Allah aşkına böyleleri doğurmasın

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
O kadar sinirliyim ki karman çorman anlatırsam kusuruma bakmayın.

Benim evimin yakınlarında bir çocuk parkınvar eve dönerken önünden geçiyorum. Bugün de eve dönerken parkta birkaç erkek çocuk topla oynuyordu sanırım anneleri de ordaki çardakta oturmuş sohbet ediyorlar buraya kadar her şey çok güzel. Bu arada çocuklar 8-9 yaşlarındaydı öyle küçük değiller yani ve de top ağır futbol toplarından ama öyle bakkalda satılan 1 liralık toplardan değil. Onlar oynarken bir tane kedicik de kendi halinde oralarda dolaşıyordu. Neyse olaya geliyorum.

Çocuklardan biri diğerlerine bakın napcam şimdi dedi topu aldı eline kediyi hedef aldı attı allahtan kedi kaçtığı için denk gelmedi. Napıyosun sen diye bağırdım çocuk bana cevap vermiyo gülüyo öyle gururlu gururlu bakıyo suratıma. Şeytan şappalağı. Her neyse napıyosun sen çocuğum topu kediye mi attın cevap versene dedim hala bakıyo suratıma eblek eblek. Ama yani kızlar yüzündeki ifade o kadar gururlu ki enn ufak bir pişmanlık emaresi yok. Neyse bi baktım annesi geliyo sen ne bağırıyosun benim oğluma diye bağırıyo bana. Ki niye bağırdığımı bilmeden bağırması da haklıydı biri benim çocuğuma bağırsaydı ben de kızardım. Anlattım böyle böyle çocuğunuz kediye top atıyor yazık değil mi hayvana diye. Sana en atarsa atar kedi altı üstü sen kedi için benim oğluşuma bağıramazsın gerizekalı karı seni ayağımın altına alırım ağzını yırtarım saçını başını yolarım diye konuşmaya başladı. Baktım iş mahalle kavgasına dönecek diğer anneler de bakıyo bu tarafa dedim beautiful trauma kaç yoksa dayak yiyeceksin. Bunlar olurken de çocuğu gitti diğer çocuklarla top oynuyo hiç asla umrunda değil. Neyse ben ne halin varsa gör minvalinde bi şey dedim gittim giderken arkama baktım kadın gitmiş oğlunun kafasından öpüyo bi de aferin der gibi. O kadar sinir oldum ki anlatamam. Yediğim hakaret ve tehditler de cabası zaten.

Çocuklar ki içinde kötülük barındırmayan canlılar, bir canlının canını acıtmaktan suçluluk duymaması sizce de korkunç bir şey değil mi? Daha çocukken bundan suçluluk duymayan insan ileride kim bilir ağzı dili yok diye o zavallı hayvancıklara ne yapar. Akıl vermek gibi değil bu yanlış anlamayın sizden sadece rica ediyorum nolur çoluğunuza çocuğunuza hayvan sevgisi aşılayın ya lütfen

Ağzıma neler geldi de banlanırım. Böyleleri sürüm sürüm sürünür umarım.
Ya hadi kediyi düşünmüyo kendi çocuğunu da mı düşünmüyo acaba benim oğlum niye böyle hareketler sergiliyo, ileride kötü bi insan mı olacak diye acaba

Doğurmaktan kolay ne var
10 dk + 9 ay hop doğurdun
Anne olmak bambaşka bir şey. O çocuğa doğruyu eğriyi öğretebilmek lazım.
Doğurup salıyorlar prenslerini prenseslerini böyle sonra milletin başına bela oluyorlar.
Bugün kediye bunu yapıp gurur duyan çocuk yarın karısını dövüp aynı utanmazlıkla sırıtacak.

Çok üzüldüm, birkaç sene önce ben de 8-9 yaşlarında bir çocuğun yavru bi kediye top muamelesi yaptığına şahit oldum, ayrıntılı anlatıp canınızı acıtmak istemem zira gözümde her canlandiginda resmen canım yanıyor inanılmaz dehşet vericiydi. Cocuga bağırdım kedi kacti, ama o çocuğu alıp kafasını duvara vura vura öldürmek istedim :( öyle kötü oldum ki eve gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım, sizin gibi isyan ettim bu nasıl insanlık? İnsanlar maddi olarak doyurabilir miyim diye dusunup çocuk yapıyor ama ona ne eğitim veren ne sevgi veren ne merhameti öğreten var.. yazıklar olsun ne diyim bu hayvanlar da Allah'ın sessiz kullari, dilerim ahirette hepsi yapılanların hesabını sorar..

Ya hadi kediyi düşünmüyo kendi çocuğunu da mı düşünmüyo acaba benim oğlum niye böyle hareketler sergiliyo, ileride kötü bi insan mı olacak diye acaba
Altı üstü kedi diyen bir sivri zeka'dan ne beklenebilir ki??? Kediler kovalasın onu, pis yaratık

Çok üzüldüm, birkaç sene önce ben de 8-9 yaşlarında bir çocuğun yavru bi kediye top muamelesi yaptığına şahit oldum, ayrıntılı anlatıp canınızı acıtmak istemem zira gözümde her canlandiginda resmen canım yanıyor inanılmaz dehşet vericiydi. Cocuga bağırdım kedi kacti, ama o çocuğu alıp kafasını duvara vura vura öldürmek istedim :KK43: öyle kötü oldum ki eve gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım, sizin gibi isyan ettim bu nasıl insanlık? İnsanlar maddi olarak doyurabilir miyim diye dusunup çocuk yapıyor ama ona ne eğitim veren ne sevgi veren ne merhameti öğreten var.. yazıklar olsun ne diyim bu hayvanlar da Allah'ın sessiz kullari, dilerim ahirette hepsi yapılanların hesabını sorar..
Sizin de o çocuğu oldurmek istemenizin zavallı kediye yapılandan ne farkı var?

Çok üzüldüm, birkaç sene önce ben de 8-9 yaşlarında bir çocuğun yavru bi kediye top muamelesi yaptığına şahit oldum, ayrıntılı anlatıp canınızı acıtmak istemem zira gözümde her canlandiginda resmen canım yanıyor inanılmaz dehşet vericiydi. Cocuga bağırdım kedi kacti, ama o çocuğu alıp kafasını duvara vura vura öldürmek istedim :KK43: öyle kötü oldum ki eve gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım, sizin gibi isyan ettim bu nasıl insanlık? İnsanlar maddi olarak doyurabilir miyim diye dusunup çocuk yapıyor ama ona ne eğitim veren ne sevgi veren ne merhameti öğreten var.. yazıklar olsun ne diyim bu hayvanlar da Allah'ın sessiz kullari, dilerim ahirette hepsi yapılanların hesabını sorar..

Şu " çocugu duvara vura vura..." kısmı beni konudan daha fazla etkiledi.

Şiddete karşı olup şiddet yanlısı yorum yapmak gercekten tuhaf, hislerinizi şiddet içermeden ifade edebilirsiniz bence, lütfen deneyin.

Ya çocuğa zaten aşırı gıcık oldum yani sakinleşmeye çalışıyorum çocuk daha diyorum saf diyorum ama yok yanş yüzündeki şeytani ifade gözümün önünden gitmiyo

Alıp topu kadına hedef alacaksınız. Nasıl bir his diye soracaksınız? Gerçi yine anlamayacak muhtemelen. Herkes insan olamıyor malesef vicdan meselesi.
Alıp topu çocuğa atasım geldi benim o kadar sinirlendim ki. Diyorum trauma o daha çocuk ne saçmalıyosum bi tarafım da diyo ki böyle çocuk mu olur çocuk dediğin saf temiz olur bu ne böyle şeytan kaçmış içine. Vallahi zor tuttum kendimi çocuğa daha çok çemkirmemek için ama tuttum

Ya çocuğa zaten aşırı gıcık oldum yani sakinleşmeye çalışıyorum çocuk daha diyorum saf diyorum ama yok yanş yüzündeki şeytani ifade gözümün önünden gitmiyo
Çocuk değil şeytan. Biz de çocuk olduk bizim de kardeşlerimiz yegenlerimiz var, hayvan görünce öpüp okşamak istegi olur her normal çocuk ve insanda. Korkup uzak durmak veya sevmekten başka bir davranış gösteren büyük de küçük de normal değildir bence..

Şu " çocugu duvara vura vura..." kısmı beni konudan daha fazla etkiledi.

Şiddete karşı olup şiddet yanlısı yorum yapmak gercekten tuhaf, hislerinizi şiddet içermeden ifade edebilirsiniz bence, lütfen deneyin.
Yok o öyle değil, kendini savunamayan masum bir varlığa eziyet edene şiddet göstermekten zarar gelmez. Anlasın nasıl olduğunu. İnsan değil şeytan bunlar.

Bugün de internette bi nörolog doktorun çocuğu kediye eziyet ederken çektiği story dönüyor etrafta.Bu adam bi de doktor yani.Allah cezasını versin böylelerinin günden güne merhamet azalıyor insanlarda.

Back
X