Allah askina yardim edin hamile miyim heyecandan elim titriyor

Ooo maşallah kan vermiş miydiniz
Yok hayır kan vermedim.benim son adet tarihim 22 mart.bu ay 23 Nisan'da adetim gelmeyince şüphelendim.24 Nisan'da kaset test yaptım.ikinci çizgi çıktı hemen.25 Nisan'da doktora gittim hemen.kese oluşmuş zaten dedi.betq hgc ye gerek yok artık dedi haftaya inşallah kalp atışlarını duymak için gideceğiz

Evet benim de bir kere bu kadar silik çıkmıştı testim . Hamileydim o ay .günün geçince kan ver . İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim yavrunu

E kesesi görünmüş zaten maşallah bebişe

Evet benim de bir kere bu kadar silik çıkmıştı testim . Hamileydim o ay .günün geçince kan ver . İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim yavrunu
Pcoslarda sürekli 2. Çizgi çıkar mı acaba bende de çıkıyor çünkü ama pcos olduğum için mi gebelikten mi acaba

Kizlar banada bakarmisinz
Test yaptım böyle çıktı 2 3dakika bekledim çıkmayınca kenara attım sonra baktimki pozitif olmuş
Ertesi sabah bı daha yaptım negatif çıktı böyle olanlar varmi

Eklentiler

• IMG_20230429_090655.webp
    8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2023-04-27-16-05-04-725_com.miui.gallery.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 56
Ertesi gün negatif çıktı demişsiniz ama iki resimde de iki çizgi gozukuyor.ertesi gün yaptığınız 1-2 dakika içinde çıkan kırmızı çizgi mi ? Öyleyse hamile olabilirsiniz

Ertesi gün negatif çıktı demişsiniz ama iki resimde de iki çizgi gozukuyor.ertesi gün yaptığınız 1-2 dakika içinde çıkan kırmızı çizgi mi ? Öyleyse hamile olabilirsiniz
Evet 5 10 dakika içince çıktı negatif görünen
Ama pozitif olan bu kadar pozitif olurmu yani hamilelik yok diyelim bu kadar net çizgi cikarmi sizce

Resimee negatif gözükmüyor ki .. ikinci çizgi silik çıkmış.yani pozitif.tabi eğer testin arkasında yazan süreye göre baktiysaniz.ben test yaptım geçen gun ilk 15.saniyede ikinci çizgi çıktı.ilk dakikaları dikkate alın.ama resimde benim gördüğüm pozitif.kan verirseniz netleşir.yada tekrar test yapıp bir iki dakika içinde ikinci çizgiyi görürseniz kesin hamilesinizdir

İnşallah canım ya
Ben artık teste bakıp varmı acaba demekten sıkıldım pazartesi günü doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…