- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
düşüncesiz bir ergen resmen
Uyardmaz olurmuyum iyilikle rica ettim ama karsimda siritiyor güler misin ağlar misin.bilememiştir bence fazla uzatma durumu, tabi yaptığı doğru değil ama kötü niyetten yapmamıştır.sonuçta kerdeşin güzelce uyarabilirsin,ablacım yüksek sesle konuşma diye
Kardeşimi tabiki seviyorum, sadece başkalarına gösterdiği nazikligi banada göstersin istiyorum hepsi bu.Ben de o yaslarda oyleydim maalesef. Hatta su yasimda bile korkutma sakasini yaparim ama hamilelere yapmam tabi orasi ayri.
Sanirim kardesinizi pek sevmiyosunuz? Benim 16 yasinda erkek bir yegenim var bana gelsin diye deli oluyorum ama gelmiyor sipa.. Evde ses olmasi cok gzuel bence..
bBuyutmeyin kardesiniz zaten hep yaninizda degil ki yilda bir gelmis okadarda olsun .. Kiskanmistir annenizin size olan ilgisini ..
Kardeşimi tabiki seviyorum, sadece başkalarına gösterdiği nazikligi banada göstersin istiyorum hepsi bu.
siz sanki zaten gıcık olmuşsunuz, aksi durumda sanki inadına yapıyor zorla gülüyor gibi yazmazdınız. Belki hamileleiktendir.zorla yuksek sesle gulmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?