine haklısın demediğim zamanlarda kavga ederiz.İlla benim istediğim olacak düşüncesinde ve inanılmaz takıntılı.
Kelin merhemi yok ki başına sürsün hesabı benimki.Yorumları okuyorum ve inanın burada yazılan her şeyi ben de uyguladım zamanla.Ama olmuyor işte.Ben de akışına bıraktım.

Aslında eşinizin ailesinde sevgi görmemiş olması sizin için bir artı.Benim eniştem de öyle ve gerçek yuvanın ailenin mutluluğunu kardeşimle yaşadığı için onu el üstünde tutar.Çünkü sevgiye,ilgiye aç yetişmiş ve bu yüzden kardeşimin azıcık ilgisi bile onu öyle mutlu ediyor ki.Allah bozmasın.Bizimki de tam tersi.Ailesinde fazlaca sevilmiş ve fazla ilgi görmüş olduğu için yaptığı her şeyin doğruluğuna inanmış.Bu onu bencilliğe itmiş.Ama karşısında ben her dediğine haklısın demediğim zamanlarda kavga ederiz.İlla benim istediğim olacak düşüncesinde ve inanılmaz takıntılı.
Kelin merhemi yok ki başına sürsün hesabı benimki.Yorumları okuyorum ve inanın burada yazılan her şeyi ben de uyguladım zamanla.Ama olmuyor işte.Ben de akışına bıraktım.

Ayni benimki. Biz de bosaniyoruz. Konuma bakarsan neler neler yasadik malesef de bitiyor, severek ayriliyorum...

Ayni benimki. Biz de bosaniyoruz. Konuma bakarsan neler neler yasadik malesef de bitiyor, severek ayriliyorum...

Boşanmasanız keşke bencillik konusunda çoğu erkek aynı maalesef inanın erkklerîn çoğunda bir ego probemi var bu bizim toplulumuzda daha yaygın din örf ve adetlerin birazda kalıplaştırdığı erkek modeli daha o kalıbın dışına çıkamadık yani babamdan tutun yaknımdaki bütün erkeklerde var bu evlilik terapistine gitseniz ne bilim üzülüyorum böyle şeyleri duyunca

Karşısındakine kul köle olmak, karşısındakinin her istediğini yapmak kendine değer ver(e)meyen, kabul görmek için kendini parçalayan insan tavrıdır. Eşimin öyle olmasını istemem zaten. "Eşim beni önemsesin, saygı duysun" diyen insan öncelikle kendini sevmeli ve karakterli bir eş seçmelidir. İpe sapa gelmez bir adamla ömür boyu uğraşsan da sonunda elde edeceğin şey yine odundur. Eğer eşinde zaten uygun bir alt yapı varsa etkili iletişim yöntemleriyle çok daha sağlıklı bir ilişki geliştirmek mümkün olur. Bunu annelerimiz "akıllı kadın olacaksın" diye ifade eder ama bu asla cinselliğin silah olarak kullanılması değildir. Aksine bunun yapılması evliliklerde uzmanlarca hiç tavsiye edilmez.

Dırdır yapmayın, gerekli gereksiz trip atmayın, surat asmayın, beklentilerinizi açıkça ifade edin, eşinizi olmadığı biri gibi davranmaya zorlamayın, affettiğiniz hataları her tartışmada öne sürmeyin, her kavgada ayrılık lafı etmeyin, eşinize değer verin ve olumlu yönlerini takdir edin, aşırı kıskançlıktan, kısıtlamalardan, inatlaşmalardan kaçının. Bunları yaparken de "saçımı süpürge ettim" moduna girmeyin, kendine de değer verin ve yatırım yapın.

dediğinize tamamen katılıyorum fakat bir müddet sonra hep siz veren taraf oluyorsunuz o istemedikten sonra yine ayno bu sefer bunları hazmedemiyorsunuz son böle bir durum geldi basıma tatlılıkla ifade ettim bir i,ki olmadı en sonunda patladım gerci patladığımlşa kaldım değişmedi sonuc insan beklentilere cevap verdiği zaman kendide beklentilerine karsılık görmek istıoyor olmadımı biz bayanlar takıyoruz

Mrb sevgili arkadaşlar artık iyiden iyiye düşünmeye başladım bu durumu.,eşlerine her istediğini yaptıran ,eşlerinin kul köle olduğu kadınlar bunu nasıl başarıyorlar anlayamıyorum artık !!bunu sorduğumda "oo sen yapman gerekenleri bilmiyorsun "deniyor.Nedir yani kastedilen şey cinsellik mi??Bunu söyleyen kadınlar çok güzel de değil hani ama onlar başarmışlar :)Ben herşeyi kendi çapımda iyi yaptığımı düşünüyorum..ama yok işte onlar gibi olmuyor sonuç!!Nedir bu işin formülü???her erkek yontulmaya müsaittir:))Ama nasıl???fikirlerinize ihtiyacım var...teşekkürler

kendiliğinden yapıyor benim eşim çoğu şeyi, arada çok aman aman şeyler çıkarsa da dayatma yapıyorum valla yapmam diyip çıkıyorum işin içinden. gerekçemi de açıklıyorum istediği kadar konuşsun. ben konuşmaya başlayınca zaten tamam diyo :52: aslında bu işi ona yaptırmanın çok sakince bi yöntemi var bişey istedim yapmazsa eğer tamam deyip köşeme çekilirsem kendiliğinden yapmak istiyo ama ona da ben sabredemiyorum :1:

Back
X