Yap yap canım benim ben yapmicaktim nasılsa çıkmaz diye ama içimden bi ses yap dedi yaptım yaniBende sık idrara çıkıyorum ve 2 hafta önce kasıklarımda batma oldu şun çok nadir devam ediyor. Gaza geldim yarın test yapıcam
Benim içimden bi seste yap diyor kuzum ama bilemiyorum adetin nasıl düzenli mi ? Geç döllenme olmuyor sanırım düzenli adet görenlerdeYap yap canım benim ben yapmicaktim nasılsa çıkmaz diye ama içimden bi ses yap dedi yaptım yani
Düzenli canım 10 gün önce yumurtam çatladı işteBenim içimden bi seste yap diyor kuzum ama bilemiyorum adetin nasıl düzenli mi ? Geç döllenme olmuyor sanırım düzenli adet görenlerde
Çatladığını nasıl anladın canım ?Düzenli canım 10 gün önce yumurtam çatladı işte
Ovulasyon testi yaptım canımÇatladığını nasıl anladın canım ?
Ben yapmadım Allaha emanet artık görücez haftasonu dua et kuzum. Sen ne zaman kan vericeksinOvulasyon testi yaptım canım
Bu gece acile gidip verebilirim canım çalışıyorum ben memurum işteyim o yüzdenBen yapmadım Allaha emanet artık görücez haftasonu dua et kuzum. Sen ne zaman kan vericeksin
Nasıl bi ağrı anlatır mısın yumurtalığın içi dolmuş gibi mi acabaKasık ağrım var hâlâ da var bide biraz sık idrara çıkma var başka biseyim yok canım
Ya biraz farklı bir ağrı yani batıp çıkıyor gibi bir ağrı anlam veremiyorumNasıl bi ağrı anlatır mısın yumurtalığın içi dolmuş gibi mi acaba
İnşallah canım bende işteyim yarın sabah yaparım test o zaman 3 gün kalıyor çıkar herhaldeBu gece acile gidip verebilirim canım çalışıyorum ben memurum işteyim o yüzdeninşallah güzel haberlerini söyle bizede
10 günde öğrendin mi maşallahDüzenli canım 10 gün önce yumurtam çatladı işte
Evet farklı algılıyorum kendimde de inş bebiştendir diyorum azcık da başım döner gibi oldu şimdi. Hayırlısı bakalım ben de 16sında çatladı yumurta ama dün yaptım sabah negatiftiYa biraz farklı bir ağrı yani batıp çıkıyor gibi bir ağrı anlam veremiyorum
Her ay yumurta çatlar mı ?Evet farklı algılıyorum kendimde de inş bebiştendir diyorum azcık da başım döner gibi oldu şimdi. Hayırlısı bakalım ben de 16sında çatladı yumurta ama dün yaptım sabah negatifti
Normalde çatlıyor olması lazım sanırım. Ovulasyon takibi yapanlar iyi bilir ama çatlıyor sanırımHer ay yumurta çatlar mı ?
Yarın test yapacağımNormalde çatlıyor olması lazım sanırım. Ovulasyon takibi yapanlar iyi bilir ama çatlıyor sanırım
Regle 4 gün var 16 nisanda da çatlama olmuştu işte10 günde öğrendin mi maşallah
Daha söylemedim akşam söyleyip kan vermeye gidicez işteİnşallah canım bende işteyim yarın sabah yaparım test o zaman 3 gün kalıyor çıkar herhaldeeşine söyledin mi
Sağlıkla büyüsün kuzumDaha söylemedim akşam söyleyip kan vermeye gidicez işte
Amin inşallah canımSağlıkla büyüsün kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?