Allah aşkına yapılır mı bu

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
133
35
Kızlar günaydın.Esimde ben de şu an o kadar sinirliyiz ki düştüğümüz duruma.Kasim ayı gibi burada konu açmıştım kendi evimizi kiraya verip merkezde ev tutalım diye ve bu plan gerçekleşti. Kasım 15te sıfır 1yil oturduğum evi kiraya verip merkeze taşındık ve ctesi ev sahibi bize tlf açıp görüşmek istediğini bildirdi eşiyle geldiler ve beyefendinin tayini marmaristen mugla merkeze çıkmış bize çok ayıp olmuş ama şu an oturduğum eve yerleşeceklermiş düşünün 6ay olmuş çıkalı eve ve beyefendinin dediğine bakın ki bu adam dr marmariste villası mugla merkezde residancesi var ama gelip bize kiraya verdiği eve çıkacakmış üstelik bize en başta eğer uzun süreli kiracı olarak kalacaksanız evimi tutun demisti ederse şimdi ne oldu 6 ay sonra çıkartmakta neyin nesi elimde bebekle nasil çıkıcam kendi kiracilarimiza asla demeyiz siz çıkın biz gelicez diye bu insanlığa sığmaz ki .ne olacak nasil ev bulucaz bilmiyoruz evimiz var ama biz ortada kaldik:(((

Kira sözleşmesi yapmadınız mı orada en az 1 annelikten Başlıyor senedi bitince de otomatik olarak uzuyor diye biliyordum .

Yaptık kasım 15te dolacak ama kasımda kış günü nereden ev bulurum ben muglada merkezde kiralik ev bulmak çok zor

Yaptık kasım 15te dolacak ama kasımda kış günü nereden ev bulurum ben muglada merkezde kiralik ev bulmak çok zor
Canım Kasım a kadar oturabilirsin.O arada ev bakarsın.Yasadigin yerde haziran /temmuz dönemi ev bulmak daha kolaysa o dönem tut.Benim de ilk evlenip e kurduğum yerde dugunum ağustosta oldu,Mayıs da eşimin tayini çıktı.

Nasil.uzuyor ki anlaymadim
Siz evi bosaltmaz ve kiranizi ödemeye devam ederseniz (ev sahibinin aynı ilçede başka evi daha var) size ihtarname filan çeker,siz yine bosaltmazsiniz,mahkemeye verir.Boyle yıllar geçer ve oturursunuz.Yalniz sizin de aynı ilde evinizin olması aleyhinize

sözleşme varsa çıkaramaz.
çıkarabilmesi için aynı ilde oturacak başka bir evi olmaması lazım diye biliyorum hatta. yasal olarak çıkarabiliyor olsa bile bırakın dava vs açsın tahliye davaları da uzun sürüyor bir seneyi tamamlarsınız en az ki her durumda sözleşme varsa kanun sizden yana.
napcam şimdi demeyin yapılacak şey ev sahibine kapıyı göstermek.

sözleşme varsa çıkaramaz.
çıkarabilmesi için aynı ilde oturacak başka bir evi olmaması lazım diye biliyorum hatta. yasal olarak çıkarabiliyor olsa bile bırakın dava vs açsın tahliye davaları da uzun sürüyor bir seneyi tamamlarsınız en az ki her durumda sözleşme varsa kanun sizden yana.
napcam şimdi demeyin yapılacak şey ev sahibine kapıyı göstermek.
Eşim de aynı fikirde acınacak halde olan biziz diyor

Siz evi bosaltmaz ve kiranizi ödemeye devam ederseniz (ev sahibinin aynı ilçede başka evi daha var) size ihtarname filan çeker,siz yine bosaltmazsiniz,mahkemeye verir.Boyle yıllar geçer ve oturursunuz.Yalniz sizin de aynı ilde evinizin olması aleyhinize
Işte o durum sıkıntı dediginiz gibi bizim de evimiz var

siz ev sahibine ne dediniz? tamam çıkacağız mı dediniz yoksa sözleşme var çıkmayız mı dediniz?
Kasima kadar çıkanı düşünmüyoruz dedik ama kasımda kış günü nasil ev bulucaz orasi sıkıntı su an tayin zamani baya bi ev boşalacak ama 6 ayda çıkmak koyuyor insana

Kasima kadar çıkanı düşünmüyoruz dedik ama kasımda kış günü nasil ev bulucaz orasi sıkıntı su an tayin zamani baya bi ev boşalacak ama 6 ayda çıkmak koyuyor insana

muğlada değil misiniz, ne kadar kış olabilir ki? üstelik kışın piyasa durgun olduğu için daha ucuza evler bulabilirsiniz. kadımdan kasıma da altı ayda çıkmış olmuyorsunuz ki, bir senede çıkmış oluyorsunuz.

muğlada değil misiniz, ne kadar kış olabilir ki? üstelik kışın piyasa durgun olduğu için daha ucuza evler bulabilirsiniz. kadımdan kasıma da altı ayda çıkmış olmuyorsunuz ki, bir senede çıkmış oluyorsunuz.
Işte kışın kiralik ev bulmak çok sıkıntı bunu kastetmistim

Işte kışın kiralik ev bulmak çok sıkıntı bunu kastetmistim
İsterseniz tahliye davalarına bakan bir avukatla görüşün ,sizi daha iyi yönlendirir.Sozlesmenizi de yanınızda götürün.Simdi size ne desek boş ama eski konunuza baktım ne aglamissiniz ,çok pisman olmussunuz oraya taşınınca.Evren mesajı almış bence:KK39:

İsterseniz tahliye davalarına bakan bir avukatla görüşün ,sizi daha iyi yönlendirir.Sozlesmenizi de yanınızda götürün.Simdi size ne desek boş ama eski konunuza baktım ne aglamissiniz ,çok pisman olmussunuz oraya taşınınca.Evren mesajı almış bence:KK39:
Sorma arkadaşım sorma ama o durum duzeni oturtana kadardi üstelik kendi evime dönmek istesem bile bize yapılan muameleyi biz kendi kitabımıza asla yapmayız

Back
X