• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına biri bana bu işin formülünü söylesin!!!

valla bence cinsellikle ilgisi yok
her erkek yatak düskünü degil
olmasinda zaten
cekilmez sürekli sey düsünen adam
neyse ben esimi kendime cevirdim
evet zor oldu
en basta hic anlasamiyorduk
hep zitlasiyorduk
cok kavga ederdik
birgun bile kendisi gelip barismadi hep ben yanastim
sonra birgun düsündüm bu böyle gitmez
esimle hic zitlasmadim
kavga etsek bile küsmedim
yine sarildim canim cicim herseyim dedim
böyle böyle adamin bana güveni oturdu
mesele güven bence
bizim evliligimizde esimin bana güveni yoktu
hep birgun gidecekmisim gibi hissediyordu
onu yiktim

esim ilk zamanlar benim öpücüklerimden bunaldigini söylerdi
dakka basi seni seviyorum dememden rahatsiz olurdu
simdi bu söylediklerimi kendisi yapiyor
ne istersem yapar
bende tabi evimizi onu düsünerek hareket ederim
bunu bilir
güveni tam
ben sensiz yapamam diye kac kere cikti agzindan
bende durum böyle olustu
sonuc 2,5 senede evlilik oturdu
benim gücümle sabrimla sevgimle

esimle severek evlendim
daha gecen dediki 4 yillik evliyiz hala isten geldigimde seviniyorsun
kapida karsiliyorsun dedi
bu onu cok mutlu ediyormus

ona özel yemekler yaparim kahvaltilar hazirlarim vs yaparim hersey
oda bugun sen yorulma der ya kendisi yemek yapar
yada disardan söyler
sen keyfine bak der :)
karsilikli sevgi ve saygi
evlilik güzel sey

bence kişilik ile ilgili.

eşimin anne baba ayrı.
ikisi de bırakıp gitmişler.
aile sevgisi görmeden büyümüş.

o yüzden kendi ailesi olsun, yaşayamadıklarını yaşasın istiyor.
ama tam tersi de olabilirdi.
aile sevgisinden uzak yaşamış biri babasının annesine şiddet uyguladığını görmüş biri eşim.
gördüğünü de yaşatmayı seçebilirdi.

işte burada karakter ve kişilik özellikleri devreye giriyor..
bir yere kadar öğretebilirsin bence yani.

hem eşimin "her istediğimi" yapmasını değil ikimizi de mutlu edecek şeyler yapmasını isterim bana da danışarak tabi..

bunu söyleyen kadınların bir nane bildiğinden değil canım.
2 şık var.

1. ya erkek çok düzgün bir adamdır karısnı üzmemek için programlanmış tipler var. derlerki ben karımı mutlu edersem oda beni mutlu eder yuvamız mutlulula dolar.

2. yada erkek okadar karaktersiz kişiliksiz bir adamdırki hiç olur demeyeceği bişeye bile kadını getireceği cinsel perhiz yüzünden tabi karıcım der.

böyle eşlere sahip bazı kadınlarda kendilerini mükkemmelmiş gibi anlatır sağda solda. bizde yazık bakarız kadına bide kendimize bi eksiğimiz yok gibidir kadından hatta bazen fazlamız bile olur. ama deriz o başarıyosa kesin benden üstündür.

şunu unutmamalı: erkekler sizin gibi detaylı düşünmezler. onlara yapılacakları ve yapılmayacakları açıkça ama höt höt olmadan söylemek lazım. Bir yandan da Kızdığınız ya da kırıldığınız zamanlarda da hem nalına hem mıhına olmalı tavrınız. Ailesine mi kızdınız kendi ailenizin de olumsuz yönlerinin olduğunu hatırlatın. O zaman suçlanmış hissetmez, savunmaya geçmez. Zaten bunların oldğu evde huzur vardır. Cinsellik de güzeldir. Eşiniz evinden ve eşinden daha çok gurur duyar.

her dediğimi yapmasın sadece yapması gerekenleri yapsın bence.
adaletli olsun içinde allah korkusu olsun gerisi boş.

özel bi formülü yok bunun hiç bişey yapmadım ben içinde var :69:

Öncelikle eşinizi huyu yapısı ile ilgili.
İçinden gelmeli.
Gelmiyorsa siz ne yaparsanız eşinizi istediğiniz ayarlara getiremezsiniz.

Şu da var erkekler sürekli kendini pofpoflayan kadınlara bayılıyor , tatlı dilli olan, güleryüzlü olan, trip yapmayan ..
Çok konuşan kadınları , aynı konuyu sürekli gün yüüzne çıkartan kadınlardan hoşlanmıyor.

bu yüksek oranda erkeğin yapısıyla ilgili ama bir oran da gerçekten bayana ait diye düşünenlerdenim. bunu cinselliği kullanarak yapan değil kesinlikle o zaten aklını değil bedenini kullanmıştır. o halde ileride de kullanacak bir şey kalmayınca bu durumda adam ters mi dönecek??
sadece kadın biraz feminen olmalı bence. yumuşak olmalı. erkeğin keskin şeklini alabilmeli. sakinleştirebilmeli.. sinir anından bahsetmiyorum. yorgun bir günün ardından eve gelince huzur bulması gibi. ben kadının erkek fatma olanlarını sevmiyorum. tabi bu durum da karşılıklı olması lazım. yoksa kadın hep verici olmakla bu iş asla yürümez.

Valla arkadaslar o kadar çok sıkıldım ki inanın eşimin biraz daha anlayışlı olması için her şeyi yapabilirim her söylediğime itiraz ediyor mesela! Yine bi arkadaş "ben kocamı avcumun içine aldım bana itiraz edemez "diyordu itiraf ediyorum eşimin bu tavırları beni o kadar sıktı ki bende böyle söyleyeceğim günlerin hayalini kuruyorum:(((

size olan düşkünlüğüyle alakalı bence. bu da sizin şöyle yada böyle taktikle vs. yapabileceğniz bişey değil.. ama herşeyi kendiniz yapmayın. yukarıda bi ark. dediği gibi erkek Fatma olmayın. yardım isteyin. sizi naif görsün biraz. erkek olduğunu hissettirin..

Evet sanırım biraz erkek Fatma yım. Şimdilerde biraz naif olmaya çalışıyorum ama o da afalladı sanki:))sanki üste çıkmaya çalışıyor sanki...valla ne yapsam bilemedim:((

1- adamına göre değişir
2 - çok fedakarlık yapan, dört dörtlük olan kadınların değeri GENELDE bilinmez ve en çok üzülen , ezilen kadınlar bu guruptan çıkar
3 - erkekle eşit duran, onun karşısında ezilmeyen, kendine güvenen, " beni mutsuz ettiğin , yanlış yaptığın anda çeker giderim" hissini erkeğe yansıtan, " beni kaybedebilirsin" i hissettiren kadınların evlilikleri daha huzurlu ve saygı çerçevesinde ilerler.

Mesela benim eşim için , işten geldiğinde güleryüzlü ve dinç bir şekilde karşılanabilmek, birlikte güzel bir akşam ve gece geçirebilmek , eve geldiğinde dört dörtlük toplanmış temizlenmiş bir ev ve donatılmış bir sofradan daha önemlidir. Ben herşeye yetebilen ,çok becerikli bir kadın değilim, herşeyi istesem dört dörtlük de yapabilirm ama bu beni çok yorar, yüzüm asılır ve mutsuz olurum, kendimi zorlamam, eşimde bunu bildiği için beni zorlamaz.

Cinselliği kullanılmak olarak gören kadınlar var, çok şaşırıyorum. Evlilik fedakarlık değil mi? Eşim alışverişe gitmeyi sevmez, mağaza mağaza dolaşmaktan hoşlanmaz, romantik komedi filmleri sevmez ama sevmese de , hoşlanmasa da bunları benim için arada yapar. Şimdi bunları benim için yapınca , ben onu kullanmış mı oluyorum ? Yada ben canım istemese de , eşimi kırmayıp, " hayır" demesem, o beni kullanmış mı oluyor? Mutlu ve sağlıklı bir evlilikte cinselliğin rolü çok büyük bence.

Iyi ve çocuğuna manevi anlamda yetebilen bir anne olmak güzeldir ve olması gereken de budur ama kendini çocuğa adayıp, kendini ve eşini unutmak da evliliğe zarar verir. Eşinin her talebin de , yada planında " ama çocuk" " yok gidemeyiz, çocuğu bırakamam" , "yok yapamayız , ya çocuk uyanırsa" gibi bahaneler üreten kadınlarda , bir süre sonra kaybetmeye mahkumdur.

10 yıllık evliliğimde deneyimlediğim ve çevremden gördüklerim bunlar ve benim doğrularım, herkes katılmayabilir ama biz bu şekilde 10 yıldır mutlu ve eşit şartlarda yaşıyoruz. Korktuğum, idare ettiğim , karşısında sustuğum için mutlu ! giden bir evliliğim yok, gerçekten sevgi saygı duyduğum ve karşılığını aldığım bir evliliğim var, Allah herkese böyle evlilikler nasip etsin ve sıkıntı içinde ki arkadaşlarımın da yardımcısı olsun, yol göstersin inşallah

bence güzel olmak lazım genelde erkeler bizden daha fazla görselliğe düşkünler. bakımlı ve güleryüzlü, aynı zamanda kavga etmeden akıllı şekilde istediklerini yaptırtmak lazım

eşim her istedigimi yapar
kul köledir
ama bunlarda bazen yetmiyor
bunlar adamın artısı olarak kalıyor:27:
bunu nasıl yaptın dersen bilmiyorum valla:27:
sanırım bunlar eşimin içinden geliyorki yapıyor
içinden gelmezse yapmaz diye düşünüyorum:34:

Aynen sana katlaniyorum. Benim kocam da istedigimi yapiyor AMA yetmiyor. BaZen ilgi gezmek istiyorum o istemiyor fazla. Yani herseyini yapiyo diye mutlu Evlilik Demek deyil. Ayrica kendisi istedigi icin yapiyor yoksa Benim kocam keci inatcisi hic yapmaz istemezse

1- adamına göre değişir
2 - çok fedakarlık yapan, dört dörtlük olan kadınların değeri GENELDE bilinmez ve en çok üzülen , ezilen kadınlar bu guruptan çıkar
3 - erkekle eşit duran, onun karşısında ezilmeyen, kendine güvenen, " beni mutsuz ettiğin , yanlış yaptığın anda çeker giderim" hissini erkeğe yansıtan, " beni kaybedebilirsin" i hissettiren kadınların evlilikleri daha huzurlu ve saygı çerçevesinde ilerler.

Mesela benim eşim için , işten geldiğinde güleryüzlü ve dinç bir şekilde karşılanabilmek, birlikte güzel bir akşam ve gece geçirebilmek , eve geldiğinde dört dörtlük toplanmış temizlenmiş bir ev ve donatılmış bir sofradan daha önemlidir. Ben herşeye yetebilen ,çok becerikli bir kadın değilim, herşeyi istesem dört dörtlük de yapabilirm ama bu beni çok yorar, yüzüm asılır ve mutsuz olurum, kendimi zorlamam, eşimde bunu bildiği için beni zorlamaz.

Cinselliği kullanılmak olarak gören kadınlar var, çok şaşırıyorum. Evlilik fedakarlık değil mi? Eşim alışverişe gitmeyi sevmez, mağaza mağaza dolaşmaktan hoşlanmaz, romantik komedi filmleri sevmez ama sevmese de , hoşlanmasa da bunları benim için arada yapar. Şimdi bunları benim için yapınca , ben onu kullanmış mı oluyorum ? Yada ben canım istemese de , eşimi kırmayıp, " hayır" demesem, o beni kullanmış mı oluyor? Mutlu ve sağlıklı bir evlilikte cinselliğin rolü çok büyük bence.

Iyi ve çocuğuna manevi anlamda yetebilen bir anne olmak güzeldir ve olması gereken de budur ama kendini çocuğa adayıp, kendini ve eşini unutmak da evliliğe zarar verir. Eşinin her talebin de , yada planında " ama çocuk" " yok gidemeyiz, çocuğu bırakamam" , "yok yapamayız , ya çocuk uyanırsa" gibi bahaneler üreten kadınlarda , bir süre sonra kaybetmeye mahkumdur.

10 yıllık evliliğimde deneyimlediğim ve çevremden gördüklerim bunlar ve benim doğrularım, herkes katılmayabilir ama biz bu şekilde 10 yıldır mutlu ve eşit şartlarda yaşıyoruz. Korktuğum, idare ettiğim , karşısında sustuğum için mutlu ! giden bir evliliğim yok, gerçekten sevgi saygı duyduğum ve karşılığını aldığım bir evliliğim var, Allah herkese böyle evlilikler nasip etsin ve sıkıntı içinde ki arkadaşlarımın da yardımcısı olsun, yol göstersin inşallah

Wow canim alkisliyorum seni. Senin dedigin gibi erkegi beli ediceksin degerini.

1- adamına göre değişir

Kesinlikle katılıyorum cinselliğin önemini kimse inkar edemez düşüncelerin çok güzeldi teşekkürler...:)

Haha baya hoşuma gıttı yazdıkların!! Evet, hep çirkınlerın kocası köle çıkıyor. Nedenı sankı belı: çoğu çırkınlerın özgüvenı neden şe çök yüksek. Ayrıca pek merak veya kıskanç deyıler. Tabıkı herkeze gelmıyor bu laf ve "çırkın şans" da buna denır :) :p ama herkez geçmez bu sözler. Benım anladığım kadarıyla bunun Formula'sı yok çünkü bu karakter erkegın içindedır zaten. Ben 4/4 deyılım ama koçam ıstedıgımı yapar masAllah ama istediği ıçın yapıyor ben yap diyom doye deyıl. Benım kocam çok ınat, ıçınde deyılse yapmaz. Bence bız kadınlar hep sorun buluyoz. Yanı benım ıstedıgımı yapıyor dıye başka kusuru yok mu demek? Bzen keşke bazı kadınlar gibi kendımı düşünsem dıyom. Bazıları sadece benım dedıgımı yapsın sevgıye ılgıye ıhtıyaç duymuyor çünkü aılesıne daha düşkün. Ama ben olamıyorum bı türlü çünkü sevmek sevılmek ıstıyom . Kısacası canım kendısı yapmak ıstıyorsa yapar

işin formülü bence eşlerimizde.Benim eşim gibi hep benim dediğim olacak,bana sorulmadan bir şey yapılmayacak,her şeye ben karar veririm havasında olursa ağzınla kuş tutsan yine boş canım.Bak sana bir örnek vereyim.Eşimin en yakın arkadaşı eşine her konuda yardım ederdi.Zaten kişilik olarak çok yumuşak,ağırbaşlı bir adamdır.Kadın bize bir gün dedi ki : Balkona çamaşır sericekmiş.Üzerinde askılı varmış.Kocasına demiş ki " Ya sen çamaşırı serersin,ya da benim balkona askılıyla çıkmama ses çıkarmazsın."O gündür bugündür kadın çamaşır sermeyi de eşine bırakmış.
Şimdi gel sen bunu benim eşime yap bakalım.Bence bu ,kadından çok erkekle alakalı.

15 yildir her istegini yaptirmis biriyim.sirrim Yok yapimi anlatayim Ben
Aman para biriktireyim diye hic ozel ihtiyackarimi Rafael kaldirmadin.gerekiyorsa o kendinden kissin.arkadaslariyla bir az bulussun.
Beni daginik sacla bakimsiz tirnakla hic gormemitir mesela.aksama dek pijama giysemde o gelecegi an sikir sikir giyinirim.
Ozel anlar yaratirim basbasa konusacagimiz, icecegimiz, tavla oynayacagimiz, arkadaslarla bulusacagimiz oysa 3 cocugum var.
Ailesini hic sikayet etmedim, kendi ailemede hic dil uzattirmam. Ben hic yetinen kadin olmadim. Aldigi bir seye ay Canim niye boyle pahali brsey aldin demedim.minareyi calan kilifini hazirlar yani.
15 yilda bir kez kizkardesim hakkinda Birsey dedi 4 ay evi terkettim.hic ezik caresiz, onsuz yasayamayan kadin profili cizmedim.o bana istediklerimi dile getirmeden yaptigi surece bende ona hayir demedim.ben Onu simartirim.mesela o gelmeden mutlaka bir planim olur suan Sadece hafta sonlari Eve geliyor .mesela bir hafta sonu sevdigi arkadadlarini Eve cagiririm Ben ya eslerixle olurum ya cocuklarla sinemaya giderim.kisaca onada kendimede nefes aldiririm.evde hergun dizimde otur demem.ama boyle olunca o bensiz gitmek istemez, yada gitmeyelim evde kalalim der hep.bizimde kavgamiz olur olmaz degil.mesela bittimi rahatladinmi derim yada bir Isle ugrasirim ama tafra yapmam, surat etmem.it gibi dolanir özur icin........
Kisaca boyle......fazla dirdir etmem

işin formülü bence eşlerimizde.Benim eşim gibi hep benim dediğim olacak,bana sorulmadan bir şey yapılmayacak,her şeye ben karar veririm havasında olursa ağzınla kuş tutsan yine boş canım.Bak sana bir örnek vereyim.Eşimin en yakın arkadaşı eşine her konuda yardım ederdi.Zaten kişilik olarak çok yumuşak,ağırbaşlı bir adamdır.Kadın bize bir gün dedi ki : Balkona çamaşır sericekmiş.Üzerinde askılı varmış.Kocasına demiş ki " Ya sen çamaşırı serersin,ya da benim balkona askılıyla çıkmama ses çıkarmazsın."O gündür bugündür kadın çamaşır sermeyi de eşine bırakmış.
Şimdi gel sen bunu benim eşime yap bakalım.Bence bu ,kadından çok erkekle alakalı.
Erkegın ailesinden gordugunle,kültürüyle,bakış acısıyla verdıgı tepkilerde degısıklık gosteriyor.Benim esimde inattır,ailesinden hic sevgı gormemiş ama tum bunları yapar canı ısterse ve gerekcem haklıysa.

Back
X