kayinbabana deki size hakkimi helal etmiyorum ozellikle bunu akrabalarin icinde yap ki hakli basina gelsinEsim babasina asla hayir diyemez. Hep bu yuzden tartistik zaten. Suan ne yapcam bilmiyorum
Diz vetseniz bile onlar icin kesmis olmuyorsunuz ki böyle birsey yok nedemek anneni kat sen ver sacma durumu olan keser...Kizlar gece gece sinirim hozuldu. Esimle kavgalarimiz hep bu yuzdendi. Suan cok iyiyiz ama gene bu mevzudan kavga etmek istemiyorum. Sorun su kayinbabam ve kaynimlarla kurban kesiyoruz .ancak en yuksek para miktarini biz veriyoruz. Kimi diyo esya aldik paramiz yok. Kayinbabam diyo annenizide katalim parasini siz verin. Yav en yuksek parayi biz veriyoruz. Cunku biz cift maasiz ya !!! Kayinbabam esime sen fazla ver diyomus. Hep esimin ailesine doktugu para yuzunden tartistik. Suan cok iyi aramiz. Ama ben hakkimi helal etmiyorum. Cunku benimde esya eksigim var borcum var ama hic esya alip param yok kurban parasini eksik veriyim demiyorum. Ne yapiyim sizce karismayim mi???
Madem 2 pay kesceksiniz siz bastan tavrınizi koyun,calisan kadinim bende kesecegim deyin.Kizlar gece gece sinirim hozuldu. Esimle kavgalarimiz hep bu yuzdendi. Suan cok iyiyiz ama gene bu mevzudan kavga etmek istemiyorum. Sorun su kayinbabam ve kaynimlarla kurban kesiyoruz .ancak en yuksek para miktarini biz veriyoruz. Kimi diyo esya aldik paramiz yok. Kayinbabam diyo annenizide katalim parasini siz verin. Yav en yuksek parayi biz veriyoruz. Cunku biz cift maasiz ya !!! Kayinbabam esime sen fazla ver diyomus. Hep esimin ailesine doktugu para yuzunden tartistik. Suan cok iyi aramiz. Ama ben hakkimi helal etmiyorum. Cunku benimde esya eksigim var borcum var ama hic esya alip param yok kurban parasini eksik veriyim demiyorum. Ne yapiyim sizce karismayim mi???
en azından benim annem:)Neden sadece anneler mi böyle konuşur?
Yanlış biliyorsunuz başkasının yerine kurban kesilir, hatta vefat etmiş olanlar için bile kesilir, namaz kılınmaz oruç tutulmaz ama kurban kesilebilir hacca gidilebilir... Ama tabii gönüllülük esastir, zorla ısrarla böyle şey istenmez....
eğer bayanın malı da kp tarafından kullanılıyorsa, ki şimdilerde aile bütçeleri ortak olduğundan kullanılıyor, helal etmeme hakkı var. zira islamda ev masrafları, geçimi vs erkeğe aittir. kadın kendi parasını katmak zorunda değil. katıyorsa, gönül rızasıyla olmalı. eşi bile onun parasını zorla alıyorsa helal etmeme hakkı var. kaldı ki kaynı ve kayınpederi almış oluyor bu durumdaEşin Razı olarak vermiş bacım,nasıl haram edersın ki,Rıza var ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?