Allah askina bu kurban kabul olur mu????

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
73
35
Kizlar gece gece sinirim hozuldu. Esimle kavgalarimiz hep bu yuzdendi. Suan cok iyiyiz ama gene bu mevzudan kavga etmek istemiyorum. Sorun su kayinbabam ve kaynimlarla kurban kesiyoruz .ancak en yuksek para miktarini biz veriyoruz. Kimi diyo esya aldik paramiz yok. Kayinbabam diyo annenizide katalim parasini siz verin. Yav en yuksek parayi biz veriyoruz. Cunku biz cift maasiz ya !!! Kayinbabam esime sen fazla ver diyomus. Hep esimin ailesine doktugu para yuzunden tartistik. Suan cok iyi aramiz. Ama ben hakkimi helal etmiyorum. Cunku benimde esya eksigim var borcum var ama hic esya alip param yok kurban parasini eksik veriyim demiyorum. Ne yapiyim sizce karismayim mi???

Eşim ne Demiş peki baba Bizimde ihtiyacımız var tek kendi payımı verebilirim deseymiş

Zaten kurban bayramibaskasinada vermek paylasmak icin degilmi? biraz fazla verseniz ne olcak .. seneyede baskasi daha fazla verir siz az ödersiniz aile icinde bunlarin lafi bile gecmemeli..

haram zıkkım et o et canlarına zehir olsn o para hastane paraları olsn şaka bi yana valla bn çok kızardm vede rabbim bilir ama sanmıyorm onlarn kurbanın kabul olacağını ben yerinde olsm o parayı bi şekilde çıkartırdm ve bir kaç utandıkdakları çekindikleri akrabalrnn içinde hiç farkettirmdn kurbann parasını bizim verdiğimizi söyler utandırır bin pişman ederdm eşimede bayramı zehir ederdm. Ay neymişim ya ben

Zaten kurban bayramibaskasinada vermek paylasmak icin degilmi? biraz fazla verseniz ne olcak .. seneyede baskasi daha fazla verir siz az ödersiniz aile icinde bunlarin lafi bile gecmemeli..
Hepsinin durumu iyi esya alip paramiz yok diyorlar. Bizde tasindik bizde zor durumdayiz ama. Bu hak mi

Annesinin payina siz para veremezsiniz. Kurban öyle olmaz. Diğerlerine eşiniz karar versin. Normalde herkesin eşit ödemesi lazim, hak geçmemesi gerekir. Tutum çok çirkin. Ama ne olursa olsun "hakkimi helal etmiyorum" lafi daha çirkin. Eşinizin ailesi o. Hiç hoş değil bu laf.

Eğer geliriniz ortaksa ve siz diğer hisse sahiplerinden daha fazla ödüyosaniz çözümü çok basit. 2 hisse olarak gireceksiniz. Her hisseye 30 kilo et düşüyosa siz 2 hisse olarak 60 kilo alacaksıniz. Karşı çıkan olursa adalet bu, ibadete fesatlık karışmasın diyeceksiniz. Görün bakalım öbür bayram da oluyo mu bu.

sizin hakkınız geçiyor bi kere ve gönlünüz razı değil. halbuki kurbanda herkesin gönül rızalığı alınmalı ki kurban asıl amacına ulaşsın. Ne demekmiş en fazla parayı siz verin haksızlık resmen

Hepsinin durumu iyi esya alip paramiz yok diyorlar. Bizde tasindik bizde zor durumdayiz ama. Bu hak mi

Anliyorum canim .. sizin hayriniz daha cok olmus olur ama böylece öylede düsün .. birdaha laf gecerse esine seneyede öbür taraf fazla ödesin dersin..

ay ne iyimser siniz ya maşallah bnde arrk dolmşm bnmkilere kalkıp konu sahibnn kocasını dövesm var bnmkine yapamıyorm ya:)

gönül rızası ile aileden biri para verip herkes adına kurban alıp kesebiliyor.ama sen helal etmediğin için tabii kabul olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…