Allah aşkına biri bna yardım etsin :(

Marmara Üni. yazmalısın bence canım Özel Üni.de okumak zordur psikolojik açıdan ben de üniversite tercihi yaparken %100 burslu olarak yeditepeyi yazacaktım dershanedeki öğretmenlerim karşı çıktı o yüzden tavsiye etmiyorum.Tarih ve edebiyatı da kesinlikle tavsiye etmiyorum %90 işsiz kalırsın bitirince. Daha önü açık bölümleri düşünmelisin bitirir bitirmez iş bulabileceğin bölümleri ve bence devlet üniversitesinde okumalısın eğer maddi durumun iyi değilse

Marmara Bankacılık diyorum ben de. eğer gerçekten çok büyük bir edebiyat veya tarih aşkın yoksa bu iki bölümü bence de yazma. çünkü iş imkanları çok ama çok sınırlı.

Kadir Has meselesine gelince de,%100 burs çok güzel tabii ki ama bursun kesilme durumlarını araştır derim,hangi durumlarda kesiliyor filan.sonra zor durumda kalma. ama Marmara dururken ben şahsen Kadir Has'ı tercih etmezdim açıkçası. en doğru kararı verirsin umarım :34:

önemlice bir not: seçtiğin bölümün hangi kampüste olduğuna da bak bence, okuduğun mekan önemli,önemsiz gibi görünür ama önemsiz değildir :21:

Son düzenleme:
canım ilgi alanın neyse, nerede mutlu olacağına inanıyorsan o mesleğe yönelmelisin.. puanın hepsini tutuyor diye hoşnut olmayacağın bölümleri yazmanı önermem..hepsi güzel bence ama önemli olan senin düşüncelerin.

Back
X