Allah aşkına yardım edin intihar etmek istiyorum

Aslında arkadaş çevrem var ama ya çoğu tatilde ya da ben kimseyi arayıp kimseyle görüşmek istemiyorum şuan

Hangi şehirdesiniz? En yakın hastaneye gidip ölüm düşüncelerinizden bahsedin, sakinleştirici iğne ya da ilaç sonrasında kafanız biraz rahatlar. Sonra da poliklinikten alacağınız ilaçları doktorunuz kesene kadar bırakmayın. Çalışıp para kazanan birisiniz ve öğretmensiniz; bilinçli olmanız beklenir: terapide süreklilik esastır. Alanında iyi bir uzman bulup (isterseniz araştırmanızda yardımcı olurum) acil terapiye başlayın. Fayda etmemesi mümkün değil.

Kocaeli. İyi uzmanlara bütçe yetmiyor ki artık. 20 seans felan gittim iyiydim , okul kapanıp düşüncelerimle ve kaygılarımla baş başa kalınca böyle oldum

Şuan gündemim boşanmak ya da boşanmamak değil aslında. Kafamdaki düşünceleri atabilmek. Güçlü olabilmek. Korkularım, kaygılarım. Benden beklenenler, benim yetişemediklerim. Sorumluluklarım..
Bence destek almalısın bir uzmandan
O seni sarsıp kendine getirir
Yol gösterir sana.

Lütfen hayatına son vermeyi düşünme
Çünkü bunun öbür dünyası var
Ailene, sevdiklerine yazık değil mi?
Özellikle annene?

Sana bir şey söyleyeyim mi? Her şey kafada bitiyor !
Ne kdr güçlü , iradeli olursan okdr çabuk sıyrılırsın.

Bizler de bazen diyoruz,
Bezdim canımdan diye…
Ama hayat güzel, bugün kötüysen yarın güzel…
hergün kötü olunmaz. İyi gününü görürsün ki şükredersin haline. İnsanın yaratılış amacı da bu.
Allah herşeyi zıttıyla yaratmıştır. Şükür edebilmemiz için, dua edebilmemiz için.

İnan hiç birimizin hayatı mükemmel değil
Bugün iyiysek yarın kötüyüz.. hayat inişli çıkışlı..
Mevsimler bile 4 mevsim, parmaklarımız bile eşit uzunlukta değil, insanlar bile aynı ten aynı boy değil, parmak izlerimiz bile farklı. Huylarımız/karakterlerimiz bile farklı. her günümüz nasıl aynı olabilir ki?
Bunlar bizi biz yapan şeyler.
Pembe bir dünya yok. İnsan olarak yeryüzüne gelmeyi biz seçtik. O zaman bu sınavı vereceğiz.
Vesveseye kapılma, kötümser düşünme, karamsar olma.
Ölünce kurtulmayacaksın, ahiretini yakacaksın!
Değer mi? Anneni üzmeye de?
Ölüm kurtuluş değil. Aklına bile getirme sil kafandan
Sen de bizler gibisin, hepimizin derdi var, bir gün iyiysek yarın kötüyüz.
Biz buna hayat, yaşamak, şükür diyoruz geçen güzel günlerimize…

Sağlıcakla kal

Şuan biraz daha iyiyim.
İlaçlarımı bir anda bırakmıştım sanırım onun etkisi olmuştu

Kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorum. Anksiyete hastasıyım zaten. Zihnim susmuyor nefes alamıyorum. Eşimin rahatsızlığı, maddi konular, evliliğimi sorgulamam, çocuk Yapın baskısı. Bugün ölmek istiyorum diye uyandım Allahım ne olur beni öldür dedim. Yalnızlık… çevremde annemden başka kimsem yok bunları anlayabileceğim kardeşim ablam abim yok. Akrabalarımız kendi halindeler. Göğsüm sıkışıyor nefes alamıyorum elim ayağım kalkmıyor. Sorumluluklarım çok ağır geliyor bana yardım edin.
İlaç kullanıyorum. Şuan intihar etmek istiyorum
Sizi anlıyorum intiharı hic düşünmedin ama artik yasamak istemiyorum dedigim yasamdan zevk almadığım bir amacimin hevesimin hayalimin kalmadigi nefes alamadigimi boğulduğumu hissettigim zamanlar oldu hala da oluyor bunun tek çözümü dua etmek inanın o anlatamadiginiz kimsenin de tam olarak anlayamayacagi dertlerinizi hislerinizi Allaha anlatmak o an hayata karşı ofkeyle neden yaşıyorum bunlari neden ben moduna giriyorsunuz muhtemelen o yuzden icinizden gelmiyor bunu yapmak ama bir kez olsun deneyin bunu çünkü umutsuzluk seytandanmis dua kaderi değiştirirmis bu hayatta bizi ayakta tutan tek sey umudumuz sahip olmadigimiz seyler yerine olduklarimiza bakmak gerekiyor bazen bu da zor evet ama zaten biliyoruz ki o ruh halini yasamakda çıkmakda kolay olmayacak o batakligin sonu yok battikca batiyorsunuz cikmaksa tamamen sizin elinizde beyin sizin yönlendirebildiginiz bir organ ve isterseniz dusuncelerinize yön verebilirsiniz bir eksik bir fazla herkesin bir sıkıntısı mutlaka var bu hayatta dertsiz kimse yok buna emin olun hayatta hic gecmez dediginiz bircok sey geciyor biz istemesek bile geciyor geçecek söylediklerimi uygulamakta bende zorlaniyorum ama ha gayret diyorum kendime hayat bir yerden mutlaja güler size de bir kapi mutlaka açılır sadece umut etmeyi ve hayal kurmayi yeniden öğren tum güzellikler seninle olsun 🌸

Hiç depresyon yaşadınız mı bilmiyorum. Allah’ım yaşatmasın. Bana en zor gelen şuan için başkalarını da düşünme sorumululuğu. Annem, babam (tek çocuk olduğum için her şeylerini tek tek düşünüyorum) eşim.. onun sıkıntıları vs.
Qcaba esiniz sizin bu halinizden mi baydı.. biraz kendinizle kalın kimseyi dusunmeyim bi zahmet kafanız toparlanama kadr.esiniz sizin kadar umursamıyordur su süreci.böyle davranıp böyle görünerek etrafınızdakileri de darlayan sizmişsinz gibi. Bakın keyfinze ya biraz özletin kendinizi yok mu bir taril planınız tek basınıza esinz evde kalsın diz gidin iyi dgilim toparlanmam dusunmem gerek diyn cıkın gidin . Esiniz hayırdır neyi dusunmen nerek diye peşinize duser bosanma kaygısı tasımaya baslar hah ozaman cıkıp gelirsinz. Suan etrafa okadr manik gorunuyorsunzki adama bosanalm desen gel allah içn agzına kurban bosanalö hemen diycek. Bir uzaklasın biraz. İntihar falan sacma sebeblr elin oglu içn tamam seviyoruz evleniyoruzda onun yuzunden intihar edip mis gibi hayatımdan olmaktansa bosarım yani. Burcunuzu merak ettm terazim basakmı yengecmi

Qcaba esiniz sizin bu halinizden mi baydı.. biraz kendinizle kalın kimseyi dusunmeyim bi zahmet kafanız toparlanama kadr.esiniz sizin kadar umursamıyordur su süreci.böyle davranıp böyle görünerek etrafınızdakileri de darlayan sizmişsinz gibi. Bakın keyfinze ya biraz özletin kendinizi yok mu bir taril planınız tek basınıza esinz evde kalsın diz gidin iyi dgilim toparlanmam dusunmem gerek diyn cıkın gidin . Esiniz hayırdır neyi dusunmen nerek diye peşinize duser bosanma kaygısı tasımaya baslar hah ozaman cıkıp gelirsinz. Suan etrafa okadr manik gorunuyorsunzki adama bosanalm desen gel allah içn agzına kurban bosanalö hemen diycek. Bir uzaklasın biraz. İntihar falan sacma sebeblr elin oglu içn tamam seviyoruz evleniyoruzda onun yuzunden intihar edip mis gibi hayatımdan olmaktansa bosarım yani. Burcunuzu merak ettm terazim basakmı yengecmi
Evet benim bu hallerim de onu baymış olabilir onun da hataları var tabi. Burcum akrep

Canim bak önce Allahtan hayırlısını iste benim kayinvalidem Bi günde felç oldu oğlu bosandi kızıyla onlarda kalıyor o çocuğun annesi onu hiç aramıyor babası desen tam bir baş belası kaynanama sorsan keşke hiç olmasaydı hapsemi girmedi bagirik cagirik kadinin burnundan mi getirmedi onu boşayan kadin öyle haklıymışki üzüldüğüm tek şey o koz çocuğu ve cok da güçlü düşünsene miniciksin ve kimsen yok inan bana şükredecek o kadar nimetlerinin var ki. evladın da hayırlısıyla olur insallah intiharı falan at aklından çok sukur ailen iyi hastalıkları yok senin yanindalar kotu şeyler düşünmemeye çalış güzelce tedavini ol bak Bi namaz kıl nasıl iyi gelecek ferahlayacaksin

İkizler.
Canim bak önce Allahtan hayırlısını iste benim kayinvalidem Bi günde felç oldu oğlu bosandi kızıyla onlarda kalıyor o çocuğun annesi onu hiç aramıyor babası desen tam bir baş belası kaynanama sorsan keşke hiç olmasaydı hapsemi girmedi bagirik cagirik kadinin burnundan mi getirmedi onu boşayan kadin öyle haklıymışki üzüldüğüm tek şey o koz çocuğu ve cok da güçlü düşünsene miniciksin ve kimsen yok inan bana şükredecek o kadar nimetlerinin var ki. evladın da hayırlısıyla olur insallah intiharı falan at aklından çok sukur ailen iyi hastalıkları yok senin yanindalar kotu şeyler düşünmemeye çalış güzelce tedavini ol bak Bi namaz kıl nasıl iyi gelecek ferahlayacaksin
Allah razı olsun.
Neden ilaclarinizi bir anda biraktiniz ki? Lutfen doktor tavsiyesi olmadan ilaclariniz uzerinde oynama yapmayin, etkisini bilemezsiniz, daha kotu bile sonuclanabilir.
İyileştiğimi düşünüp bıraktım, ilk dört ay da iyiydim ama öyle olmuyormuş demek ki

Bu sıkıntıların üstesinden gelebilecek olanlar yine bizleriz. Dünyada her insanın sorunları var, bazen insan "ama bu kadar da olmaz, her şeyde üst üste gelmez" diye isyan etsekte bir şekilde geçiyor zamanla. Hiçbir şey kalıcı değil, hiçbir sorun, sıkıntı ömür boyu sürmüyor ki. Yeter ki sağlık yerinde olsun. Her gecenin nasıl sabahı varsa her sıkıntının da ardından bir çözümü, güzel bir sonucu olacaktır. Bazen insan çevresine bakıp o güzel yüzlere, sosyal medyaya inanıp herkes mutlu ben mutsuzum moduna girebiliyor. Ama öyle değil işte. Her çatı altında birçok sıkıntı var sadece bilmiyoruz. Siz o sorunların üstesinden gelmek için çabalayın yeter ki. O çabalayacak gücü kendinde bulamıyor bazen insan ama bir nefes alıp mola verip tekrar çabalamalıyız. Ben özellikle kadınların çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Demir kadınlarız, yara alırız bazen düşer parçalanırız ama ardından çok daha güçlü şekilde döneriz 💪
Bu arada lütfen psikiyatristinizle tekrar görüşün, ilaçlarınızı gözden geçirin. Doktor eşliğinde dozlarını, ne zaman bırakacağınızı ayarlayın. Hatta bu süreçte terapi de alabilirsiniz sizin için çok iyi olacaktır.

Bu sıkıntıların üstesinden gelebilecek olanlar yine bizleriz. Dünyada her insanın sorunları var, bazen insan "ama bu kadar da olmaz, her şeyde üst üste gelmez" diye isyan etsekte bir şekilde geçiyor zamanla. Hiçbir şey kalıcı değil, hiçbir sorun, sıkıntı ömür boyu sürmüyor ki. Yeter ki sağlık yerinde olsun. Her gecenin nasıl sabahı varsa her sıkıntının da ardından bir çözümü, güzel bir sonucu olacaktır. Bazen insan çevresine bakıp o güzel yüzlere, sosyal medyaya inanıp herkes mutlu ben mutsuzum moduna girebiliyor. Ama öyle değil işte. Her çatı altında birçok sıkıntı var sadece bilmiyoruz. Siz o sorunların üstesinden gelmek için çabalayın yeter ki. O çabalayacak gücü kendinde bulamıyor bazen insan ama bir nefes alıp mola verip tekrar çabalamalıyız. Ben özellikle kadınların çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Demir kadınlarız, yara alırız bazen düşer parçalanırız ama ardından çok daha güçlü şekilde döneriz 💪
Bu arada lütfen psikiyatristinizle tekrar görüşün, ilaçlarınızı gözden geçirin. Doktor eşliğinde dozlarını, ne zaman bırakacağınızı ayarlayın. Hatta bu süreçte terapi de alabilirsiniz sizin için çok iyi olacaktır.
Çok çok teşekkür ederim. Ben huy olarak da hassas yapıda olan ve birçok şeyi büyüten bir yapıdayım. Bu özellik maalesef annemden bana miras. Bunu değiştirmediğim sürece de düzelemeyeceğim sanırım. Pozitiftik vs çok inanmıyorum ama her şeyin en kötüsünü düşünmekten de vazgeçmeliyim.

Kimin hayatı çok güzel ki?
Benim başımda annem de yok öldü. Derdim olunca gelip buralara yazıyorum ben de. İlaçlarının dozunu düzenlemesi için doktoruna başvur.
Boşanırsam nolur diye yaşanmaz boşanırsan o zaman düşünürsün şimdi öyle bişey de yok ki.
Bosaninca belki bir rahatlama gelecek.

Back
X