Mrb sevgili arkadaşlar artık iyiden iyiye düşünmeye başladım bu durumu.,eşlerine her istediğini yaptıran ,eşlerinin kul köle olduğu kadınlar bunu nasıl başarıyorlar anlayamıyorum artık !!bunu sorduğumda "oo sen yapman gerekenleri bilmiyorsun "deniyor.Nedir yani kastedilen şey cinsellik mi??Bunu söyleyen kadınlar çok güzel de değil hani ama onlar başarmışlar :)Ben herşeyi kendi çapımda iyi yaptığımı düşünüyorum..ama yok işte onlar gibi olmuyor sonuç!!Nedir bu işin formülü???her erkek yontulmaya müsaittir:))Ama nasıl???fikirlerinize ihtiyacım var...teşekkürler
canım merb.. Eşinin içinde yoksa ne kadar yontarsan yont aynı şekilde kalacaktır.. :) Şahsen ben eşime isteklerimi tatlı dille yaptırıyorum tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış :) 'Hayatım onu öyle değilde şu şekilde yapsak benim daha çok hoşuma gider', 'Aşkım oraya gitmeni istemiyorum bütün gün zaten evde yoksun ben seni çok özlüyorum lütfen gitme' vs.. bu tür şeyler :) ayrıca çok cinsellik sayılmaz ama eşimi mutlaka makyajla ve gecelikle karşılarım işten geldiğinde ve sabah uyanır en azından rimelimi sürüp o şekilde uyandırırım.. ve evin içinde bile topuklu ayakkabılarım ayağımdan çıkmaz en azından akşam o şekilde karşılarım eşimi çünkü çok beğeniyor öyle.. :) benim yaptıklarım bunlar ve sağolsun eşim bir dediğimi ikiletmez..