Adet bitimi yumurtlama gören çok gebelik testi yapın negatifse hormonlar da sıkıntı vardır ve pco da olabilirOvulasyon testlerim böyle hep pik 22 aralıktı reglim 26da bitti akşamından itibaren değerlendirdik adetime 12 gün var çok fazla kasık ağrısı beyaz şeffaf akıntım sabahları da baş dönmesi oluyor sizce erken gebelik belirtisi olabilir mi ?
Sence bacımNe yaptınız yest yaptırsınız mı yada regl oldunuz mu? Sonucunuzu merak ettin
İnş yukselirrrr❣❣Sence bacım
2 gün sonra tekrarlayın ben 2.8 ile öğrendim.Sence bacım
Adete kaç gün kala bacım2 gün sonra tekrarlayın ben 2.8 ile öğrendim.
Adete 5-6 gün falan vardı iliskiden 9 gün gecmisti sonra yükseldi canımAdete kaç gün kala bacım
Benim 4 günüm var ama yine umudum olur muAdete 5-6 gün falan vardı iliskiden 9 gün gecmisti sonra yükseldi canım
Olur olur sen yarın tekrarla kan testini ben ertesi gün bidaha vermistim 2.8 den 9.2 ye yükselmiştiBenim 4 günüm var ama yine umudum olur mu
Ayyy hadi inşallah vercem yarın daOlur olur sen yarın tekrarla kan testini ben ertesi gün bidaha vermistim 2.8 den 9.2 ye yükselmişti
İnşallah yarın vereceğim kanı dua edin lütfenBuraya yazın, bol dua inşallah Rabbim gonlunıze göre verir
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yükselir değerlerinizSence bacım
Canım 9. Gun testle mi yakaladin. Yoksa direk kan mi vermiştin.Adete 5-6 gün falan vardı iliskiden 9 gün gecmisti sonra yükseldi canım
Testle yakaladım predictor early 2.8 değeri tespit ettiiCanım 9. Gun testle mi yakaladin. Yoksa direk kan mi vermiştin.
Canım benimkine de bakar misin predictor early adetime bir hafta var böyle çıktı sizinki daha mı koyuyduTestle yakaladım predictor early 2.8 değeri tespit ettii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?