- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.885
- 548
- 40
- Konu Sahibi losinggame
-
Düğün yapıldıktan sonra bosanirsaniz ailesi daha az üzülecek, anladım...Tahminimce ailesini üzmek istemediği için. Çünkü düğüne bir hafta kala iptal edilirse illa ki soracak insanlar didikleyecek,onunla uğraşmak istemedi bence. O yüzden düğün olsun,sonra ne yapacaksak yaparıZ Orada mutluymuşuz gibi davran dedi bana. 2 hafta boyunca nasıl yapacağız bunu bilmiyorum
bu yorumun alnı olsa da öpsem. eminin konu sahibi alttan aldıkça adam iyice tepesine çıkıyor triplerden triplere koşuyordur. ne var bunda be manyak diye sarssa biri keşke adamı. ne diye pembe dizi triplerine girmiş anlayan beri gelsin. bahane mi ediyor ayrılmaya nedir?Ne var bunda ya bu kadar büyütecek. Ilık mıdır nedir acaba millet pavyonda aşık olup nikahi basio bu adamciklar da iki foto gordum nasi yutucam yutamiosan tükür salak ya bilerek mi yaptin ihanet mi ettin hicbisey yok bunda defol git de ya kendini aciklamaya uğraşman hata senin. Sevgin bu kadarmış azicik aklimda olsa coktan silerdim zaten senin gibi yedegini cikarmadim ya ayrilmaya bahanen oldu hic sevmemişsin demek ki asil ben seni terk ediorum de üste çık.
Ayni seyi o yapmış olsa elinin kiri gozuyle bakar unuturduk biz. Bu kadar yüz vermeyin su adamlara ya.
Kimse anlamadı bence kendisi de dahilDüğün yapıldıktan sonra bosanirsaniz ailesi daha az üzülecek, anladım...
Pardon "ılık" ne demekNe var bunda ya bu kadar büyütecek. Ilık mıdır nedir acaba millet pavyonda aşık olup nikahi basio bu adamciklar da iki foto gordum nasi yutucam yutamiosan tükür salak ya bilerek mi yaptin ihanet mi ettin hicbisey yok bunda defol git de ya kendini aciklamaya uğraşman hata senin. Sevgin bu kadarmış azicik aklimda olsa coktan silerdim zaten senin gibi yedegini cikarmadim ya ayrilmaya bahanen oldu hic sevmemişsin demek ki asil ben seni terk ediorum de üste çık.
Ayni seyi o yapmış olsa elinin kiri gozuyle bakar unuturduk biz. Bu kadar yüz vermeyin su adamlara ya.
Ayrılmaya bahane etse düğün yapmaz diyecektim ama düğünde de takılar var. takılar+ yedeklenen görüntüler sanki yapbozun parçaları gibibu yorumun alnı olsa da öpsem. eminin konu sahibi alttan aldıkça adam iyice tepesine çıkıyor triplerden triplere koşuyordur. ne var bunda be manyak diye sarssa biri keşke adamı. ne diye pembe dizi triplerine girmiş anlayan beri gelsin. bahane mi ediyor ayrılmaya nedir?
hala düğün yapılacak mı yani, orasını kaçırmışım. konu sahibi ayrılacaksanız ayrılın ne diye düğün yapıyorsunuz yahu öyle şey mi olur??Ayrılmaya bahane etse düğün yapmaz diyecektim ama düğünde de takılar var. takılar+ yedeklenen görüntüler sanki yapbozun parçaları gibi
O kadar kötü olduğunu sanmıyorum ilk başta ayrılmaktan bahsederken bile evden sadrce kitaplarımı alırım başka bişey önemli değil senin de hakkın neyse veririm demişti. Ki kendi çekirdek ailesi nikahımızda bama takacaklarını taktılar zaten,set vs. Bu düğünde de akrabaları eş dost ancak altım takar. Ekonominin durumu ortadaAyrılmaya bahane etse düğün yapmaz diyecektim ama düğünde de takılar var. takılar+ yedeklenen görüntüler sanki yapbozun parçaları gibi
Alık yazmak isterken ılık yazmış bencePardon "ılık" ne demek
Ailesine açıklama yapmak istemiyor bence o yüzden. Dönünce ne yapacaksak yaparız demiş. Sanırım bi süre ayrı yaşamayı düşünüyor,yapabilirse. Çünkü dün eve geldi bugün De gelecekmiş. Ayrı yaşamak istese olaylar bu kadar sıcakken yapardı diye düşünüyorumhala düğün yapılacak mı yani, orasını kaçırmışım. konu sahibi ayrılacaksanız ayrılın ne diye düğün yapıyorsunuz yahu öyle şey mi olur??
Yarım hoca dinden edermiş diye bir söz vardır. Onu arkadaşa ithaf ediyorumBu konuları cok ıyı bilirim ama kendisi kadar konusmuyorumbilen bırı işi bilene sorun der hoca gıbı vaaz vermez zaten konu da bu degıl hocaya gelene kadar once su mevzu hallolmalı kendı ıclerınde
ay bir video izlemştim hangi ülkedeydi hatırlamıyorum. damat düğünde tüm misafirlerin içinde gelinin onu aldattığı görüntüleri yayınlamıştı ekranda, hatta o aldattığı adam da düğünde davetliydi. bu adamda bu potansiyeli gördüm ben. yapar mı yapar. hiç tekin değil.Ailesine açıklama yapmak istemiyor bence o yüzden. Dönünce ne yapacaksak yaparız demiş. Sanırım bi süre ayrı yaşamayı düşünüyor,yapabilirse. Çünkü dün eve geldi bugün De gelecekmiş. Ayrı yaşamak istese olaylar bu kadar sıcakken yapardı diye düşünüyorum
ya merak ettim ayıptır sorması ne gördüHayır hayır o derece açık videolar fotolar değil
ya merak ettim ayıptır sorması ne gördü
mesela bazı insan sarılma fotosunu bile abartır bazısı abartmaz
cinsel içerikli derken öpüşme vs den mi bahsediyorsunuz?
teşekkür ederim ben görmemişimÖpüşme ve sarılmaymış sadece. açıkladı onu
Öpüşme ve sarılma açık saçık değildir ki ya da ben anlamını yanlış biliyorum ifadenin.Öpüşme ve sarılmaymış sadece. açıkladı onu
Yarı çıplakmış ikisi deÖpüşme ve sarılma açık saçık değildir ki ya da ben anlamını yanlış biliyorum ifadenin.
Neden saklamayasin ki, bunlar cocugunun hakki bi kere o zaman ben de gidip oglumun odasindan öz anasinin resmini kaldurayim, vermeyin boyle abuk subuk haklar insanlara, soylemeye curet bile edememesi lazim yahuKizlar simdi bu konuyla alakalı olduğu icin özellikle bosanmis cocuklulara soruyorum. Biz simdi bu mevzuyu erkek arkadaşımla konustuk. Benim öpüşürken resimlerimde duruyor üşendiğim için silmedim, silicem ama erteliyorum. Eski esimle sarılmış resimleri hic silmeyi dusunmedim, ogluma anne babasindan baska bir hatıra yok doğar doğmaz ayrildik sayilir. Erkek arkadaşım cocuk icin saklamaninda mantıklı olmadigini soyledi kizdi. Sizce de böyle mi. Oglum icin saklamamalimiyim
Benim anladığım iç çamaşırlarıyla resimlerÖpüşme ve sarılma açık saçık değildir ki ya da ben anlamını yanlış biliyorum ifadenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?