Allah aşkına biri bna yardım etsin :(

bilgeabla

Önemsenmek güzeldir :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
42
1
46
Marmara üniversitesi Bankacılık / Sigortacılık Yüksekoklu mu ? (4yıllık)
Gazi üniversitesi - Tarih mi ?
Kadir Has Üniversitesi %100 bursla Uluslararası Lojistik / Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu mu ? (4yıllık)
Yıldız Teknik-Edebiyat var bir de...* :( :( :(

gazi tarih ya da yıldız teknik edebiyat.

iş bulma imkanları aklımı kurcalıyor.. Formasyon geldi ama ne yalan söyliyim küçüklüğümden beri maddi olanaklarımız o kadar kısıtlıydı ki bundan sonra ben anneme bakmak istiyorum para lazım :(

marmara üniversitesi bankacılık sigortacılık sonra da lojistik

tarih edebiyat mezunu çok fazla çok da zorlanırsın ama bunlarda çok daha önün açık gibi geldi

Kadir Has Burslu derim. Çünkü özel üniversiteler %100 burs verdikten sonra karşılığını almak için iş imkanı yaratıyorlar. Hem lojistik şimdi anlaşılmasa bile gerçekten kıymetli bir bölüm.

Son düzenleme:
bu kadar boşta mezun varken (ben de dahil) hala fen edebıyat yazmayı düşünmene şaşırdım:53::53::53:
kesinlikle düşünme bile......

diğer bölumler bence çok güzel ve avantajlı.....hem özel de hem devlette......tarih-edebıyat okuyup ne yapacaksın? 4 yılını çöpe atarsın....

Canım önü açık meslek olarak öncelikle Marmara üniversitesi Bankacılık / Sigortacılık Yüksekokulu daha sonra ki tercihinde Kadir Has Üniversitesi %100 bursla olsun. Tarih ve edebiyat kesinlikle yazmaaa.

1-Marmara üniversitesi Bankacılık / Sigortacılık Yüksekoklu mu ? (4yıllık)
2-Kadir Has Üniversitesi %100 bursla Uluslararası Lojistik / Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu mu ? (4yıllık)

Para durumuna bagli, eger karsilayabilecek durumdaysan 1 derim. Harclar kalkti deseler de belirli bir ucret odeniyor galiba hala.?

Mezuniyet sonraki not ortalaman daha onemli . Ulasim , not , harc, bunlari bir dusun, okutulan derslerin icerigine bir bak. Hangisinde daha yuksek not alabileceksen onu sec derim.

Ha birde, arada staj yap, ek is yap. Bunlarin is bulmada artisi oluyor.

Basarilar.

Son düzenleme:
tarih ve edebiyatı seçme de ne seçersen seç... atanamazsın dersanelerde çalşmak zorunda kalırsın.. KPSS ye girsen B kadroları düz memur olmak bile zorlaşır...

Bankacılık biraz sıkıntılı bi meslek ama işsiz kalmazsn iyi bi ünv. den mezun olacaksın sonuçta...

Lojistik tam olarak bilmiyorum ama şu lojistiği bi araştır iş imkanını falan... %100 burslu olması iyi...

tarih yazınca ne olcak mezun olup araştırmacı tarihci mi olacaksın

sakın tarih yazma

kadir has gibi süper bir okulda 100de 100 burslu okumak derim ben.

bence anket düzenle şıklarını yaz herkes oylasın o zaman tek tek yorumlara bakmak zorunda kalmazsın sonuç istatik olarak önüne gelir

nasıl yapılıyor bilmiyorum bilenler bi yardım etsin kızcağıza.

ders içeriklerini,araştırmalarını bilmiyorum ama ilk okuduğumda ben sanırım Yıldız Teknik'i seçerdim.. ikincisi Marmara olurdu.. ama asla tarihi seçmezdim bu bi gerçek :34:

Kadir Has derim, staj yap, part-time calis, kendini gelistir. Kadir Has'in bildigim kadariyla imkanlari, kutuphanesi, her seyi cok guzel. Burslu okumak ayri oluyor, okurken para acisindan kafanin rahat olmasi da ayrica guzel. Lojistik onu acik bir bolum, calisabilecegin pek cok sirket var, yurtdisi olanaklari var. Bu bolumu yazarsan sana bir tavsiyem , secmeli ders olarak Almanca al. Buyuk lojistik sirketleri , basta DHL olmak uzere, Almanya merkezli.

Bence hic kacirma bu bolumu (Kadir Has'in reklamini ne yaptim :37: ben Ankara'da bir teknik universitden mezunum, bu okulla alakam yok :34: )

Marmara cok iyi tabi ki, guzel bir meslek ve cok cok cok iyi bir okul. Yani bu 2 secenek de cok guzel, hicbirinden pisman olmazsin. Hangi fakulte evine daha yakin? Ne alakasi var deme, uzakta oturmak hele de Istanbul'da insanin hayatini yiyor. Biz Ankara'da oldugumuz halde, bir arkadasim 4 yil yol cekmekten resmen bunalima girmisti.

Son düzenleme:
Kadir Has iyi bi okul diye biliyorum ben.Şu an tanıtım günleri olması lazım okulda.Okulun imkanlarını araştır,çift anadal,yurtdışı okul bağlantıları,erasmus olanakları vs.
%100 bursun kapsamını da öğren.Bazı okullar yurt,kitap parası,cep harçlığı falan veriyo,bazıları sadece öğrenim ücreti muafiyeti sağlıyo.
Her şekilde iyi tabi:1:
Bahsi geçen bölüm hakkında bilgim yok,okutulan dersler,mezun olduktan sonraki iş olanakları vs gibi konularda da bilgi almanı öneririm.
Tarih,edebiyat gibi bölümlerde benim de seçeneklerim mevcut,yazılanlar içimi açtı bu arada:27:

Son düzenleme:
Back
X